Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران گفت: حداقل 5 هزار شهروند تهرانی سالانه جان خود را براثر آلودگی هوا از دست می دهند که در کل کشور احتمالا این عدد به حدود 17 هزار نفر می رسد .

وحید حسینی روز پنجشنبه در هفتمین روز نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) خسارت اقتصادی ناشی از آلودگی هوای شهر تهران را سالانه بین 12 تا 15 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: مرگ و میر آلودگی هوای شهر تهران براثر ذرات معلق هوا ( پی ام 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 ) است و آلاینده های دیگر و مرگ و میرهای که معمولا در داراز مدت مانند سرطان رخ می دهد، محاسبه نشده است.

وی اظهار کرد: آمار تلفات تصادفات رانندگی نیز تقریبا به همین مقدار است و تقریبا معادل افرادی که در تصادفات از بین می روند در شهرها به دلیل آلودگی جان خود را از دست می دهند.

حسینی تصریح کرد: عدد واقعی مرگ و میر و خسارت ناشی از آلودگی هوا خیلی بیشتر از این مقدار است و متاسفانه کاهش آلودگی هوا به نسبت خساراتی که وارد می کند اصلا تناسب ندارد، روند کاهش آلودگی هوا با نرخ خیلی ملایم پیش می رود که با این روند، حداقل 20سال دیگر آلودگی هوا مهمان شهر تهران خواهد بود.

* اجرای طرح LEZ نقش قابل توجهی در کاهش الودگی هوای تهران دارد

وی، مهمترین عامل آلودگی هوا را خودروها اعلام کرد و افزود: توسعه مترو و شبکه حمل و نقل پاک و اتوبوس برقی می تواند نقش قابل توجهی در کاهش آلودگی هوا داشته باشد و با اجرای طرح ترافیک کاهش آلودگی هوای شهر «کاهش یا LEZ» به طور قطع شاهد کاهش چشمگیر آلودگی هوای تهران خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران با تاکید بر اینکه اجرای طرح کاهش در پایتخت ضروری است تصریح کرد: ️در طرح LEZ دوربین‌های پلاک خوان با تطابق پلاک خودروها با بانک اطلاعاتی، برگه معاینه فنی خودروها را استعلام می‌کند.

حسینی به آمار روزهای آلوده شهر تهران اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هوای شهر تهران در حدود 27 روز ناسالم بوده که عمده این شرایط در نیمه دوم سال روی داده است.

حسینی افزود: هفته اخیر در تهران وضعیت بدی داشتیم و با شروع فصل پاییز و سرمای هوا شاهد شرایط نامناسب کیفی هوای پایتخت بودیم.

به گزارش ایرنا، کیفیت هوای شهر تهران در هفت روز گذشته در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تنفس هوای مطلوب در تهران

آفتاب‌‌نیوز :

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۷  بود و کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۵ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول(سالم) یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هوای تهران همچنان مطلوب است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تداوم تنفس هوای مطلوب در تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روز‌های پاک از ابتدای سال
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روزهای پاک از ابتدای سال
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق