Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:51:46 GMT

روند اداری پروژه کارخانه آهک هیدراته اهر تسریع شود

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۱۷۷۷

روند اداری پروژه کارخانه آهک هیدراته اهر تسریع شود

اهر - فرماندار شهرستان اهر بر لزوم تسریع در روند اداری پروژه کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، زاهد محمودی عصر چهارشنبه در دیدار با مدیرعامل شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی با اشاره به مشکلات صنعتگران و واحدهای تولیدی مستر در شهرک صنعتی اهر، اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مشکلات عمده‌ای که واحدهای تولیدی و صنعتی با آن مواجه‌اند نبود راه دسترسی مناسب به شهرک صنعتی اهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خودروهایی که به شهرک صنعتی شهرستان اهر تردد می‌کنند با مشکلاتی نیز مواجه هستند به‌طوری که به گفته صاحبان واحدها خودروهای آن‌ها در حین تردد در جاده که قصد ورود که به شهرک صنعتی را دارند یا جریمه می‌شوند و مهم‌تر از آن برای ورود به شهرک باید مصافتی را طی کنند که این مسافات برای واحدهای تولیدی و صنعتی گاهاً مشکل‌ساز می‌شود، امیدواریم با همفکری و انجام برخی تمهیدات بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

فرماندار شهرستان اهر بر لزوم ساماندهی ورودی شهرک صنعتی اهر تأکید کرد و گفت: ورودی شهرک صنعتی اهر که به بزرگراه اهر – تبریز منتهی می‌شود زمانی اصلاح خواهد شد که تقاطع و یا زیرگذری برای عبور و مرور خودروهای سبک و سنگین احداث شود.

ضرورت ایجاد شبکه تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرک صنعتی اهر

محمودی یکی دیگر از نیازهای شهرک صنعتی شهرستان اهر را ایجاد شبکه تصفیه‌خانه فاضلاب ذکر کرد، ادامه داد: با توجه به تعداد بالای واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی اهر اکنون نیاز به احداث شبکه تصفیه‌خانه فاضلاب داریم و با ایجاد این شبکه بخشی از مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان را مرتفع می‌کند.

وی بابیان اینکه عملیات اجرایی کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر در شهرک صنعتی این شهرستان آغاز شده است، بیان داشت: هم‌اکنون که پروژه کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر با پیگیری‌های نماینده اهر و هریس آغاز شده برای تسریع در روند امور اداری این کارخانه نیازمند همکاری مسئولین استانی نیز هستیم.

فرماندار شهرستان اهر در پایان با تأکید بر اینکه برخی از روستاها و دهستان‌های شهرستان اهر مستعد برای ایجاد نواحی صنعتی هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برخی از روستاها از نظر تولیدی و اقتصادی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارند به‌طوری که ایجاد نواحی صنعتی روستایی در روستاهای مستعد نه‌تنها در رونق تولید در روستاها را در پی دارد بلکه با این ظرفیت می‌توان قدم‌های ارزشمندی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال برداشت.

ایجاد نواحی صنعتی در روستاها

در پایان این دیدار مدیرعامل شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی از طرح ایجاد نواحی صنعتی در روستاهای دارای پتانسیل اقتصادی و تولیدی استقبال کرده و برای ایجاد نواحی صنعتی در روستاهای شهرستان اهر قول مساعد داد.

پس از دیدار مدیرعامل شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی با فرماندار شهرستان اهر، نیرومند اسکویی از شهرک صنعتی اهر و پروژه کارخانه آهک هیدراته شهرستان اهر بازدید کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی