Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در نشست نظارت ستادی شهرداری منطقه 11 بر توجه به گردشگری در بافت تاریخی طهران قدیم به عنوان قطب در آمدزا تأکید کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، حسن رباطی با بیان این که 20 درصد بافت تاریخی شهر تهران در محدوده این منطقه قرار گرفته است؛ گفت: برنامه ریزی شهرداری تهران باید مبنی بر ارتقای این حوزه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه به محله های قدیمی بخش مرکزی پایتخت از جمله محله عباسی، دامپزشکی وآذربایجان را که برای شهروندان نوستالوژیک هستند؛ در احیای بافت فرهنگی و هویتی شهر تهران حائز اهمیت دانست و افزود: راسته‌های کتاب و مجاورت با مراکز علوم دانشگاهی مانند دانشگاه تهران، پارک دانشجو و تالار وحدت فرصتی برای منطقه در برنامه ریزی های فرهنگی است.

وی همچنین با توجه به مرکزیت محدوده منطقه 11 و شیب تند این بخش از پایتخت، لزوم آمادگی برای فصل سرما و بارندگی را از موضوعات جدی در بافت فرسوده و ریز دانه عنوان کرد و رفع مشکلات ناشی از آبگرفتگی ها برای تسهیل خدمات به شهروندان را حائز اهمیت دانست.

رباطی در خصوص بافت فرسوده هسته مرکزی شهر تهران با اشاره به وجود صنف های تولیدی، خاطر نشان کرد: با همکاری آتش نشانی اخطاریه های لازم برای پیش گیری از احتمالات خطر صادر می شود.همچنین نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 در خصوص توجه به زیر ساخت های حمل و نقل و ترافیک با تأکید بر اهمیت مترو و اقدامات خوبی که در این زمینه انجام شده است؛ گفت: 154 میلیارد تومان در 28 نقطه این منطقه برای تملک خطوط مترو هزینه شده است.

وی با بیان چالش ها و موضوعات منطقه در حوزه حمل و نقل عمومی، پیشنهاد اتصال خط 2و3 مترو را به علت رفت و آمد زیاد در این مسیر برای بهبود این معضل مطرح کرد و ادامه داد: ارتقای حمل و نقل عمومی با تبدیل خط BRT به LRT حد فاصل میدان جمهوری اسلامی تا میدان بهارستان و حدفاصل میدان راه آهن تا تجریش با توجه به مشکلات زیست محیطی ناشی از تردد اتوبوس های BRT امکان پذیر خواهد بود.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱،عدم توجه به موضوع گردشگری در بافت تاریخی این منطقه که در محدوده حصار ناصری قرار دارد؛ ضرورت توجه به انضباط شهری، تعیین تکلیف املاک با ارزش خیابان وحدت اسلامی ، تعریض خیابان ولی عصر (عج) و وحدت - شوش ، رسیدگی جدی به وضعیت ساختمان های نا ایمن و فرو نشست هایی که در نیمه جنوبی منطقه ایجاد می شوند؛ از جمله دغدغه های موجود در هسته مرکزی شهر تهران است که شهردار منطقه 11 به آن ها اشاره کرد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ظهر امروز و به مناسبت روز ملی شوراها همایش گرامی‌داشت هفته شوراهای اسلامی شهر با موضوع مشارکت در بازآفرینی شهری با حضور مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری و معاون وزیر راه و شهرسازی، معاون امور عمرانی استانداری تهران، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، مدیر کل دفتر فنی حمل و نقل استانداری تهران، روسا و اعضای شوراها و شهرداران شهرهای استان تهران، ائمه جمعه، فرماندار و مسئولان شهرستان بهارستان برگزار شد؛ محمد آیینی در این نشست اظهار کرد: این جلسه در سایر استان‌ها باهدف تقدیر از اعضای شورای شهرها و برای ترویج نوسازی بافت فرسوده برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این نشست‌ها افزود: نگاه دولت مردمی سیزدهم و وزیر راه و شهرسازی در این است که دستگاه اصلی که می‌تواند بازآفرینی شهری را متحول کند، شهرداری‌ها هستند، بر همین اساس شهرداری‌ها شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی محسوب می‌شوند و در کنار شهرداری‌ها، دستگاه ناظر اعضای محترم شورا هستند که تقاضا داریم سفیران بازآفرینی شهری باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر کارکردهای سفیران بازآفرینی شهری گفت: شوراها باید حمایت‌های قانونی که دولت و مجموعه دستگاه‌های حاکمیتی از مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده فراهم کرده را به مردم برسانند و مطالبه‌گر حقوق مردم باشند، من معتقدم هنوز ۷۰ درصد مردم از تسهیلات و مشوق‌ها و راهکارهای احیای بافت فرسوده آگاهی ندارند.

آیینی با بیان اینکه کار اجرایی دولت سیزدهم مردمی‌سازی است و خالص‌ترین شکل مردمی‌سازی در بازآفرینی شهری قابل تحقق است، چون در بازآفرینی شهری مالکیت برای مردم است نوسازی هم باید توسط مردم انجام شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با همراهی شهرداری‌ها و شوراهای استان تهران بیش از ۲۶۵۰۰۰ واحد بناهای فرسوده در حال نوسازی داریم و در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری طی ۳۰ سال گذشته شکسته شد.

وی با بیان اینکه امسال انتظار داریم با همکاری و تعامل بیشتر و پیگیری از سوی اعضای شورا، جهش جدی‌تری در این زمینه صورت گیرد، افزود: در سال ۱۴۰۳ باید حداقل ۱۵۰۰۰۰ پروانه صادر شود تا پایان سال در حدود ۴۰۰۰۰۰ واحد از بافت‌های فرسوده در دست ساخت داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر اینکه استان تهران از بالاترین درصد بناهای ناپایدار به لحاظ تعدادی برخوردار است، بیان کرد: بیش از ۲۲۵۰۰۰ بنای ناپایدار در استان تهران داریم و جان مردم در خطر است، البته در شهر تهران روند بسیار خوبی در سال ۱۴۰۲ داشته و میزان صدور پروانه‌ها ۲.۸ برابر شده و به بیش از ۲۶۰۰۰ صدور پروانه ساخت رسیده که در سال ۱۴۰۰ تنها ۱۰۰۰۰ پروانه صادر شده بود.

آیینی اضافه کرد: ۵۵ درصد بافت فرسوده استان در شهرستان‌های استان تهران است، متاسفانه عملکرد صدور پروانه زیر ۸ درصد بوده و باید مشکلات این حوزه مرتفع و مردم بتوانند از ظرفیت قانون تعیین وضعیت املاک استفاده کرده و سند دریافت کنند و از ظرفیت ماده ۹ قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه باید نهضت دریافت سند را راه بیاندازیم، خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های استان تهران، شهرهای گلستان و صالحیه جزو شهرهای رتبه بالا بوده و اقدامات بسیار خوبی در حوزه بافت‌های فرسوده انجام داده و روند صدور پروانه در این دو شهر صعودی است، اما انتظار ما یش از این‌هاست.

منبع: فارس

کد خبر 749170

دیگر خبرها

  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی