Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، علی محمد احمدی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با محوریت رفع مشکلات کارخانه سیمان مارگون برگزار شد، افزود: حجم سرمایه گذاری‌ بسیار بالایی برای راه اندازی این کارخانه انجام شده است و این ضرورت وجود دارد که مشکلات این کارخانه با همکاری دستگاه های خدمات رسان و متولی حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی با اشاره به مشکلات مطرح شده این کارخانه در جلسه ستاد تسهیل ابراز داشت: در حوزه تامین آب این کارخانه به صورت پایدار و تحقق آبرسانی بلند مدت، همکاری دستگاه های آب منطقه ای و شرکت شهرک های صنعتی لازم است.

وی افزود: همچنین در حوزه هزینه آب بهای پرداختی این کارخانه، کاهش هزینه دریافتی توسط آب منطقه ای و شرکت شهرک های صنعتی مورد تاکید است.

احمدی به بدهی این کارخانه در حوزه گاز و برق اشاره کرد، و ابراز داشت: هدفگذاری لازم برای کمک و زمان دهی به این کارخانه برای پرداخت بدهی معوق گاز و برق انجام خواهد شد.

استاندار بر توسعه جاده دسترسی و مسیر ارتباطی کارخانه تاکید کرد و گفت: مسیر پاتاوه به دهدشت با فعالیت پیمان کار در دست اقدام است و تکمیل این پروژه از اولویت های ما محسوب می شود.

وی افزود: همچنین ایجاد یک میدان در روبه روی کارخانه عملیاتی خواهد شد.

احمدی ابراز داشت: اصلاح مسیر انتقال برق در مسیر کارخانه نیز اجرایی می شود.

احمدی به توسعه ناوگان حمل و نقل کارخانه اشاره کرد و گفت: توسعه ناوگان حمل و نقل و استفاده از ظرفیت های حمایتی و کمک های فنی و اعتباری  برای کمک به کارخانه تحقق خواهد یافت.

احمدی تصریح کرد: هدفگذاری ایجاد پایانه حمل و نقل در مجاورت کارخانه با همکاری حمل و نقل و پایانه های استان انجام می شود.

استاندار بر تلاش برای افزایش تولید و اشتغال در استان تاکید کرد و عنوان داشت: جزیره ای عمل کردن دستگاه ها یک آسیب محسوب می شود و برخی مشکلات را می توان بدون جلسات سنگین و پرهزینه نیز حل کرد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری

معاون اشتغال وزارت کار گفت: برای امسال ایجاد یک میلیون و ۴۴هزار شغل را در نظر گرفته ایم که به همه استانداران ابلاغ شده است و امسال برای اولین بار ۲۵درصد از این میزان به فارغ التحصیلان اختصاص می یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وعده ایجاد سالیانه یک میلیون شغل در دولت سیزدهم داده شد, آمار اعلام شده بیانگر این است که این موضوع در سال گذشته 100 درصد محقق شد و در کنار آن نرخ بیکاری روند کاهشی و نرخ اشتغال روند افزایشی به خود گرفته است.

مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

تحلیلگران بازارکار معتقد هستند که دولت سیزدهم در زمینه اشتغال خوب عمل کرده است و کارنامه موفقی دارد, سیاست‌های دولت در احیای واحد‌های تولیدی نیمه‌کاره و نیمه‌تعطیل، راه اندازی پروژه‌های جدید صنعتی و واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه موردنیاز کارخانجات و بهبود فضای کسب‌وکار از طریق تسهیل صدور مجوز‌ها از مواردی است که موجب شده این کارنامه برای دولت سیزدهم ثبت شود.

محمود کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار در آخرین اظهارات خود بیان کرده است: :برای امسال ایجاد یک میلیون و 44 هزار اشتغال در نظر گرفته‌ایم که ابه همه استانداران ابلاغ کرده ایم و  امسال برای اولین بار گفته‌ایم که 25 درصد این میازن باید حوزه فارغ التحصیلان باشد.

 وی گفت:  سال اول ما یک میلیون و 250 هزار تا تعهد در نظر گرفتیم، سال دوم یک میلیون و 88هزار شغل، سال سوم یک میلیون و تقریباً 44هزار شغل. ما  در ابتدا محاسبات را انجام می دهیم در صورتی که منجر به کاهش نرخ بیکاری شود, به استان ها ابلاغ می کنیم.

معاون اشتغال اظهار داشت:سال گذشته بیمه بیکاری روند کاهشی داشته است, نرخ اشتغال ناقص کاهش داشته است,عملکرد سازمان فنی و حرفه ای نسبت به سال گذشته خود در حوزه آموزش ها بیشتر بوده است, تسهیل راه اندازی کسب وکارو... بیانگراین است که پایداری مشاغل بیشتر شده است.نرخ مشارکت اقتصادی با افزایش چهار دهم درصدی به 41.3درصد رسیده است که نشان دهنده پایداری و کیفیت مشاغل است. اما به معنی این نیست که در وضعیت مطلوب هستیم, باید تلاش کنیم.

وی افزود: در راستای شعار سال یکی از برنامه‌های ویژه‌مان توسعه سامانه جستجوی شغل است، سال گذشته  سامانه جستجوی شغل را رونمایی کردیم، حدود8 ماه هم از عملکرد این سامانه گذشت، تقریباً در طول 8ماه حدود 300هزار فرصت شغلی را روی این سامانه بارگذاری شد، این اتفاق  توسط بخش خصوصی رخ داد, یعنی هیچ دخالتی دولت در این موضوع نداشت.

کریمی بیرانوند گفت: امسال به صورت ویژه ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که حداقل 400هزار فرصت شغلی جدید را بتوانیم در تعاملمان با بخش خصوصی روی سامانه عرضه کنیم که کارفرما‌ها و کارجویان نیازشان برطرف شود،  تمرکزمان روی سامانه جستجوی شغل برای حل مسئله بیکاری فارغ التحصیلان بکارگماری فارغ التحصیلان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری