Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@03:19:30 GMT

غنی سازی دانش با افزایش فناوری اطلاعات

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۰۹۴۷

غنی سازی دانش با افزایش فناوری اطلاعات

دبیر کمیسیون امور اجتماعی و الکترونیک گفت: با وجود فناوری اطلاعات دانش مدیریتی،زیستی و پزشکی و دیکر دانش ها غنی می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کیومرث اشتریان در همایش علمی کاربردی روسای ادارات فناوری اطلاعات،ارتباطات و تحول اداری بهزیستی سراسر کشور در ساری با مهم بر شمردن فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت :اطلاعات و داده ها جزء ثروت ملی و انحصاری جامعه است که ضمن استفاده مناسب باید مفهوم آن را به درستی نهادینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با وجود فناوری اطلاعات دانش مدیریتی،زیستی و پزشکی و دیگر دانش ها غنی می شود،افزود: پژوهشگران و دانشمندان  با دسترسی به آمار و اطلاعات جهت تحلیل و آنالیز فعالیتشان استفاده کنند.

دبیر کمسیون امور اجتماعی و الکترونیک کشور گفت:  پرداختن به مقوله فناوری اطلاعات و ارتباطات وظیفه ملی ما تلقی می شود .

وی افزود: همچنین برای توسعه فناوری لازم است اخلاق حرفه ای و شرافت کاری را در سازمان افزایش دهیم که البته یکی از اشکالات، نداشتن تعامل ارائه اطلاعات از سایر دستگاها با این نهاد است که این امر باید میان دستگاهای اجرایی نهادینه شود.

اشتریان گفت:مفهوم جدید عدالت سایبری در حوزه فناوری اطلاعات در دسترس بودن  و دسترس پذیر بودن اطلاعات مددجویان بهزیستی است که در برنامه ششم این امر اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه جمع آوری اطلاعات و آمار از حالت سنتی خارج و به سمت اطلاعات نوین سوق پیدا کرده است ،افزود: علاوه بر فعالیتهای حوزه توانمندسازی مددجویان باید زمینه دسترسی جامعه هدف را به اطلاعات نوین ارتقاء دهیم.

اشتریان توجه به دولت الکترونیک را امری ضروری دانست و بر  توجه به معماری اطلاعات،معماری داده و معماری سازمانی تاکید کرد.

دبیرکمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک گفت: یکی دیگر از مشکلات امروز ما عدم شفافیت لازم داده هاست که  در حوزه سیاست گذاری باید نسبت به پالایش داده ها حساس باشیم.

اشتریان اصل مدیریت دانش را شناسایی وضعیت دانش،تقسیم ، تبادل و به کارگیری آن دانست و افزایش رویکرد نواورانه آن را لازمه اجرایی شدن آن عنوان کرد.

 

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان دیدار با وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا درباره توسعه روابط دو کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت‌وگو کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عصر روز دوشنبه (10 اردیبهشت 1403) عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان؛ وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیئت همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

زارع‌پور، توسعه روابط با کشورهای آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام برداشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

اجرای 47 پروژه دانش‌بنیان در هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات

وی با تشریح فعالیت‌های وزارت ارتباطات در حوزه‌هایی چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد. 

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد.  

عمر سعید شعبان؛ وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

 وی افزود: میزبانی و مهمان‌نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشورهای آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم. 

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی تاکید کرد: پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده‌ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه‌اندازی پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می‌دهد.  

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت‌های شرکت‌های فعال در این حوزه بهره‌مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتورهای ایرانی در راستای مسئولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • ۱۶ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است