Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، سید مناف هاشمی در چهل و سومین جلسه پیاپی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، با اشاره به نقش بانک‌ها اقتصاد استان، اظهار کرد: برخی بانک های خصوصی هیچ سهمی در تولید و اشتغال استان ندارند و باید ضمن نقش‌سازی برای آنها، بانک‌های دولتی نیز پررنگ‌تر در زمینه ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی وارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته از ابتدای فعالیت کارگروه تا به امروز، تصریح کرد: وضعیت امسال ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی مناسب نیست و باید ضمن بهبود این وضعیت، از ظرفیت‌هایی نظیر صندوق ذخیره ارزی، بخش خصوصی و فاینانس‌های خارجی برای ارتقا تولید و اشتغال استان استفاده کرد.
استاندار گلستان افزود: در پنج سال گذشته مباحث اقتصادی مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و ریاست محترم جمهوری نیز بر حل مسائل اقتصادی استان تاکید ویژه‌ای داشته‌اند و باید با توجه به ظرفیت‌های استان، وضعیت اقتصادی را بهبود بخشیم.
وی اقتصاد را مسئله‌ای دو طرفه دانست و افزود: شرایط کشور به گونه‌ای است که نباید به تولیدکنندگان فشار آورد و باید دستگاه‌های خدمت‌رسان نظیر برق و گاز همراهی بیشتری با تولیدکنندگان داشته باشند.
استاندار گلستان یادآور شد: می‌خواهیم بخش خصوصی را مورد حمایت قرار دهیم، با آنها با احترام برخورد کنیم و آنها را جذب کنیم تا سبب رونق اقتصادی شویم و وضعیت اشتغال خود را بهبود بخشیم.
هاشمی خاطر نشان کرد: باید نگاهی را توسعه دهیم که زمینه جذب سرمایه‌گذاران به استان را فراهم آورد.

*دستور استاندار گلستان بر تشکیل کمیته ۳ نفره برای نظارت در مقابل تسهیلات ارائه شده/ کارگروه تسهیل برای  تمامی مشاغل و رفع موانع در همه زمینه‌های تولید و اشتغال باشد
وی با تاکید بر اهمیت نظارت بر تسهیلات ارائه شده به واحدهای تولیدی، گفت: دستگاه‌های خدماتی، فرماندار هر شهرستان و صنعت، معدن و تجارت استان باید کمیته‌ای سه نفره تشکیل داده و تسهیلات ارائه شده به واحدهای تولیدی نظارت داشته باشند و مشخص شود در مقابل تسهیلات ارائه شده چه خدمات و اشتغالی در آن واحد ایجاد شده است.
هاشمی با بیان اهمیت نقش وزیر معین در اقتصاد مقاومتی استان، تصریح کرد: امکانات زیادی در اختیار وزیر معین اقتصاد مقاومتی استان که وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی است که بایداز آن استفاده کنیم.
استاندار گلستان با اشاره به اینکه توجه کارگروه تسهیل تنها نباید به مسائل صنعتی باشد، یادآور شد: در ارائه تسهیلات باید علاوه بر صنعت و کشاورزری به موضوعاتی نظیر گردشگری، رونق شهری، انبوه‌سازی و بسیاری مسائل دیگر نیز توجه داشته باشیم و باید به گوش مردم برسانیم که این کارگروه برای تسهیل در تمامی مشاغل و رفع موانع در همه زمینه‌های تولید و اشتغال است.

*واحدهای متروکه را دوباره راه‌اندازی کنیم/  از قانون برای گره‌گشایی از کار مردم و رفع مشکل آنان تفسیر شود
هاشمی عزت مسئولان را از مردم دانست و یادآور شد: باید بروکراسی‌های اداری کاهش یابد و از قانون تفسیری داشته باشیم موجب گره‌گشایی از کار مردم و رفع مشکل آنان شود.
وی افزود: کارگروه تسهیل با همکاری باید باید حداقل به میزان سال گذشته به ارائه تسهیلات به واحدهای متقاضی بپردازد و باید تلاش کنیم سرمایه‌گذاران بزرگ را به گلستان بیاوریم و واحدهای متروکه را دوباره راه‌اندازی کنیم.
لازم به ذکر است در ابتدای این جلسه مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گزارشی از فعالیت‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید طی سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ ارائه کرد و افزود: گلستان در سال ۱۳۹۵ رتبه هفتم کشور را در ارائه تسهیلات رونق تولید کسب کرد و در سال جاری نیز با وجود معرفی ۶۲۳ واحد تولیدی به بانک‌های استان ۳۹ میلیارد تومان به ۲۶ واحد تولیدی پرداخت شده است.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قوچان در حاشیه بازدید از برخی واحد‌های صنعتی و تولیدی این شهرستان به مناسبت هفته کار و کارگری، گفت: کمیسیون کار و کارگری که با حضور دستگاه‌های مرتبط به‌صورت ماهانه برگزاری جلسات تخصصی دارد به دنبال حل مشکلات کارگران و واحد‌های تولیدی و صنعتی در این شهرستان است.
حسین ولایتی  با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده درزمینه مشکلات شرکت‌های تولیدی و خدماتی،افزود: تنها دو شرکت حدود دو ماه معوقه پرداخت حقوق کارگران خود را دارند و مابقی واحد‌های صنعتی و تولیدی در قوچان پرداخت حقوق کارگران و کارکنانشان را به‌روز و ماهیانه انجام می‌دهند و مشکل دیگری در حوزه کار و کارگری در سطح شهرستان وجود ندارد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قوچان گفت: موضوعات و مباحث دیگری درزمینه درخواست‌ها و مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی هم موردبررسی قرار می‌گیرد که عمده آن به پرداخت تسهیلات، نبود نقدینگی و بدهی به تأمین اجتماعی، مالیات و دارایی و شرکت گاز مرتبط است و باید با همکاری و هماهنگی بین دستگاهی این مشکلات نیز مرتفع شود.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود