Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:58:35 GMT

هوشمندسازی کشاورزی تنها راه نجات کشاورزی کشور است

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۷۷۶۹

هوشمندسازی کشاورزی تنها راه نجات کشاورزی کشور است

رئیس بسیج مهندسین کشاورزی کشور در همایش استانی آموزش تسهیلگری با اشاره به اهمیت آینده پژوهی در حل مسائل بخش کشاورزی بر ضرورت اجرای کشاورزی هوشمند تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سازمان بسیج مهندسین کشاورزی همایش 3 روزه آموزش تسهیلگری ویژه کارشناسان طرح بسیج همگام با کشاورز استان های مازندران و گلستان با حضور سرهنگ محمد حسین رضایی جانشین فرمانده سپاه کربلا ، سرهنگ عسگر مجیدی رئیس بازرسی سپاه کربلا، محمدرضا جهانسوز رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی کشور در سالن همایش های هتل نخل مشهد مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا جهانسوز در افتتاحیه این دوره آموزشی با بیان این مطلب که بسیج مهندسین کشاورزی استان مازندران پایلوت موفق طرح بسیج همگام باکشاورز است، این سازمان را دارای بالاترین سطح علمی در بین سایر سازمان های استانی این قشر معرفی کرد و افزود: اثربخشی این سازمان در افزایش عملکرد بخش کشاورزی استان در حدود 3000 نقطه تحت پوشش طرح بسیج همگام باکشاورز نشان از تلاش کارشناسان بسیجی این سازمان در تحقق اهداف علمی کردن کشاورزی دارد.

وی با تاکید بر اهمیت مقوله تسهیلگری در ترویج یافته های علمی در بخش کشاورزی بیان داشت: در تسهیلگری کشاورز و بهره بردار محور کار قرار می گیرد و هدف غایی یک تسهیلگر توانمند سازی کشاورز است؛ به طوری که کشاورز در این فرآیند آموزش می بیند که چه کند فاصله عملکردی خود را با کشاورز نمونه پر کند و با مدیریت هزینه های تولید افزایش بهره وری داشته باشد.

جهانسوزبسیج مهندسین کشاورزی را دارای قوی ترین شبکه تسهیلگری در کشور دانست و افزود: این سازمان تاکنون برای 4500 تسهیلگر ویژه بخش کشاورزی آموزش های مقدماتی برگزار کرده است که در این بین 500 تسهیلگر برای ایجاد شبکه های تسهیلگری موضوعی آموزش تخصصی دیده اند و فرآیندهای آموزشی به گونه ای برای آنان تعریف شده است که کارآمدی و اثربخشی مدنظر قرار گرفته است.

این استاددانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت آینده پژوهی در حل مسائل بخش کشاورزی را یادآور شد و خاطر نشان ساخت: اگر پروسه تولید در کشاورزی همگام با علم روزآمد نشدهو کشاورزی هوشمند جای خود را در سیستم مدیریت کشاورزی باز نکند به جرات می توان گفت آینده کشاورزی کشور مورد تهدید جدی است و سیر قههقرایی دارد.

در ادامه این مراسم محمد علی امامی رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی مازندران ضمن ارائه گزارشی از عملکرد یکساله این سازمان با شرح مختصری از زندگی نامه شهید مدافع حرم محمود رادمهر به عنوان شهید شاخص این قشر در سال جاری یاد و نام این شهید والامقام را گرامی داشت و تلاش برای رفع نقصان های موجود در بخش کشاورزی را از اهداف اقصادمقاومتی و ادامه راه شهدا در جهت حفظ عزت و استقلال کشور برشمرد.

گفتنی است در پایان این مراسم ازکارشناسان برگزیده طرح بسیج همگام با کشاورز با اهدای لوح یادبود تقدیر شد.

انتهای پیام/

R1018188/P1336/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور | عملیات امدادی در این استان‌ها ادامه دارد
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در چهار استان کشور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن