Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدعلی آقا زاده روز چهارشنبه در آیین تحویل 42 واگن ساخت شرکت واگن پارس اراک به شرکت های بهره بردار، افزود: شرکت واگن پارس اراک در مرحله واگذاری از بنیاد تعاون صنایع دفاع به بخش خصوصی است و مدیریت ارشد استان تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا این واحد صنعتی ارزشمند همچنان یک مجموعه اقتصادی قدرتمند بماند و مراحل واگذار افزایش قوا برای حوزه تولید داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: برخی از صنایع استان مرکزی به خصوص واحدهای مستقر در شهر اراک که در گذشته به بخش خصوصی واگذار شده اند با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند.
استاندار استان مرکزی بیان کرد: اگر چه خانواده دولت در استان مرکزی و نهادهای ذیربط به دنبال حل مشکلات این صنایع هستند اما در واگذاری های جدید نیز با دقت عمل بیشتر به دنبال جذب سرمایه گذاران قدرتمند برای مدیریت شرکت های هستند.
وی با بیان اینکه شرکت واگن پارس اراک ظرفیت تولید یکهزار انواع واگن باری و مسافربری را دارد، اضافه کرد: هر مجموعه اقتصادی که به دنبال خرید این شرکت است باید بتواند روند تولید را در این مجموعه حفظ کند و بهبود بخشد و در سایه مدیریت صحیح بستر باروری حداکثری ظرفیت را در تولید فراهم کند.
آقازاده اظهار کرد: ساخت واگن های خود کششی که با سرعت 160 کیلومتر در ساعت و بدون لوکوموتیو در واگن پارس آغاز شده که این ظرفیت در تمام کشور ایران بی نظیر است و باید به عنوان توان منحصر به فرد معرفی شود و رشد یابد.
وی یادآوری کرد: خانواده دولت در استان مرکزی با جدیت هر چه تمامتر به دنبال حل مشکلات صنایع است و در این راستا سرکشی و بازدید از یک واحد صنعتی در هر هفته در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک نیز گفت: 10 واگن باری لبه بلند به سفارش شرکت فولاد خراسان، 10 دستگاه واگن 6 محوره به سفارش شرکت توکاریل، 10 دستگاه واگن فله بر برای شرکت پارسیان ریل شرق، چهار دستگاه واگن مسافر بری برای شرکت رجاء، 2 واگن مسافربری ترنست به سفارش شرکت رجاء و 6 دستگاه استراکچر واگن مترو نیز به شرکت واگن سازی تهران در واگن پارس اراک تولید شده که امروز به صورت رسمی به ناوگان ریلی کشور پیوست.
محمدرضا مختاری افزود: ساخت 42 دستگاه استراکچر واگن مترو در برنامه ریزی های از پیش تعیین شده امسال این شرکت هدفگذاری شده که تاکنون 38 دستگاه آن به شرکت بهره بردار تحویل شده است.
وی افزود: ساخت 100 دستگاه واگن باری لبه بلند نیز امسال در برنامه های کاری واگن پارس بود که تمامی این تعهد جامه عمل پوشیده و واگن های مذکور به شرکت های بهره بردار تحویل شده است.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک اضافه کرد: ساخت 75 ذستگاه واگن 6 محور نیز در دستور کار برنامه های امسال شرکت در سال جاری است که تا کنون 40 دستگاه آن ساخته و تحویل شرکت بهره بردار شده است.
وی اظهار کرد: ساخت 100 واگن فله بر انواع غلات نیز امسال هدفگذاری شده بود که تا کنون 20 دستگاه ساخته شده و به 2 شرکت بهره بردار تحویل شده است.
وی بیان کرد: ابتدای امسال قراردادی مبنی بر ساخت 25 واگن مسافربری از سوی شرکت واگن پارس اراک با شرکت رجاء منعقد شد که تا کنون 13 دستگاه آن ساخته و تحویل شده و 12 دستگاه دیگر نیز بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مختاری با بیان اینکه هم اکنون کمتر از 30 درصد از ظرفیت اسمی شرکت به کار گرفته شده است، بیان کرد: در صورتی که همه ظرفیت موجود این شرکت استفاده شود بیش از یکهزار انواع واگن در این شرکت تولید می شود.
وی، کمبود سرمایه شرکت های بهره بردار را مهمترین مشکل واگن پارس دانست و گفت: در گذشته دولت ها به شرکت های بهره بردار تسهیلات ویژه با نرخ سود پایین برای خرید واگن پرداخت می کردند اما درحال حاضر این تسهیلات قطع شده و شرکت های بهره بردار نیز به تنهایی و با تکیه بر سرمایه داخلی خود قدرت خرید واگن ها به خصوص واگن های مسافربری را ندارند.
مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک با بیان اینکه واگن های شرکت واگن پارس هم به لحاظ قیمت و هم به لحاظ کیفیت قدرت رقابت با شرکت های چینی و روسی را دارند، تاکید کرد: شرکت های واگن سازی در چین و روسیه از پشتیبانی نهادهای دولتی و شرکت های خصوصی برخوردار هستند اما واگن پارس به دلیل نداشتن پشتیبان قدرتمند نمی تواند از همه ظرفیت خود در راستای تولید استفاده کند.
وی با بیان اینکه حقوق و مزایای کارکنان این شرکت به روز است و شرکت هیچ بدهکاری به کارکنان ندارد، تاکید کرد: کمبود نقدینگی بیشتر مشکل شرکت های بهره بردار است که درصورت حمایت دولت و پرداخت تسهیلات کم بهره، این مشکل نیز رفع می شود.
شرکت واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی در حوزه محصولات ریلی خاورمیانه است.
این شرکت در سال 1354 آغاز به کار کرد و در سال 1364 با سرمایه‌ گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعه‌های این سازمان پیوست.
کارگاه های تولیدی شرکت واگن پارس در فضایی به وسعت 33 هکتار جانمایی شده است.
این شرکت به عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن های باری، مسافری و مترو در خاورمیانه، متولی اصلی تولیدات سیستم حمل و نقل ریلی کشور است.
3017/ 6013/خبرنگار: مصطفی مجللی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تکرار حمایت قاطع دستگاه قضایی شهرستان از طرح نور
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو