Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از گذشت نزدیک به سه ماه از شروع به کار دولت دوازدهم و با انتخاب ۲۱ استاندار از استان‌های کشور همچنان انتخاب استاندار استان چهارمحال و بختیاری در هاله‌ای از ابهام فرو رفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ بعد از گذشت نزدیک به سه ماه از شروع به کار دولت دوازدهم و با انتخاب ۲۱ استاندار از استان‌های کشور همچنان انتخاب استاندار استان چهارمحال و بختیاری در هاله‌ای از ابهام فرو رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در صورتی است که آقای عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور در آخرین اظهار نظر خود درباره انتخاب استانداران گفته بود تا پایان شهریورماه همه استان‌ها تعیین تکلیف می‌شوند، این موضوع سبب شد تا از زمان شروع به کار دولت دوازدهم تاکنون گزینه‌های متعددی چه بومی و چه غیربومی در فضای سیاسی استان برای تصدی این صندلی مطرح شوند.

نمایندگان مجلس در ظاهر تمام وقت خود را برای چانه‌زنی برای انتصاب یک گزینه بومی صرف کردند غافل از اینکه پس از چندی مشخص شد سیاست دولت بر استفاده از گزینه‌های غیربومی است در این مدت بعضا شاهد داغ شدن بازار شایعات و مطرح شدن گزینه‌های متعددی اعم از بومی و غیربومی در استان بودیم که برخی با غبارآلود دیدن فضا با ارسال نامه‌های متعدد شانس خود را برای استانداری استان امتحان نمودند که در صورت به وقوع پیوستن این شایعات و اهمیت دادن دولت به این نامه‌نگاری‌ها در استان فاجعه مدیریتی رخ می‌دهد چراکه برخی نام‌ها در قامت اداره یک استان نبوده و نیستند.

این تاخیر در معرفی استاندار استان اعتراضاتی را هم در بر داشته است حجت‌الاسلام  محمدعلی نکونام خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با بیان اینکه باید استاندار چهارمحال و بختیاری سریع‌تر انتخاب شود، به این تاخیر اعتراض کرده و اظهار داشت: وضعیت اشتغال در استان خوب نیست جوانان منتظر هستند که مسئولان استان برای اشتغال آن‌ها اقدامی انجام دهند اما متاسفانه فرصت‌ها می‌گذرند.

تاخیر در انتخاب استاندار برای استان بسیاری از برنامه‌های مدیریتی استان را عملا متوقف کرده، بسیاری از دستگاه‌ها برای انجام امور خود و مردم سردرگریبان هستند.

با به تاخیر افتادن معرفی استاندار جدید در زمینه‌های مختلف ازجمله در شاخص‌های توسعه‌ای استان خسارت زیادی متوجه این استان شده که اثرات آن در اندک زمانی مشاهده خواهد شد، از طرفی اداره کردن استانداری استانی مثل چهارمحال و بختیاری به صورت سرپرستی، چندان به سود و صلاح مردم استان نیست و در نهایت وجود نوعی بلاتکلیفی در این خصوص می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی برای استان شود.

اکنون که در آستانه تدوین لایحه بودجه سال ۹۷ کشور قرار گرفته‌ایم تاخیر در انتخاب استاندار استان از هر جهت به ضرر این استان بوده و علاوه‌بر از دست دادن فرصت کاری امسال بهره‌ای از بودجه سال آینده نیز درقالب پیشنهادات مهم و اساسی نخواهیم برد.

استان چهارمحال و بختیاری با وجود مدیریت ناتوان و ناکارآمد گذشته اکنون در آستانه بحران قرار گرفته است و با کسب رتبه اول بیکاری در کشور و افت همه شاخص‌های توسعه استان مانند جذب سرمایه‌گذار خارجی، صادرات استان و همچنین به ثمر ننشستن وعده‌های دولت یازدهم همچون راه آهن و پروژه مهم و حیاتی بن-بروجن در استان وضعیت را به سمتی برده است که تنها یک مدیر توانمند و جهادی توانایی خروج استان از این وضعیت اسفناک را دارد، با وجود این وضعیت مدیریت استان و همچنین ادارات از زمان انتخابات تاکنون در تعطیلی به سر می برند همه منتظر انتخاب استاندار جدید هستند و عملا همان چرخ توسعه‌ای که به آهستگی می‌چرخید هم اکنون کاملا متوقف شده است.

دولت با وجود مشاهده چنین وضعیتی به اداره استان با سرپرست اکتفا نموده است که این موضوع آسیب‌های جدی را متوجه استان خواهد کرد. اکنون استان به استانداری فراجناحی و توانمند نیاز دارد که با شجاعت در برخورد با مدیران ناکارآمد استان را از این وضعیت نجات داده و قطار پیشرفت این استان را به ریل اصلی برگرداند.

به‌ نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی در تعلل انتخاب استانداران و خلف وعده وزیر کشور درخصوص تعیین تکلیف همه استانداران تا پایان شهریورماه، اختلاف پنهان وزارت کشور با چهره‌های اصلاح‌طلب دولتی و تلاش برای کسب رضایت جریان اصلاحات از سوی این وزارتخانه در معرفی چهره‌ها باشد.

این یعنی می‌توان به سیاست وزارت کشور پی برد که رحمانی‌فضلی درپی حفظ مدیران قبلی این وزارتخانه است و تمایلی ندارد از چهره‌های جدید در استان‌ها استفاده کند.

این ضعف دولت در انتخاب استانداران را می‌توان به پای ناتوانی دولت در انتخاب مدیران با کفایت و همچنین نبود همکاری و اجماع بین وزارت کشور و نمایندگان مجلس دانست، دولتی که بعد از گذشت نزدیک به 6 ماه از انتخابات که بر استمرار دولت یازدهم در انتخابات اطمینان یافت و می‌دانست مهم‌ترین قدم بعد از انتخاب وزیران، انتخاب استانداران است، ولی هنوز نتوانسته است برای بسیاری از استان‌ها استانداری شایسته و توانمند بگمارد چگونه می‌تواند مسائل کلان کشور را مدیریت کند ضعف دولت در این موضوع قطعا موجب آسیب‌های جدی به توسعه کشور می‌شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی دو زنجیره ارزش در غرفه استانداری خوزستان در نمایشگاه اکسپو

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مصطفی دهقان گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی مقرر شده استان‌های با زنجیره ارزش، محصول و یا کالایی در غرفه‌های اختصاصی استان‌ها معرفی کنند.

وی افزود: باتوجه به ایمنکه خوزستان از جمله استان‌هایی است که در توسعه زنجیره ارزش خرما و آبزیان اقدامات بسیار ارزنده‌ای دارد، در این نمایشگاه اقدام به معرفی ۲ زنجیره ارزش خواهد کرد.

دهقان ادامه داد: استاندار خوزستان، جمعی از مدیران استان‌ها و ۵ نماینده ثابت در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

رئیس اداره بازرگانی خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان می‌گوید: ششمین نمایشگاه اکسپو، امسال برگزار می‌شود و برای دومین سال است که استان‌ها به صورت تخصصی در این نمایشگاه غرفه دارند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه اکسپو فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و شرکت‌های صادراتی کشور به دنیا است، اضافه کرد: بیش از ۲ هزار غرفه در این نمایشگاه تعیین شده و ۸ هزار شرکت صادراتی درخواست حضور در این نمایشگاه را داشته‌اند.

دهقان گفت: شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی توانمند زیادی از استان همچون فولاد خوزستان و پتروشیمی‌ها و ۱۵ واحد صنایع کوچک از شهرک‌های صنعتی و یا چندین واحد تولیدی خوراک آبزیان درخواست حضور در این نمایشگاه را داشتند و نمایندگان اقتصادی، سفیران و مسئولان ۷۰ کشور از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد.

خوزستان سومین استان صادرکننده کالا در کشور است که ۲۵ درصد ارز آوری ملی را بر عهده دارد.

نمایشگاه اکسپو شنبه هشتم اردیبهشت ماه امسال در نمایشگاه دائمی بین المللی تهران افتتاح خواهد شد و تا ۱۲ اردیبهشت ماه دایر است.

دیگر خبرها

  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • برنامه‌ صداوسیما برای معرفی نامزدهای دور دوم انتخابات مشخص شد
  • پروژه پمپاژ آب ناغان می‌تواند در بخش کشاورزی تحول ایجاد کند
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • سفر استاندار چهارمحال و بختیاری به ناغان
  • بزرگداشت شهیدان برای آینده نظام ضروری است
  • معرفی دو زنجیره ارزش در غرفه استانداری خوزستان در نمایشگاه اکسپو
  • برگزاری سالانه ۱۰ کنگره شهدا در کشور