Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور مالیاتی از تشکیل 421 پرونده بابت تراکنش بانکی در کل استان کرمان از حدود یک سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: 195 پرونده از کل این پرونده‌های تشکیل شده تاکنون هیچ‌گونه سابقه مالیاتی نداشته اند و هم اکنون در دست رسیدگی هستند.

به گزارش ایسنا، محمد سلمانی صبح امروز یازدهم آبان‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با محوریت بررسی تراکنش‌های بانکی گفت: سازمان امور مالیاتی از سال 81 تحت عنوان درآمدهای مالیاتی تاسیس شد و مطالبه و وصول مالیات برعهده این سازمان واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از آثار زیان بار فرار مالیاتی سخن گفت و عنوان کرد: براساس قانون رسیدگی به تراکنش‌های بانکی یکی از ابزارهای مقابله با فرار مالیاتی است.

مدیر کل امور مالیاتی استان کرمان ادامه داد: از افرادی که در اداره امور مالیاتی پرونده دارند و اظهارنامه خود را ارایه داده‌اند، بررسی می‌کنیم اگر مشکلی در اظهارنامه مالیاتی‌شان وجود دارد، مالیات واقعی را از آنها دریافت خواهیم کرد اما کسانیکه به صورت زیرزمینی فعالیت می‌کنند و پرونده مالیاتی ندارند، ما باید حقه دولت را از آنها گرفته و به خزانه دولت واریز کنیم.

وی، رضایتمندی همه را در گرو جلوگیری از فرار مالیاتی دانست و مطرح کرد: ما به دنبال افرادی هستیم که حجم تراکنش‌های مالی آنها بالا است و ما شنبه هر هفته در اداره تراکنش‌های بانکی حضور داریم تا به مشکلات افرادی که اعتراض به مالیات خود دارند، رسیدگی کنیم و حق آنها را می‌دهیم.

سلمانی از تشکیل 421 پرونده بابت تراکنش بانکی در کل استان کرمان از حدود یک سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: 195 پرونده از کل این پرونده‌ها هیچ‌گونه سابقه مالیاتی نداشته اند را شناسایی کرده‌ایم و در دست رسیدگی هستند.

وی با بیان این مطلب که 179 پرونده از 421 پرونده دارای پرونده در سازمان امور مالیاتی بوده‌اند، افزود: تاکنون16 پرونده برای تبعه‌های خارجی(افاغنه) تشکیل داده‌ایم که در چرخه رسیدگی هستند، همچنین از 421 پرونده 127 پرونده معاف شده‌اند.

مدیر کل امور مالیاتی استان کرمان اعلام کرد: به دنبال کسانیکه که فعالیت مالی بالایی دارند، هستیم تا عدالت مالیاتی در جامعه اسلامی با دریافت مالیات از آنها پیاده سازی کنیم.

وی خاطر نشان کرد: برخی از مودیان با کارت های بازرگانی دیگران فعالیت های اقتصادی انجام داده‌اند که به دنبال شناسایی این اشخاص هستیم و به زودی مالیات آنها را اخذ خواهیم کرد.

سلمانی ادامه داد: مراکز خیریه باید زمان ثبت از ما درخواست ناظر دهند و ما گزارشات آنها را از ناظر می‌گیریم. معمولا خیریه‌ها از معافیت استفاده می‌کنند مگر اینکه فعالیت آنها شامل معافیت نشود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟