Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ کارگاه مشترک بازرسی های وزارت نفت به منظور آموزش راهکارها و پیشنهادت مرتبط با ارتقای توانمندی حوزه نظارت و کنترل و بهره مندی از تجربه های شرکت های وزارت نفت دراین حوزه با حضور نمایندگانی از دستگاه های نظارتی از جمله : سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات ،حسابرسی ، وزارت نفت ، پدافند غیرعامل و HSE در شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمد شکری رییس امور بازرسی ورسیدگی به شکایت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی،با اشاره به اهمیت نظارت وبازرسی در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: به منظور ارتقای سطح کیفی واحد‌های نظارت و کنترل و توان عمل درشرایط خاص کارگاه مشترکی در زمینه بازرسی با حضور مدیر کل محترم بازرسی ومدیران و معاونین بازرسی شرکت های اصلی و اداره کل بازرسی وزارت نفت برگزارشد تا با به اشتراک گذاری تجربیات ، نسبت به افزایش بهره وری در شرکت های اصلی ، برنامه ریزی لازم صورت پذیرد.
رییس امور بازرسی و رسیدگی به شکایت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: رتبه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در زمینه سلامت اداری و مبارزه با فساد از میانگین کشوری بالاتر است که این امربه دلیل سیستمهای مکانیزه ،کنترل،نظارت وبهره مندی ازفناوری روزدنیااست.
وی افزود: باارزیابی وضعیت موجوددریافتیم برای دستیابی به اهداف برنامه۱۴۰۴در حوزه نظارت و کنترل نیازداریم تا به لحاظ کیفی سالیانه ۱۰ درصدرشدداشته باشیم واین کارگاه مشترک در این راستا برگزارشده است و باید به این نکته اشاره کرد که جایگاه بالادر زمینه کنترل و نظارت در سطح بین‌المللی برای فرآیند اعتمادسازی متقابل و شراکت بسیار تاثیرگذار است زیرا که نتایج بررسی هابه سازمان بین‌المللی شفافیت،توسط مراجع مسئول گزارش می گردد.
شکری بابیان اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر اساس سنجش و ارزیابی انجام شده،سلامت کاری بالاتری نسبت به میانگین کشوری دارد و این امربه دلیل شفاف بودن فعالیت های این شرکت و استفاده از دانش روزجهان و نیز فناوری های روزدنیا و سیستم مکانیزه کنترل ونظارت است گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به دلیل دارابودن دانش وسیستم بالاهمواره نیازداشته تاباافرادی باتوان ودانش علمی وعملی بالاترهمکاری کندبه همین دلیل افرادکارامد‌تری  دراختیاردارد.
براساس این گزارش ، نوری مشاور حقوقی مدیرکل بازرسی وزارت نفت و استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیزضمن بیان مقررات و قوانین موجود در ساختار وزارت نفت ، قوانین را به صورت کلی به سه دسته قوانین بالادستی یا قانون اساسی و قوانین بین المللی و قوانین درون سازمانی طبقه بندی کرد و گفت : برای مقابله با فساد در قانون اساسی موارد بسیاری مانند مبارزه پولشویی و فساد اقتصادی وجود دارد که پایبندی به این قوانین می تواند کشور را به سمت تعالی و رشد هدایت کند .

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی شاهمیرزایی درباره جزییات تولید بنزین از متانول، اظهار کرد: در این زمینه قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

وی با بیان اینکه کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می‌دهد تسهیل مسیر است به‌طوری‌که اجازه می‌دهد در این زمینه هلدینگ‌ها سرمایه‌گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه‌خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول بدست آورند و به سمت این زنجیره بروند، گفت: از سوی دیگر فناوری‌هایی که مورد نیاز است مانند دانش فنی، کاتالیست‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و دیگر از سو برای سازندگانی که در حوزه تجهیزات هستند، زیرساخت‌ها و سازوکارها را فراهم می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه این بخش‌ها نیازمند مشوق هستند، تخفیف در بخش بالادست خوراک باید اخذ شود تا فرایند کار اقتصادی باشد، گفت: پیشنهادات خود را مطرح کردیم و مسیر تکامل نهایی ساز و کار قانونی را طی می‌کند، هلدینگ‌ها نیز بنا شده که مجتمع‌های تولید متانول را به خط کنند که کدام یک از این مجتمع‌ها در تکمیل زنجیره ارزش به سمت پلیمرها و یا به این سمت حرکت کنند.

گفتنی است؛ روز گذشته وزیر نفت از ورود متانولی‌ها به حوزه تولید بنزین خبر داد و گفت: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم‌نامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود. امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

به گفته وی  این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود