Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@13:12:17 GMT

سایت خانه ترومپت ایران آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۷۹۵۳

سایت خانه ترومپت ایران آغاز به کار کرد

سعید یعقوبیان (مدیر سایت یا تارنمای خانه ترومپت ایران) درباره راه‌اندازی خانه ترومپت ایران گفت: فقدان منابع به زبان فارسی در خصوص سازهای بادی برنجی، تجمیع و طبقه‌بندی اطلاعات مربوط به ساز ترومپت در یک فضای واحد و کمک به هنرجویان و نوازندگان در دسترسی به اطلاعات علمی و مدون مرتبط با این ساز، عمده‌ترین اهداف راه‌اندازی تارنمای "خانه ترومپت ایران" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعقوبیان در ادامه اظهار داشت: ترومپت از سازهای پرکاربرد موسیقی در جهان است و در سبک‌های مختلف موسیقی رد پایی از آن را می‌توان دید. انگیزه‌ی بنیان نهادن یک پایگاه اینترنتی تخصصی برای ترومپت، فقدان منابع به زبان فارسی در این خصوص، تجمیع و طبقه‌بندی اطلاعات مربوط به این ساز در یک فضای واحد و در نهایت کمک به هنرجویان و نوازندگان، در دسترسی به اطلاعات علمی و مدون مرتبط با این ساز است.

فعالیت این سایت، با رویکردی پژوهشی-آموزشی، مبتنی بر منابع علمی است و یافته‌ها و نتایج پژوهش‌ها، به تدریج در بخش‌های در نظر گرفته شده در سایت گنجانده می‌شوند. در ایران نیز علاوه بر استفاده‌ی ترومپت در اجرای آثار موسیقی کلاسیک غرب و ساخته‌های آهنگسازان ایرانی، این ساز در هنر تعزیه جایگاه و هویت مستقلی یافته؛ هویتی که منحصر به ایران و مختص موسیقی تعزیه است. با عنایت به اهمیت مضاعف ترومپت در ایران به واسطه‌ی حضور روزافزون آن در تعزیه و فقدان هرگونه اطلاعات موسیقی‌شناختی در خصوص این موضوع مهم، تلاش بر آن است که اطلاعات سودبخشی در این زمینه جمع‌آوری و ثبت شود.

وی در پایان افزود: تلاش‌های علمیِ صورت گرفته در ارتباط با این ساز در غرب و سخاوت علمی و عملی نوازندگان و موسیقیدانان غربی در ارتباط با ساز ترومپت در طول بیش از یک قرن گذشته، زمینه‌ی گردآوری اطلاعات جامع علمی در این خصوص را برای ما فراهم ساخت. امیدواریم با به وجود آمدن بسترهای علمی-پژوهشی و آموزشی لازم در خصوص سازهای موسیقی ایرانی، امکان ایجاد چنین پایگاه‌هایی برای این سازها نیز فراهم گردد. بی‌تردید همراهیِ همدلانه‌ی نوازندگان ترومپت با این تلاش بی‌شائبه، به ارتقای سطح ترومپت‌نوازی در ایران، کمک فراوانی خواهد کرد. با چنین هدفی مشتاقانه از هرگونه همکاری و همراهی استقبال می‌کنیم.  

تارنمای" خانه ترومپت ایران"به نشانی www.irantrumpet.com به شکل آزاد و رایگان شامل بخش‌های مختلفی ازجمله ویدیوهای آموزشیِ تهیه‌شده، کتابها و مقالات تخصصی در خصوص ترومپت، ویدیوهای دوبله شده از کلاس‌های خارجی، شناخت تاریخی و تخصصی ساز، معرفی برترین نوازندگان این ساز در جهان، تاریخچه ترومپت در ایران و برخی اخبار مربوط به این ساز است.

همچنین این تارنما در فضای مجازی یک کانال تلگرامی به آدرس @irantrumpet و صفحه‌ی اینستاگرام با شناسه‌ی irantrumpet نیز دارد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۷۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، مراسم بدرقه خنیاگر و نغمه پرداز خراسان شمالی، استاد عیسی قلی پور و مرد بی بدیل هنر، شنبه ١۵ اردیبهشت ١۴٠٣ با حضور گسترده دوستداران به موسیقی مقامی، جامعه هنری در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد، برگزار شد و این هنرمند فقید روی دوش اهالی هنر و مردم هنر دوست خراسان شمالی تشییع و درخانه ابدی اش در قطعه هنرمندان جاوید آرام گرفت.

بر اساس این گزارش، استاد عیسی قلی پور مشهور، پیشکسوت بخشی‌های ترک خراسان شمالی سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد و در کنار پدرش از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، هنرش را در عرصه موسیقی نواحی تکامل بخشید.

عیسی بخشی خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی و بیش از ۶۰ سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند چیرده دست موسیقی مقامی، دارای درجه یک هنری و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۴ اردیبهشت ‌ماه، پس از تحمل یک دوره‌ بیماری سرطان دار فانی را وداع گفت.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر/

کد خبر: 1229432 برچسب‌ها موسیقی بجنورد

دیگر خبرها

  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • آغاز «مرگ با طعم نسکافه» در عمارت نوفل‌شاتو
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت