Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی آسایشگاه خیریه کهریزک به تشریح فعالیت‌های این آسایشگاه پرداخت.

محسن پزشکی در ششمین روز برگزاری بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با حضور در غرفه ایسنا در گفت‌وگو با این رسانه، اظهار کرد: آسایشگاه خیریه کهریزک از 46 سال قبل شروع به کار کرد و در ابتدا این کار برای ارائه خدمت به تعداد معدودی از افراد بی کس و کاری بود که در محدوده زیارتی ری حضور داشتند و مرحوم حکیم زاده این کار را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این احساس پیش آمد که می‌توان کمک‌های بیشتری ارائه داد و در همان سال‌ها یکی از زمین‌داران کهریزک زمینی به مساحت حدود 3000 متر را اهداء کرد. بعد از گذشت این سال‌ها آن محل تبدیل به فضایی با گستره 400 هزار متر مربع شده است.

سخنگوی آسایشگاه خیریه کهریزک اضافه کرد: در ادامه با توجه به فعالیت‌هایی که انجام می‌شد بین دولت، مردم و دست اندرکاران این استنباط پیش آمد که فعالیت‌های کهریزک گاهی از حد استاندارد داخلی هم فراتر بوده است. بر همین اساس علاقمندی به گسترش این کارهای خیریه بیشتر شد.

پزشکی در ادامه گفت: حدود 11 سال پیش شعبه شماره 2 کهریزک در محمدشهر کرج آغاز به کار کرد و همینطور یکی از خیران واحدی در افسریه را به آسایشگاه اهداء کرد که به درمانگاه تبدیل شد.

وی در مورد خدماتی که در آسایشگاه شماره 1 کهریزک ارائه می‌شود، گفت: در این واحد به بیش از 1750 معلول، سالمند و بیماران MS خدمات داده می‌شود، همچنین در کرج نیز 1500 تخت ظرفیت داریم که نیمی از آن فعال شده و نیم دیگر آن در دست اقدام است.

سخنگوی آسایشگاه خیریه کهریزک در ادامه عنوان کرد: 18 سال قبل اولین ساختمان تخصصی برای ارائه خدمات به بیماران معلول MS در ساختمان تخصصی کهریزک ایجاد شد. آسایشگاه کهریزک اولین بخشی بود که نگهداری کودکان اوتیسم در آن انجام شد و توانستیم سرویس‌های ویژه‌ای به آنها بدهیم.

پزشکی در مورد کمک‌های مردمی به آسایشگاه خیریه کهریزک، گفت: از آغاز کار این آسایشگاه مردم به صورت داوطلبانه به آن کمک کردند و اگر حساب کنیم که هزینه هر تخت چیزی در حدود 2.5 میلیون تومان باشد بیش از 80 درصد این هزینه از طریق کمک‌های اهدایی مردم تامین می‌شود و حدود 20 درصد دیگر را دولت پرداخت می‌کند. کمک‌های دولت در قالب یارانه‌هایی است که به مجموعه اختصاص می‌دهد که عمده‌ترین آن را سازمان بهزیستی کشور با توجه به معرفی حدود 500، 600 نفر از سالمندان و معلولان به آسایشگاه تقبل می‌کند. همچنین تعدادی از افراد مجهول‌الهویه نیز از طریق کمیته امداد به ما معرفی می‌شوند و این کمیته نیز در این راستا هزینه‌هایی را به ما می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه شعار ما در آسایشگاه کهریزک این است که این افراد باید زندگی کنند و نه فقط زنده باشند، گفت: اگر معلولان جوانی که به آسایشگاه وارد می‌شوند تحصیلاتی داشته باشند حتما ادامه تحصیل می‌دهند و آنهایی که ترک تحصیل کرده‌اند نیز ادامه تحصیل می‌دهند. از همین رو در حال حاضر چیزی در حدود 11 نفر دانشجو در مقاطع مختلف داریم و همچنین این افراد حضور ویژه‌ای در جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی و ورزشی دارند. تلاش تمام دست اندرکاران کهریزک این است که افرادی که آنجا می‌آیند با احترام در بهترین شرایط زندگی کنند.

سخنگوی آسایشگاه خیریه کهریزک در مورد اینکه مهمترین مسائلی که باید از سوی دولت مورد حمایت قرار بگیرد، گفت: در صورتی که حمایت‌های دولتی از ما صورت بگیرد تصمیم داریم در زمینه‌های دیگری از جمله خدمت رسانی به بیمارانی که در آسایشگاه نیستند به شعاع مشخصی در خانه‌های‌شان خدمات بدهیم و مهمترین نیازهایی که برای آن به حمایت دولت احتیاج داریم مربوط به یارانه‌های انرژی است. هر چند تا کنون بخش‌های مختلف از جمله اداره گاز استان تهران در این زمینه همکاری‌های خوبی با ما دارند.

پزشکی در ادامه خبر داد: 48 ساعت پیش اولین مرکز مربوط به کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم آغاز به کار کرد تا به این افراد خدمات بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه در روز ملی شوراها، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی گفت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

به گفته حاجی آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهم‌ترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر هم سطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

نماینده شوراهای قائنات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته قرائی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده‌اند و از ظرفیت شوراها هم در سفرهای مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطر نشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در خصوص آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود ۷ سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده است که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز ۸ میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

مرادزاده نماینده شوراهای بشرویه هم در ادامه بیان داشت: در روستای شهرک امام خمینی سال ۱۳۹۵ بر روی ۲۰ واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است.

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در خصوص دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهر در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود اینکه ۴۷ درصد مردم بشرویه بیمه تأمین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تأمین اجتماعی بی بهره اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی چون ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت و طاهری ادامه داد: کمتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای درمیان با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته است و بعد از ۱۵ سال کارخانه قند قهستان راه اندازی و ۱۸۰ نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی بازگشایی بازارچه میل ۷۳ ، راه اندازی جایگاه cn, عمل به وعده‌های وزیر نیرو در سفر به درمیان ، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای ذخیره روان آب‌ها و اجرای مصوبات سفر استاندار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: در خواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطر نشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش بینی شود.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای نهبندان گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است اما فراهم نشدن زیر ساخت‌های آب و برق و…سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی نبود زیر ساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع ۳۰ تا ۳۵ درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دو بانده سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم بیان داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ۱۶ ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان از جمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: حمل روزانه بیش از هزار و ۵۰۰ تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

در ادامه همایش روز شوراها حجت الاسلام موسوی نماینده شوراهای خوسف گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن دهی وجود ندارد و سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ منجر به حذف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.
بخشی نماینده شوراهای زیر کوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در ادامه رئیس شورای اسلامی استان هم گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره ۳۴ جلسه برگزار کرده‌ایم که در ۲۰ جلسه آن مدیران استان حضور داشته‌اند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهاد سازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

کد خبر 6091392

دیگر خبرها

  • تکلیف شمسایی برای ادامه فعالیتش در تیم ملی مشخص شد
  • تکلیف شمسایی برای ادامه فعالیتش تیم ملی مشخص شد
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳ + تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جشنواره اسب‌ دوانی ترکمن ۱۴۰۳+ تاریخچه Turkmen Racing Horse Festival
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت