Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها در استان، گفت: روستاهای بالای ۲۰ خانوار مازندران تا پایان سال ۹۷ گازدار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی نبییان بعد از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت گاز مازندران در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید تلاش بر این بوده تا خدمات مطلوبی به مردم داده شود، اظهار داشت: در اوایل فعالیت بنده در معاونت عمرانی مصادف با بارش برف در غرب مازندران شده بوده است که تلاش کارکنان شرکت گاز در آم زمان در شرایط بحران بسیار ارزشمند بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت گاز مازندران در سال‌های اخیر با مدیریت جهادی توانست از بحران‌ها عبور کند و مدیر قبلی این شرکت مصداق بارز مدیریت جهادی بوده است.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید از سال 93 با همت بلند توانست در اجرای طرح انتقال گاز عسلویه – نکا برای رفع مشکل گازرسانی مردم استان‌های شمالی اقدام کند، تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع باید به نحو شایسته و واقعی برای مردم اثرگذار و مفید باشد.

نبییان با بیان اینکه ایران از نیاز وارداتی به گاز ترکمنستان بی نیاز شده است، افزود: طرح عظیم انتقال گاز عسلویه – نکا بسیار سبب خروج استان‌های شمالی از بحران شده است.

معاون استاندار مازندران با اعلام اینکه تا پایان سال آینده روستاهای بالای 20 خانوار استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار خواهند شد، گفت: تامین گاز برای روستاهای صعب العبور مازندران با منابع بیشتر توانستیم از دانش ال پی جی و سی ان جی آن مناطق را گازدار کردیم.

بهره‌مندی 1932 روستای مازندران از نعمت گاز طبیعی

محمد اسماعیل ابراهیم زاده، مدیرعامل سابق شرکت گاز مازندران نیز در مراسم تودیعش در این مسئولیت اظهار داشت: شرکت گاز مازندران در ردیف شرکت‌های برتر کشور بوده که هزار و 932 روستای این استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

وی افزود: تا پایان سال 97 روستاهای بالای 20 خانوار مازندران گازدار می‌شوند و روستاهای صعب العبور استان از طریق روش سی ان جی گازرسانی خواهند شد.

مدیرعامل سابق شرکت گاز مازندران با اشاره به اینکه نباید مردم استان دیگر برای مصرف خانگی سوخت نفت استفاده کنند، تصریح کرد: با پشتیبانی جهادی وزیر نفت و مدیرعامل شرکت گاز ایران، روند گازرسانی در مازندران به نحو مطلوبی در حال انجام است.

به گزارش تسنیم، در این مراسم با تقدیر از خدمات محمد اسماعیل ابراهیم زاده که به افتخار بازنشستگی نائل آمده، جعفر احمد پور به سمت مدیرعامل جدید شرکت گاز مازندران منصوب شد.

وی پیش از مدیر بهره برداری شرکت گاز ساری مرکز مازندران بوده است؛ احمدپور اهل ساری است.

انتهای پیام/

R41358/P1486/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اهمیت توسعه صنایع دریامحور، گفت: از جمله صنایع فعال این حوزه در قشم صنعت لنج‌سازی است که سودآوری بالایی به همراه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، عادل پیغامی امروز در نشست ویژه با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس کشور که در سالن مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر 12 واحد لنج‌سازی با ظرفیت تولید 50 فروند در سال در این جزیره فعال هستند و محصولاتشان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی افزود: محصولات تولیدی در صنایع لنج‌سازی قشم عمدتا به کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس و هند صادر می‌شود و سودآوری بسیار خوبی نیز به همراه دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر 24 فعالیت است و جزیره قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه آیتم‌های این صنعت را دارد

پیغامی با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی این منطقه فعالیت‌های اقتصادی دریاپایه است، گفت: مهمترین وجه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود و امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهمترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

وی با تأکید بر توسعه صنعت بانکرینگ در قشم، خاطرنشان کرد: بانکرینگ صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده، در حالی‌که 60 درصد نفت دنیا از مسیر خلیج فارس تأمین می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیاء می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

در این نشست که با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی برگزار شد، شماری از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سیدیحیی رحیم‌صفوی سئوالاتی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند