Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با حضور در غرفه تابناک در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، پاسخگوی سوالات رسانه ها بود و در اظهار نظرهايي قابل تأمل به مسائل و مشكلاتي در رابطه با استان تهران اشاره كرد كه چندان اميدوار كننده نبود.

به گزارش تابناک، محمدحسین مقیمی، استاندار تهران گفت: شهر تهران و دیگر شهرستان های استان تهران به سبب ویژگی های خاصی که دارد، از جمله پایتخت بودن تهران، در برخی شاخص ها وضعیت خوبی دارد؛ در سطح شاخص های برخی شهرهای دیگر کشور و حتی گاه بهتر از آنها اما در برخی دیگر از شاخص ها عقب هستیم که از جمله دلایل آن، مهاجرت است که موجب شده گاه محرومیت و نارسایی ها در حومه دیده شود که زیبنده مرکز کشورمان نیست و می بایست تلاش کنیم تا جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی رفع این محرومیت ها را نیازمند مطالعه، برنامه ریزی و اجرا خواند و در ادامه افزود: بر این اساس ما در قدم اول به همراه شورای برنامه ریزی استان -که مرجع تصمیم گیری ها در خصوص استان است- به اتفاق به شهرستان ها می رویم و در آنجا با شورای برنانه ریزی شهرستان جلسه می گذاریم تا کمبودها را از زبان مسئولان شهرستان بشنویم و از همانجا و بر اساس شناختی که حاصل می شود، با توجه به منابعی که در اختیار داریم، برای حل مشکلات برنامه ریزی کنیم.
مقیمی که سابقه حضور در کسوت استاندار در چندین استان کشورمان در دولت های مختلف را دارد، در ادامه گفت: بعضی از مشکلات فرهنگی است. به عنوان مثال در شهر تهران زباله ریختن در جوی ها زیاد است که حل این مشکل از عهده استاندار و شهردار و دیگران خارج است و تنها با آموزش به مردم و مشارکت ایشان ممکن خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند حضور وزارتخانه ها و دیگر نهادها در تهران موجب موازی کاری هایی شده که نتیجه آن توسعه نیافتگی تهران است؛ آیا این موضوع درست است؟ گفت: البته از نظر ساختاری مشکلاتی داریم که بایستی حل شود، به ویژه آنکه شهر تهران پایتخت است و وزارت خانه ها و ادارات دولتی که وظیفه رسیدگی به امور کشور را عهده دار هستند در این شهر قرار دارند. این در حالی ست که در مدتی که من در این سمت حضور دارم، تقسیم کار کرده ایم و امور مربوط به استان تهران در شورای برنامه ریزی استان تصمیم می شود.
مقیمی با تاکید بر اینکه وجود وزارتخانه ها نعمتی برای استان تهران محسوب می‌شود، گفت: ما از کمک وزارتخانه ها استفاده خواهیم کرد اما این را می دانیم که وزارت خانه ها ماموریت های بزرگ تر و وسیع تری دارند و بر این اساس از مدیران کل خواهش کرده ام خیلی برای وزارت خانه ها اذیت نداشته باشند؛ ما خودمان باید مشکلات تهران را حل کنیم.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۱۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن