Web Analytics Made Easy - Statcounter

در 16 استان کشور 39 مرکز هیدرو استاتیک خودروهای دوگانه سوز داریم و 15 استان فاقد این مراکز هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، روی خط خبر 5شنبه به موضوع معاینه فنی خودروهای دوگانه اختصاص داشت. در این برنامه سعید قیصر مدیر اجرایی معاینه فنی خودرو‌های سبک و علی محمودیان رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین،به بررسی چرایی طولانی شدن صف های معانه فنی خودروهای دوگانه سوز پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  قیصر مدیر اجرایی معاینه فنی خودرو‌های سبک با اشاره به اینکه ابلاغیه اجرای طرح معاینه فنی خودروهای دوگانه سوز در شرایطی اعلام شد که زیرساختهای لازم برای انجام این کار آماده نبود گفت: کمبود این مراکز ما را با چالش مواجه کرد.  وی با اشاره به اینکه برای رفع صف هایی که به دلیل کمبود به وجود آمده اجرای طرح را 3 ماه به تعویق انداختیم افزود: ساخت مراکز جدید نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی است و امیدواریم تا 3 ماه آینده که طرح به تعویق افتاده مراکز توسعه پیدا کنند.   مدیر اجرایی معاینه فنی خودرو‌های سبک با اشاره به اینکه طبق قانون شهرداری ها مسئول اجرای معاینه فنی هستند گفت: در معاینه فنی تخلف صورت نمیگیرد اما برچسب معاینه فنی جعلی داریموی افزود: در زمینه معاینه خودورهای دوگانه سوز 3 بخش دخیل هستند که بین آنها نا هماهنگی وجود دارد قیصری ادامه داد: در بخش مراکز معاینه فنی مشکل نداریم اما در بخش هیدرواستاتیک و آزمایشگاهها کمبود داریم وی تعداد خودروهای معرفی شده به مراکز معاینه فنی را 67 هزار خودرو اعلام  و تصریح کرد:از این تعداد 60هزار خودرو در کارخانه دوگانه سوز شده بودند  مدیر اجرایی معاینه فنی خودرو‌های سبک از قبولی 63هزار خودرو در تستهای مراکز معاینه فنی خبر داد و افزود:62درصد مردودی ها مربوط به خودروهایی است که در کارگاهها گازسوز شدند و این نشان می دهد کارگاهها وظیفه خود را درست انجام نمی دهند
  وی گفت: اینگونه نیست که هر کسی به سازمان استاندارد مراجعه کند حتما وارد چرخه مراکز معاینه فنی می شود بلکه ما هم متقاضیان را پایش میکنیم
 در ادامه علی محمودیان رئیس اتحادیه کشوری سوخت‌های جایگزین با اشاره به اینکه در معاینه فنی خودورهای دوگانه سوز عقب هستیم گفت: این طرح طرح بزرگی است که زیر ساختهای آن اماده نیست. وی با اشاره به اینکه وظیفه تائید صلاحیت شرکتهای بازرسی بر عهده سازمان استاندارد است افزود: سازمان استاندارد حمایتهای لازم انجام داده و در کمترین فرصت صلاحیت شرکتها و آزمایشگاهها متقاضی را تائید کرده است.وی با اشاره به اینکه 85 درصد خودورهای حادثه دیده خوردوهای کارخانه ای هستند گفت: بیشتر حوادث به خاطر دستکاری مخزن رخ می دهد و نوع گازسوز کردن خیلی در حوادث تاثیر گذار نیست.وی با اشاره به اینکه به دلیل حجم بالای متقاضی معاینه نظارت از سوی آزمایشگاهها کاهش یافته است افزود: در فرایند مرحله مرحله شدن خودروهای دوگانه سوز ابتدا خودروهای پر ریسک مورد آزمون قرار میگیرند تا ظرفیت ایجاد شوند و بقیه خودروها هم معاینه شوند
  در این برنامه پیمان پیدایش مدیرکل نظارت بر استاندارد صنایع سازمان استاندارد با اشاره به اینکه آزمایشگاهها متعلق به سازمان استاندارد نیستند گفت: سازمان باید آزمایشگاهایی که متعلق به بخش خصوصی است را تائید صلاحیت کند.وی افزود: در هر استان 20 تا 30 مرکز متقاضی داریم که اگر همه را تائید کنیم سال آینده  به جای صف متقاضی با مراکز بدون مشتری مواجه می شویم.
 پیدایش هزینه بازدید چشمی خودروهای تک سیلند را 16 هزار تومان  و 2 سیلندر را 22 هزارتومان خواند و تصریح کرد:هزینه کلی معاینه فنی خودروهای دوگانه سوز 61هزار 500 تومان است   دانلود             

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان

غلامعلی فتحی  با اشاره به آمادگی مراکز خرید تعاون روستایی لرستان برای دریافت گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، اظهار کرد: در حال حاضر مقدمات راه اندازی ۲۶ مرکز خرید تضمینی گندم و ۹ مرکز خرید کلزا در سطح استان فراهم شده است.
وی گفت: با توجه به نزول رحمت الهی و کیفیت مناسب مزارع در استان پیش بینی می‌شود سال زراعی خوبی برای کشاورزان این خطه باشد.
مدیرکل تعاون روستایی لرستان با بیان اینکه لرستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور است افزود: امیدواریم در سال‌جاری با برنامه ریزی مناسب مشکلی از لحاظ خرید محصولات کشاورزان از جمله گندم و دانه روغنی کلزا نداشته باشیم.
فتحی گفت: بازدید از مراکز خرید گندم با تشکیل تیم‌های نظارتی مختلف انجام می‌شود تا شاهد کمترین مشکل در کمیسیون‌های خرید باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان