Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول محمد صادقی مدیرعامل شرکت سایپادیزل در مراسم تحویل ۷۵هزارمین کامیون تولیدی ولوو در ایران که با حضور کلاس نیلسون مدیرعامل شرکت ولوو تراکس سوئد در ایران برگزار شد، گفت: شرکت سایپا دیزل سابقه بیشتر از ۵۰ سال را یدک می کشد که بیش از ۳۰ سال به عنوان نماینده انحصاری این شرکت محصولات را تولید و عرضه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سایپادیزل افزود: در طول ۳۰ سال گذشته محصولات باکیفیت و ایمن توسط این شرکت تولید و در ایران عرضه شده است و همچنین با استفاده از استانداردهای زیست محیطی روز جهان و مصرف سوخت پایین نسبت به رقبا، محصولات خود را به مشتریان عرضه می کند و گواه این موضوع نیز دریافت چهارستاره کیفی ولوو از سازمان استاندارد است.

صادقی گفت : رابطه دو شرکت سایپادیزل و ولوو تراکس بسیار نزدیک است و تلاش هر دو طرف بر اجرای تعهدات بین طرفین خواهد بود. وی در خصوص برنامه شرکت ولوو تراکس سوئد برای انتقال تکنولوژی و داخلی سازی محصولات این شرکت در ایران گفت: در حال حاضر ۲۰ درصد ساخت محصول ولوو FH  در ایران صورت می گیرد و توافقات لازم نیز در زمینه افزایش این سقف تا ۳۰ درصد در سال ۹۷ و همچنین پس از آن بومی سازی ۵۰ درصد از این محصول در داخل ایران در سال های آینده هدف گذاری شده است.

مدیرعامل سایپادیزل همچنین به هدف گذاری صادرات محصولات ولوو از ایران به کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: مذاکراتی نیز با شرکت ولوو تراکس صورت گرفته تا ایران به عنوان هاب منطقه در نظر گرفته شود و محصولات خود را به عنوان نماینده رسمی ولوو در ایران به منطقه خاورمیانه، کشورهای آسیای مرکزی و شمال آفریقا عرضه کند.

صادقی افزود: در این دیدار دو طرف ضمن ابراز تمایل نسبت به توسعه همکاری ها و انعقاد قرارداد مشترک بر ضرورت دستیابی به اهداف خود در زمینه های مختلف از جمله تولید خودروهای تجاری تاکید کردند.

در ادامه مدیرعامل شرکت ولوو تراکس سوئد با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای دارای اهمیت برای محصولات ولوو است گفت: شرکت ولوو تراکس با سبدی از محصولات باکیفیت، کم مصرف و ایمن از سال 1934 فعالیت خود را شروع کرد و از سال ۱۹۸۴ میلادی، شرکت سایپا دیزل به عنوان نماینده انحصاری محصولات ولوو تراکس در ایران است.

وی با اشاره به همکاری بیش از ۳۰ ساله ایران و سوئد در زمینه تولید خودروهای ولوو ادامه داد: امروز نقطه عطفی در همکاری ما با سایپا دیزل است و به خوبی می دانیم که وقتی اقتصاد یک کشور در حال رشد است، نیاز به حمل و نقل نیز بیشتر می شود.

مدیرعامل شرکت ولوو تراکس سوئد با بیان اینکه کیفیت، امنیت و سازگاری با محیط زیست برای مردم ایران بسیار حائز اهمیت است افزود: در نظر داریم آخرین فناوری های خود را به کشورهای مختلف از جمله ایران ارائه دهیم و برهمین اساس ولوو FH۵۰۰ به عنوان یکی از محصولات با کیفیت که در اروپا درحال تولید است و در ایران هم با همان کیفیت عرضه می شود.

نیلسون درباره برنامه های این شرکت برای انتقال تکنولوژی و بومی سازی محصولات ولوو در ایران گفت: این موضوع یکی از محورهای مذاکرات امروز ما با مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا بود و در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از ساخت محصول کامیون های وولوFH  که در ایران ساخته می شود داخلی سازی شده و بنا داریم در اولین گام، این سهم را در آینده نزدیک به ۳۰ درصد افزایش دهیم و این فرآیند نیز ادامه خواهد داشت .

وی همچنین درباره برنامه این شرکت برای صادرات محصولات ولوو از طریق ایران به منطقه اظهار داشت: تلاش داریم تا از امکانات صادراتی ایران برای صادرات محصولات ولوو به کشورهای منطقه و شمال آفریقا استفاده کنیم.

نیلسون خاطرنشان کرد: تولید کامیون های ولوو با درصدهای متفاوتی از خودکفایی در ایران از سال ۱۹۷۲ آغاز شد و در حال حاضر محصولات از طریق ۹۰ نمایندگی مجاز سایپا دیزل به فروش می رسد و خدمات ولوو در ۵۵ نمایندگی پس از فروش شرکت خدمات فنی رنا در سراسر کشور به مشتریان ارائه می شود.

شایان ذکر است با توجه به تولید بسیار زیاد کامیون های ولوو و تردد آن در جاده های کشور در طول بیش از 30 سال همکاری مشترک دو شرکت و همچنین نظر به تولیدات پیش رو، نیاز مبرم به ارتقاء کیفیت خدمات پس از فروش در زمینه های تأمین قطعه، آموزش نیروهای متخصص و تهیه و تجهیز ابزار مخصوص برای نمایندگی ها احساس می شود که سایپا دیزل در مذاکره با مدیران ارشد ولوو تراکس، مطرح کرده است.

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها