Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از رویکرد آتش به اختیار این فراکسیون در مورد رای اعتماد به منصور غلامی به عنوان وزیرعلوم دفاع کرد.

محسن علیجانی با حضور در غرفه ایسنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگویی اظهار داشت: در فراکسیون بحث‌های مختلفی راجع به آقای غلامی مطرح شد. یک دغدغه که مطرح شد این بود خیلی از تشکل ها نگران هستند که وقتی ایشان وزیر علوم شود فضا برای کار دانشجویی سخت‌تر می‌شود چراکه نقدهای فراوانی به عملکرد گذشته آقای غلامی هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش اعظم فراکسیون نمی توانستند به این موضوع بی توجهی کنند و این مسئله برایشان مهم بود.

وی افزود: بعضی از اعضای فراکسیون می گفتند ما می‌دانستیم که شخص رئیس‌جمهور اصلاح طلب نیست ولی به هر حال ایشان مورد حمایت اصلاح طلب‌ها است و وقتی در انتخابات ریاست جمهوری حامی یک اصولگرای معتدل بودیم باید در وزارت علوم هم کسی حضور داشته باشد که با رئیس‌جمهور همخوانی داشته باشد و سیاست‌های دولت را پیش ببرد. شاید برخی دیگر هم این دغدغه را داشته باشند که ما چون حامی دولت بودیم نباید حالت اپوزیسیون داشته باشیم و مخالفت جدی کنیم. در عین حالی که به وزیر پیشنهادی نقد داریم.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه «مجلس در عین حمایت از دولت، آن را نقد می کند» خاطرنشان کرد: حتی اگر دولت و مجلس هر دو از اصلاح طلبان باشند مجلس باید بر دولت نظارت کند. اعضای فراکسیون امید هم در مورد وزیر علوم به این نتیجه رسیدند که افراد آزاد باشند و با توجه به رای آقای غلامی ایشان باید به دغدغه مخالفین و نظر دانشگاه بیشتر توجه کنند تا فضای دانشگاه به گونه‌ای باشد که تفکرات و سلایق مختلف اظهارنظر کنند.

علیجانی در پاسخ به این سوال که آیا فراکسیون امید بین دانشگاه و دولت، دولت را انتخاب کرده؟ خاطرنشان کرد: اگر فراکسیون امید به صورت رسمی و سیستماتیک از وزیر علوم حمایت می کرد شاید چنین تعبیری درست بود ولی جمع بندی فراکسیون ۱۰۰ نفره امید این بود که نه حمایت کامل و رسمی صورت گیرد و نه با وزیر علوم مخالفت کامل کنیم بلکه هر کس دغدغه‌اش را اعمال کند. این یک رویه است و ما می توانیم هم از دولت و هم از دانشگاه حمایت کنیم.

این نماینده مجلس با اشاره به مخالفت ۸۲ نماینده با وزیر علوم یادآور شد: اگر آقای غلامی با ۲۶۰ رای وزیر می شد، موضوع متفاوت بود اما حالا که ایشان ۸۲ مخالف دارد باید بتواند دیدگاه‌های مختلف را لحاظ کند و در مسیر درستی در وزارت علوم گام بردارد تا دغدغه‌های دانشجویان و دانشگاه مرتفع شود. فراکسیون امید هم بعد از این عملکرد وزارت علوم را مورد ارزیابی و نظارت قرار می دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود

به گزارش جماران؛ علی ربیعی، وزیر اسبق کار نوشت:

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

امروز، رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی  و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.

ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت. 

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم