Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، شهین جوانی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان، امروز سه‌شنبه 9 آبان در نشست خبری اردوهای «فرمانده دل‌ها» با موضوع آشنایی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی با اسوه‌های ایثار و شهادت ازز طریق متون درسی، اظهارکرد: با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت سرمایه‌های انسانی و رسیدن به حیات طیبه یکی از اهداف اصلی آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از ابعادی که در این سند به آن توجه شده، بعد معنوی انسان است، به طوری که حتی روانشناسان شرق و غرب اعتقاد دارند که پرداختن به امور معنوی نقش مهمی در پرورش انسانی فرهیخته و  پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی  دارد.معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استاد اصفهان بیان کرد: نقش الگو، در فرهنگ ما بسیار مهم است، سعی ما نیز براین می‌باشد که در محتواهای آموزشی و برنامه‌های درسی  به نقش الگو پرداخته شود. یعنی همانطور که در قرآن نمونه‌هایی از الگوها بیان شده، ما نیز سعی کرده‌ایم در کتاب‌های درسی این الگوها را معرفی کنیم.جوانی با بیان اینکه یکی از درس‌هایی که ما در کتب آموزشی داریم و در استان اصفهان به آن درس توجه ویژه شده، درس فرمانده دل‌‎ها است، گفت: بحث آموزشی-فرهنگی فرمانده دلها، بحثی است که از اصفهان آغاز شد و بعد سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش نیز به آن توجه نشان داد و امروز ما افتخار می‌کنیم که افراد توانمند در استان تلاش کردند و به کمک آموزش و پرورش آمدند و توانستیم این درس را به خوبی الگوسازی کنیم .وی ادامه داد: اردوی فرمانده دل‌ها نماد خوبی از تبلیغ، آموزش و یادگیری در فضای تئوری، عملی، معنوی و آموزشی است، در واقع ما دانش آموزی که صرفاً علم بیاموزد نمی‌خواهیم، بلکه دانش آموزانی می‌خواهیم که تربیت انسانی و رشد ارزش‌های اخلاقی را با علم همراه و کسب کنند و فردی فرهیخته شکل گیرند.وی با اشاره به درس  استعمارستیزی مندرج در کتاب مطالعات اجتماعی پایه سوم ابتدایی، گفت: آموزش و پرورش با همکاری ارگان‌های دیگر از جمله بسیج دانش آموزی، توجه ویژه‌ای به بحث استعمارستیزی دارد و به همین منظور فراخوانی بین دانش آموزان و معلمان ارائه و از آنها خواسته شده تا در ارتباط با استعمارستیزی، تولید محتوای الکتریکی کنند.وی در خصوص برگزاری جشنواره تجلیل از شهید حججی، گفت: فرهنگیان و معلمان می‎توانند در ارتباط با شهید حججی یک درس تدوین کنند. دانش آموزان نیز می‌توانند در این زمینه مقالات، کارهای هنری و پوسترهایی را تهیه و تا بهمن‌ماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه