Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رحمت صادقی، رئیس بنیاد نخبگان کردستان روز چهارشنبه،10 آبان ماه در مراسم نکوداشت استاد محمود ابراهیمی که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: تکریم عالمی که تذهیب به اخلاق اسلامی است، ضرورت دو چندان دارد.

وی افزود:  برگزاری این برنامه علاوه بر بزرگداشت یک عمر تلاش استاد ابراهیمی و الگوسازی او برای جوانان موجب می‌شود قشر فرهیخته شناخت خود را از ویژگی‌های این استاد بزرگ ارتقا دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد نخبگان کردستان عنوان کرد: استاد ابراهیمی در کنار ترجمه و تالیف ده‌ها جلد کتاب در تربیت مدرسان زیادی در سطح کشور نقش داشته‌اند و با توجه به اخلاق و رفتار مردمی و حس وطن دوستی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم ما دارند. 

وی اعلام کرد: یکی از توانمندی‌های بزرگ این استاد گرانقدر این است که به راحتی و آسانی و به بهترین شیوه انتقاد خود را از عملکر دیگران ابراز می‌کند. 

صادقی با اشاره به اینکه فعالیت‌های این استاد بزرگوار باعث ارتقای حس همدلی بین مردم شده است، گفت: ما آمادگی برگزاری چنین برنامه‌هایی و بزرگداشت اساتید در حوزه‌های مختلف با همکاری دیگر بخش های دولتی و غیر دولتی داریم. 

وی بیان کرد: سه ویژگی که برای تجلیل از اساتید مدنظر است شامل انجام خدمات ارزنده، داشتن جایگاه و مقبولیت و باسواد بودن به این معنا که به مرحله تاثیرگزاری در جامعه خود رسیده باشد، است. 

رئیس بنیاد نخبگان کردستان اعلام کرد: تکریم از علمای متعهد و فرهیخته و ارج نهادن به ساحت مقدس علم، قدرشناسی از ستارگان درخشانی است که مردم از نور آنها بهره مند شده‌اند. 

وی با اشاره به اینکه تمامی ملل به نیکی از بزرگان یاد می‌کنند، عنوان کرد: سرمایه‌های انسانی بزرگترین دارایی هستند و بی شک با تکیه بر سرمایه‌های طبیعی پیشرفت نخواهیم کرد و برای دستیابی به توسعه نیاز به بهره مندی از سرمایه‌های انسانی و طبیعی است.

رئیس بنیاد نخبگان کردستان در پایان یادآور شد: نفود یک جامعه در سطح بین المللی به قدرت علمی و وجود عالمان و دانشمندان آن بستگی دارد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده جامعه بشری به تلاش امروز معلمان و اساتید بستگی دارد
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای ثبت‌نام جشن ازدواج
  • فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای ثبت‌نام جشن ازدواج نخبگان
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان
  • کاشی، استاد دانشگاه: این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ این وضعیت همه را می ترساند/ جامعه دارد خودش را به نحو تازه ای، تعریف می کند/ ما در یک نقطه آغاز قرار داریم؛ این نقطه آغاز به مراتب رادیکال تر و مهم تر از عصر مشروطه است