Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا نظیفی در گفت و گو با امتداد نیوز با اشاره به جنسیت تلفات گاز منو اکسید کربن طی شش ماهه نخست امسال و سال ‌گذشته در لرستان تصریح کرد: بررسی های انجام شده در گروه آمار و انفورماتیک پزشکی قانونی استان لرستان ‌نشان می دهد که ۴ نفرجان باخته بر اثر مسمومیت با گاز منو کسید کربن به لحاظ جنسیتی شامل یک نفر زن و ‌۳ نفر مرد بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خوشبختانه این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته با کاهش ۶۳.۶ درصدی مواجه بوده است.

وی ادامه داد: همچنین طی شش ماه نخست سال گذشته نیز ۱۱ نفر در استان جان خود را از دست داده ‌اند که این تعداد به لحاظ جنسیتی شامل ۷ نفر مرد و ۴ نفر زن بوده است.

عضو شورای قضائی استان لرستان تاکید کرد: در سال ۱۳۹۵ نیز آمار اجساد معاینه شده در مراکز پزشکی قانونی ‌استان با تشخیص علت مرگ مسمومیت با گاز منواکسید کربن، ۳۱ نفر که به لحاظ جنسیتی شامل ۱۲ نفر زن ‌و ۱۹ نفر مرد بوده اند.

نظیفی با اشاره به مقایسه آماری تعداد کل تلفات این نوع مسمومیت طی ۱۰ سال ‌اخیر در لرستان بیان داشت: بر اساس آمارهای موجود در اداره کل پزشکی قانونی استان لرستان طی ۱۰ سال ‌گذشته در سال ۱۳۸۶ بیشترین و طی سالهای ۱۳۸۳ و ۱۳۸۸ کمترین تلفات ناشی از مسمومیت با گاز منو اکسید ‌کربن در استان لرستان اتفاق افتاده است. ‌

true برچسب ها : پزشکی قانونی لرستان حمیدرضا نظیفی مسمومیت گاز true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • ۳ هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • افزایش۳برابری مسمومیت با قارچ‌های وحشی
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان