Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به فعالیت ۴۳ هزار و ۵۰۰ نفر بهره بردار کشاورزی در این استان، گفت: تاکنون ۶۸۰ پرونده ثبت نام شده در سامانه بهین یاب مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان،سید حسن میرعماد در آیین تکریم و معارفه مدیر جهاد کشاورزی دامغان، از ثبت نام ۶۸۰ کشاورز استان سمنان در سامانه کشوری بهین یاب خبر داد و بیان کرد: در شش ماهه نخست سال جاری به ۵۶۰ واحدی تولیدی در بخش کشاورزی استان ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ۱۴۸ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه بخش کشاورزی و طرح های ارائه شده در سامانه بهین یاب به تصویب رسیده است.

 

عضو شورای حفاظت از منابع آب استان سمنان همچنین گفت:  پنج هزار هکتار از زمین های بخش کشاورزی استان به سیستم آبیاری نوین مجهز شدند.

 

میرعماد در بخش دیگری از سخنان خود، اضافه کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای در سال جاری به سازمان جهاد کشاورزی استان اختصاص پیدا کرد که عمده ترین این اعتبار صرف اجرای طرح های آب و خاک و امور باغبانی خواهد شد.

 

وی به بحث پرداخت مطالبات گندم کاران در استان سمنان پرداخت و افزود: تاکنون ۶۹ درصد از مطالبات آنها پرداخت و برای مابقی مطالبات و تامین دیگر نهاده های کشاورزی استان بجز گندم، تسهیلات بانکی بدون سود پرداخت خواهد شد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه ۳۰ درصد از روستاهای استان با بحران کم آبی مواجه هستند، بیان داشت: بیش از ۸۶ درصد از آب های زیر زمینی در بخش کشاورزی مصرف می شود که باید با ساز و کار معین برای جلوگیری از هدر رفت آب در مناطق روستایی اقدام کرد.

 

میرعماد از تحقق ۸۰ درصدی اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی استان سمنان خبر داد و اظهار داشت:  در سال جاری ۳۸ پروژه بخش کشاورزی افتتاح شده است.

 

وی همچنین گفت: سال گذشته ۱۵۰ هزار متر مکعب استخر ذخیره آب در استان سمنان احداث شده است.

 

در این آیین از عباس علیان نژاد تقدیر و سید محسن طباطبائیان به عنوان مدیر جدید جهاد کشاورزی دامغان معرفی شد.

 

آغاز طرح شماره‌گذاری ماشین‌های کشاورزی مستعمل در استان سمنان

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از آغاز طرح شماره‌گذاری ماشین‌های کشاورزی مستعمل در استان سمنان خبر داد.

 

لطف‌الله رضایی گفت: این طرح در راستای سامان‌دهی تجهیزات و ماشین‌های کشاورزی قدیمی در استان سمنان اجرایی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه در سال جاری ماشین‌های کشاورزی ازجمله تراکتور و کمباین که در حوزه 13 تا 25 سال قرار دارند شماره‌گذاری می‌شود افزود: تاکنون بالغ‌بر 460 ماشین تراکتور و کمباین در استان سمنان در این طرح سامان‌دهی می‌شود.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: جلوگیری از قاچاق سوخت و ایجاد بانک اطلاعاتی از تعداد و مشخصات ماشین‌آلات کشاورزی در راستای اجرای این طرح انجام می‌شود.

 

وی اهدا سهمیه سوخت به تراکتورها و کمباین‌های کشاورزی را از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح دانست و یادآور شد: سال گذشته این طرح برای دستگاه‌های زیر 13 سال اجرایی شد که در راستای آن‌یک هزار و 54 تراکتور و کمباین شماره‌گذاری شد.

 

رضایی صدور سند مالکیت برای این دستگاه‌ها را از دیگر اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و ابراز داشت: مالکان این دستگاه‌ها که شرایط شرکت در این طرح رادارند می‌توانند برای پیگیری امور سوخت، صدور سند و شماره‌گذاری دستگاه خود به ادارات جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه مراجعه کنند.

 

وی با بیان اینکه این مسئله یکی از خدمات مهم دولت برای کشاورزان است اذعان کرد: صدور سند مالکیت ازجمله مطالبات کشاورزان در این بخش به شمار می‌رود.

 

۱۲۰ هکتار از اراضی شهرستان شاهرود به کشت زعفران اختصاص دارد

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از اختصاص ۱۲۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصول زعفران خبر داد و گفت: توسعه کشت این محصول در دستور کار جهاد کشاورزی این شهرستان قرار دارد.

 

محمدرضا قاسمی اظهار داشت: از مجموع ۱۲۰ هکتار زعفران کشت شده حدود ۷۰ هکتار آن در حال حاضر بارور است.

 

وی از افزایش میزان برداشت این محصول نسبت به سال گذشته خبر داد و پیش بینی کرد: در مجموع ۲۸۰ کیلوگرم زعفران خشک شده از مزارع شهرستان شاهرود تولید شود.

 

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان  شاهرود با بیان اینکه این محصول از نظر میزان مصرف آب محصولی کم آب است به صرفه بالای اقتصادی این محصول نیز اشاره کرد و افزود: توسعه کشت این محصول در برنامه‌ریزی این مدیریت قرار گرفته و به طوریکه در سال گذشته سطح زیر کشت این محصول ۹۵ هکتار بوده که امسال به ۱۲۰ هکتار افزایش یافته است.

 

قاسمی با بیان اینکه میزان برداشت زعفران امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است اضافه کرد: میزان تولید زعفران امسال نسبت به سال گذشته ۷۰ کیلوگرم بیشتر است.

 

به گفته وی از هر ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم گل زعفران یک کیلوگرم زعفران خشک درجه یک به دست می‌آید.

 

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با اشاره به آب و هوای مناسب برای کشت این محصول گفت: این گیاه در طیف وسیعی از شرایط آب و هوایی شهرستان شاهرود قابل کشت است.

 

قاسمی اضافه کرد: زعفران از مناطق سرد بخش بسطام گرفته تا مناطق خشک طرود کشت می شود و با آب‌و هوای آن سازگار است.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند