Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-28@13:03:10 GMT

امکان تولید روزانه ۶میلیون بشکه نفت وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۰۲۷۰۹

امکان تولید روزانه ۶میلیون بشکه نفت وجود دارد

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایسنا، حبیب‌الله بی‌طرف در آیین افتتاحیه نمایشگاه تخصصی ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت خوزستان که پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۱۱ آبان در تالار امام رضا وزارت نفت برگزار شد، ضمن تسلیت به خانواده‌های درگذشتگان حادثه رگ سفید، اظهار کرد: اولین پیام این نمایشگاه این است که خانواده صنعت نفت به شرکت‌های وابسته به وزارت نفت و دولتی محدود نیست و مجموعه ظرفیت‌های صنعت نفت و گاز متشکل از کلیه صنعتگران، متخصصان، هیات‌ها، پیمانکاران، مشاوران، مراکز دانشگاهی و همه آنان که در عرصه صنعت نفت و گاز نقش‌آوری می‌کنند، از خانواده بزرگ صنفت نفت و گاز ایران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما معمولا این مجموعه را در اینگونه نمایشگاه‌ها می‌بینیم و از نزدیک با فعالیت آنها آشنا می‌شویم. جنبه دوم این نمایشگاه، آشنایی متخصصان صنعت نفت با دستاوردهای یک سال اخیر سازندگان تجهیزات این صنعت است. همواره تاکید داشتند که بررسی شود شرکت‌کنندگان در نمایشگاه‌های ساخت و تجهیزات نسبت به یک سال گذشته خود چه دستاوردهایی داشته‌اند.

معاون امور مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت، حضور سازندگان تجهیزات صنعت نفت در عرصه بازارهای خارجی و صادرات را بعد مهم دیگر این نمایشگاه دانست و افزود: در کنار حضور و توانمندی سازندگان تجهیزات این نمایشگاه‌ها در بازار داخلی، حضور این شرکت‌ها در عرصه صادرات موضوع مهم دیگر است که می‌تواند نماد پویایی و پیشرفت شرکت‌های ایرانی باشد.

بی‌طرف عنوان کرد: طبیعتا دیدگاه‌های سازندگان و شرکت‌کنندگان در نمایشگاه نفت به نمایندگان و مدیران استانی و ملی وزارت نفت منتقل خواهد شد و این تعاملات می‌تواند بسیار نتیجه‌بخش باشد. امروز بسیار خرسندم که این نمایشگاه در استانی برگزار شد که صاحب صنایع گسترده‌ای است و ظرفیت‌های بسیاری در بخش ساخت و تولید در این استان متمرکز است. وظیفه همه ما این است که از این ظرفیت‌ها به طور شایسته استفاده کنیم.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین گزارش دفتر برنامه‌ریزی شرکت نفت ایران، ۱۸ درصد ذخایر گاز جهان و ۱۰ درصد ذخایر نفت جهان معادل ۱۵۷.۸ میلیارد بشکه در ایران وجود دارد که این ارقام تنها ذخایر قابل استحصال ما هستند. همچنین پتانسیل تولید روزانه شش میلیون بشکه نفت خام از میادین نفتی سطح کشور و تولید سالانه ۴۰۰ میلیارد مترمکعب از ذخایر گازی کشور در ایران وجود دارد.

معاون امور مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت با بیان اینکه ایران بزرگترین دارنده ذخایر طبیعی نفت و گاز جهان است، گفت: در افق ۱۴۰۰ وزارت نفت، تولید روزانه ۴.۵ میلیون بشکه نفت، تولید روزانه ۹۵۰ بشکه میعانات گازی، تولید روزانه یکهزار و ۱۰۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی پیش‌بینی شده است که سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای تحقق این ارقام ۱۳۴ میلیارد دلار در بخش بالادستی و ۶۷ میلیارد دلار در پایین‌دستی است.

بی‌طرف ادامه داد: وزارت نفت برای دستیابی به این ارقام تولیدی، برنامه‌های اساسی را برای چهار سال آینده پیش‌بینی کرده است که در برنامه‌های پنج ساله وزارت نفت، منظور شده‌اند. در این راستا شش برنامه تعریف شده که برنامه نخست، اجرای قراردادهای IPC با هدف تولید میادین نفتی و گاز با استفاده از سرمایه و فناوری شرکت‌های داخلی است.

وی افزود: وزارت نفت برای دستیابی به مدل جدید قراردادهای نفتی، تلاش‌های زیادی کرد و در نهایت یک الگو را مدون کرده و در عرصه افکار عمومی به نمایش گذاشته است و در این زمینه از نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های تمام متخصصان صنعتی و دانشگاهی بهره گرفت و در نهایت در شانزدهم مردادماه سال گذشته این الگو در قالب ساخت‌ها، ‌شرایط و ضوابط قرادادهای جدید نفتی به تصویب هیات دولت رسید که در این راستا اولین قرارداد با شرکت توتال منعقد شد و امیدواریم که پایان سال جاری قرارداد به امضای شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های ایرانی و خارجی برسد.

معاون امور مهندسی پژوهش و فناوری وزارت نفت گفت: دومین برنامه ما اجرای بسته پنج میلیارد دلاری قراردادهای EPCF برای حفظ، افزایش و تولید میادین نفتی است که با اقدامات صورت گرفته تاکنون حدود ۱۷ یا ۱۸ طرح آماده شده است که انشاءالله ظرف یک سال آینده این طرح‌ها منجر به انعقاد قرارداد و ظرف دو تا سه سال آینده اجرایی می‌شوند و در همین مدت می‌توانیم بازگشت به سرمایه را داشته باشیم.

بی‌طرف بازسازی و نوسازی تأسیسات روسطحی و بالادستی صنعت نفت را از دیگر برنامه‌های چهارساله وزارت نفت در دولت دهم عنوان و بیان کرد: با توجه به اینکه اقدامات گذشته برای بازسازی و نوسازی تأسیسات راهگشای فرسوده تاسیسات ما نبود، در این راستا با توجه به لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و با توجه به تأکیدات وزیر نفت نسبت به بازسازی تاسیسات، برنامه‌ای آماده شد.

true برچسب ها : نفت خام ذخایر گازی حبیب الله بیطرف true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد

ایسنا/خوزستان شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که به دلیل واگذاری نادرست به بخش خصوصی در دولت قبل به مرز نابودی کامل رفت و تجمعات و اعتصابات کارگری آن به سر خط اخبار بین المللی تبدیل شده بود، طی سه سال گذشته با نگاه ویژه آیت الله رییسی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بار دیگر در حال بازگشت به دوران طلایی خود است.

نیشکر هفت تپه قدیمی‌ترین و بهترین کشت و صنعت نیشکری ایران بود که به دلیل مختلف از جمله واگذاری نادرست به بخش خصوصی در سال ۹۴ به حاشیه رانده شد و به دلیل سوء مدیریت‌ها در چند سال گذشته وضعیت نامناسبی پیدا کرد و طی این سال‌ها خانواده‌های کارگران نیشکر هفت تپه با مشکلات عدیده اجتماعی و خانوادگی و اقتصادی مواجه شدند. در حالی که خصوصی سازی شرکت‌ها باید به اهلش واگذار شود و توسط مسئولین امر در این واگذاری‌ها باید به تخصص و تجربه نیز نگاه شود تا خسارت‌های بیشمار پس از خصوصی سازی در پی نداشته باشد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان اولین تولیدکننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح شد. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

به گزارش ایسنا، اکنون و پس از پشت سر گذاشتن روزهای تلخ، کشت و صنعت نیشکر هفت ‌تپه در مسیر روزهای طلایی خود قرار گرفته و خاطرات تلخ گذشته این شرکت در حال فراموش شدن است. امید در هفت تپه زنده شده است و کارگران با همه توان برای جهش تولیدات این شرکت حتی بیش از وظایف قانونی در تلاش هستند.

داستان پر غم و غصه هفت تپه امروز به خوشی و آرامش رسیده است. روزگار تلخی که خسارت‌های جبران ناپذیری به هفت تپه و کارگران آن وارد کرده امروز جای خود را به کار و تولید داده است.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهرماه ۱۴۰۰

دکتر عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت نیشکر و صنایع جانبی می‌گوید: هفت‌تپه در سال جهش تولید پیشتاز است و جهش ۲۰۰ درصدی تولید شکر در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه را نسبت به سال گذشته شاهد خواهیم بود.

به گفته وی، تاکنون با برداشت نزدیک به ۶۰ درصدی مزارع نیشکر در هفت‌تپه، حدود ۳۸ هزار تُن شکر تولید شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، این رقم به نزدیک ۶۰ هزار تُن برسد که در مقایسه با سال بهره‌برداری گذشته، جهشی ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

و اما هفت تپه امروز چه می‌خواهد...این شرکت در ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ با مصوبه سران قوا به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد ولی روند انتقال قطعی مالکیت آن هنوز صورت نگرفته است. ۱۸ اسفندماه سال ۱۴۰۲ در جریان سفر رییس‌جمهور به شوش، کارگران هفت‌تپه خواستار واگذاری قطعی این شرکت به توسعه نیشکر شدند. آیت‌الله رییسی در این سفر در محل شرکت پاک چوب شوش با تعدادی از نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دیدار و نسبت به دغدغه آن‌ها برای واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قول پیگیری جدی داد.

شادی کارگران هفت‌تپه پس از خلع ید مالک قبلی/ اردیبهشت ۱۴۰۰

محمد خنیفر فعال کارگری هفت‌تپه در این اجتماع کارگران با تقدیر از زحمات آیت‌الله رییسی برای باز کردن گره کور این شرکت و بازگشت این شرکت به روزهای طلایی تولید خود، واگذاری قطعی هفت تپه به شرکت صنایع جانبی نیشکر را مهمترین خواسته کارگران از رییس‌جمهور دانست.

این فعال کارگری با بیان اینکه کارگران هفت تپه قدردان آیت‌الله رییسی هستند، چرا که بدون پیگیری‌های رییس دولت سیزدهم، مشکل هفت تپه هرگز حل نمی‌شد، گفت: کارگران این شرکت می‌خواهند تا رییس‌جمهور لطف خود را به این واحد تولیدی تکمیل کرده و با قطعی کردن واگذاری هفت‌تپه به صنایع جانبی آرامش را به هزاران خانواده این شرکت بازگرداند.

وی با بیان اینکه کارگران هفت تپه به قول آیت‌الله رییسی اعتماد دارند، ادامه داد: اکثر کارگران هفت تپه جزء خانواده شهدا و رزمندگان هستند و به دنبال هیاهو و یا تولید خوراک برای رسانه‌های خارجی نیستند.

شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتراضات کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره‌گشایی از مشکلات این شرکت، بار دیگر با شیرینی کار و تولید کام کارگران این شرکت شیرین شد.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهر ماه ۱۴۰۰

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟