Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:04:51 GMT

حسین فهمیده، دانش آموز نخبه ای که شهادت را برگزید

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۵۰۹۱۸

حسین فهمیده، دانش آموز نخبه ای که شهادت را برگزید

کرج - ایرنا- خواهر شهید فهمیده که مدیریت آموزش و پرورش ناحیه 2 کرج را نیز بر عهده دارد، گفت: شهید فهمیده یک دانش آموز نابغه بود که این مهم در کارنامه های تحصیلی اش مشخص است.

فرشته فهمیده روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: شهید محمد حسین فهمیده در شانزدهم اردیبهشت 1346 در روستای سراجه قم زاده شد و در سال 52 به دبستان روحانی قم رفت و از مهرماه سال 56 تحصیلاتش را در مدرسه راهنمایی حافظ در شهر قم ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از مهاجرت به کرج محمد حسین از مهرماه 58 در مدرسه خیابانی مشغول به تحصیل شد.
خواهر شهید فهمیده اظهار کرد: شهید محمد حسین از بچگی اخلاق خاصی داشت به پدر و مادرم بسیار احترام می گذاشت و به درس خواندن اهمیت ویژه ای می داد.
وی گفت: او عاشق امام خمینی (ره) بود و در تمام حرف هایش از ایشان سخن می گفت و تا لحظه آخر به درس خواندن خود ادامه داد و همچنین با شرکت در تمام فعالیت های سیاسی به اعتقادات خود پایبند بود.
وی خاطر نشان کرد:پخش اعلامیه‌های سید روح‌الله خمینی در سال‌های 56 و 57 در سن حدود 10 تا 11 سالگی ، شرکت در تظاهرات انقلاب اسلامی زمستان 57 و شرکت در درگیری‌های خوزستان از جمله اقدامات اوست.
وی با اشاره به اینکه شهید فهمیده زودتر از همه شیپور جنگ را شنید یادآور شد: وی یک هفته پیش از اعلام رسمی آغاز جنگ همراه نیروی مقاومت بسیج به جبههٔ خرمشهر اعزام شد.
خواهر شهید فهمیده بیان کرد: محمد حسین سخنرانی های امام خمینی (ره) را در زمان انقلاب در کرج توزیع می کرد ولی در روز ورود امام نتوانست به دیدار ایشان برود زیرا تصادف کرده و در بیمارستان بستری بود.
وی تصریح کرد: محمد حسین اوایل مهر ماه 59 برای دومین بار به جبهه رفت و می گفت امام هرجا که بگوید می روم.
فهمیده ادامه داد: خبر شهادت محمد حسین را از رادیو شنیدیم اما در روز 8 آبان ما پیکر نیمه سوخته حسین را در بهشت زهرا تحویل گرفتیم و برادرم داود نیز سه سال بعد در سال 61 در اثر اصابت ترکش در عملیاتی در منطقه حاج عمران به شهادت رسید.
فهمیده تصریح کرد:به مناسبت سالگشت شهادت محمدحسین فهمیده ، 8 آبان ماه به عنوان روز بسیج دانش آموزی نامیده شده است.
وی اضافه کرد: بسیج دانش آموزی نهادی است در جهت تحقق منویات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی . این نهاد ، در جهت زنده نگهداشتن اندیشه بسیجی و همچنین ترویج روح ایثارگری آنان در میان دانش آموزان تلاش می کند. وی تاکید کرد: رسالت مهم دانش آموزان در شرایط کنونی پاسداشت از ارزش ها ، پیروی از ولایت و تلاش در عرصه علمی با هدف رشد و بالندگی کشور است.
2819/1535خبرنگار: مهین مالمیر**انتشار دهنده:داریوش غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۰۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رامین حسین‌پور نویسنده و کارگردان و کانسپچوال آرتیست و آهنگساز ویدئو آرت «صورتگر» برنده جایزه بهترین آهنگساز از فستیوال جهانی «LA Sun Film Festival» لس‌آنجلس آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ شد.

ویدیوآرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی و آهنگسازی رامین حسین‌پور همچنین برنده بهترین انیمشین متحرک از فستیوال روسیه، بهترین مستند کوتاه و فیلم تلفیقی-تجربی از فستیوال نوجرسی آمریکا، بهترین فیلمنامه مستند از فستیوال تاتنهام، نشان افتخار بهترین کارگردانی لندن و بهترین ویدیوی تلفیقی جشنواره هنری برلین شد.

ویدیوآرت «صورتگر» در فهرست IMDb جزو ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در ژانر بهترین مستند کوتاه در سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ قرار گرفته است و رسانه‌های بین‌المللی، رامین حسین‌پور را به‌ عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده‌اند.

«صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و آهنگسازی، تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن نیز بر عهده رامین حسین‌پور بوده است.

رامین حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه معماری به‌عنوان طراح، مدرس، نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما نیز به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و همچنین کانسپتچوال آرتیست شناخته شده و تقدیر شده در مجله معتبر و بین المللی « Euro Arthouse Cinema Day» آلمان است.

حسین‌پور سال ۹۴ با تلفیق هنر معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در فستیوال‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کرده‌اند.

دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلی‌شات: امید احمدزاده و رسول کیان‌پور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشادعنایتی، انتشار بین المللی: بهروز طباطبائی، فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط‌عمومی: نغمه دانش‌آشتیانی.

کد خبر 6094179 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • آشنایی با خانم معلم نخبه پژوهشی دامغانی
  • تعزیرات همدان میزبان پیکر مطهر شهید رنجنوش شد+تصویر
  • گزارشی از دانش آموز اصفهانی به مناسبت گرامیداشت روز معلم + فیلم
  • شهرستان بشرویه معطر به عطر شهید تازه تفحص شده
  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • تشییع پیکر شهید رنجنوش، شنبه ۱۵ اردیبهشت در همدان
  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • شهید حسین اسکندرلو را بیشتر بشناسیم
  • یادواره ۱۸۵ شهید معلم و دانش آموز گتوند برگزار گردید