Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر ستاد اربعین گفت: تغییر در نحوه پرداخت هزینه‌های مربوط به صدور ویزا از دلار به ریال منجر به تأخیری کوتاه در صدور روادید شده و در حال حاضر هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مجید آقابابایی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در خصوص اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تعویق و تأخیر در صدور ویزا از جانب سازمان حج و زیارت گفت: بنابر تغییر نرخ پرداخت مبلغ مربوط به صدور ویزا از دلار به ریال به‌طور موقت تأخیر کوتاهی در روند صدور ایجاد شده، اما در حال حاضر هیچ مشکلی در روند صدور روادید وجود ندارد و اخبار منتشر شده در فضای مجازی مورد تأیید ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در برخی استان‌ها مانند سیستان و بلوچستان به دلیل مراجعه به شهر‌های مجاور مانند کرمان طبیعتاً صدور ویزا در مدت زمان بیشتری انجام می‌شود و این روند نیازمند ۴ الی ۵ روز زمان برای دریافت ویزا است.

دبیر ستاد اربعین خاطرنشان کرد: در حال حاضر در ۱۲ شهر کشور دفاتر صدور ویزا در حال فعالیت هستند و ۳ کنسولگری در ۳ شهر و یک سفارت نیز در این زمینه معرفی شده‌اند و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این مراکز مدارک خود را ارائه و نسبت به دریافت ویزا اقدام کنند.

وی عنوان کرد: علاوه بر ۱۶ مرکز جهت صدور ویزا، یک دفتر در ورامین به زودی افتتاح خواهد شد و شهروندان ساکن در این شهرستان می‌توانند برای دریافت روادید به این مرکز مراجعه کنند.

آقابابایی در خصوص تعداد ویزا‌های صادر شده برای اربعین حسینی گفت: در حال حاضر بیش از یک سوم ویزا‌ها صادر شده و مابقی نیز در مرحله صدور قرار دارند.

وی با اشاره به حاشیه‌های موجود در فضای مجازی نسبت به سخنان یک بانوی افغانستانی در راستای فعالیت ستاد اربعین افزود: طی روز‌های گذشته شاهد اظهاراتی از یک بانوی افغانستانی در فضای مجازی بودیم که صراحتاً فعالیت ستاد اربعین را مورد انتقاد قرار داده و افکار عمومی را نسبت به وظیفه ستاد بدبین کرده است. در حالی‌که بسیاری از اظهارات این فرد نسبت به فعالیت ستاد اشتباه بوده و خلاف قوانین موجود در صدور ویزا برای اتباع کشور افغانستان است.

دبیر ستاد اربعین عنوان کرد: اتباع کشور افغانستان جهت دریافت روادید باید به دفاتر کفالت مراجعه کنند چرا که این افراد نیز مانند سایر اتباع خارجی محسوب شده و ملزم به پیگیری از طریق قانون مربوط به اتباع خارجی هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۸۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه از اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان خبر داد و گفت: طبق برنامه سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور، ساماندهی تمام اتباع خارجی در استان آغاز شده است. 

حمزه سلیمانی با اشاره به آغاز طرح ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی در کرمانشاه، اظهار کرد: در سطح استان کرمانشاه حدود چهار هزار نفر تبعه خارجی شامل دارندگان کارت‌های هویتی، گذرنامه، دفترچه و پناهندگی حضور دارند. 

وی تصریح کرد: ۱۰۰ درصد دارندگان کارت‌های هویتی در سطح استان اتباع کشور عراق هستند که در طول چهار دهه اخیر در کرمانشاه ماندگار شده‌اند و مردم این دیار همواره سنگ صبور آنها بوده‌اند، در بحران‌ها کنارشان ایستاده‌اند و به شایستگی از آنان میزبانی و پذیرایی کرده‌اند. 

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان اضافه کرد: دارندگان گذرنامه نیز عموما دانشجویان خارجی دانشگاه‌های رازی، آزاد و علوم پزشکی هستند که بیشتر آنها از کشورهای عراق، سوریه، فیلیپین، هند و سومالی برای تحصیل به کرمانشاه آمده‌اند. 

وی در ادامه با بیان اینکه طبق برنامه سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور ساماندهی تمام اتباع خارجی کشور از جمله در کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته، اظهار کرد: اجرای این طرح در استان از دارندگان کارت‌های هویتی، دفترچه و پناهندگی آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو هفته آینده به اتمام برسد. 

سلیمانی یادآورشد: پس از ساماندهی دارندگان کارت‌های هویتی، ساماندهی دانشجویان خارجی و بدنبال آن سرمایه‌گذاران خارجی که در استان فعالیت می‌کنند، آغاز خواهد شد. 

وی عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح تمام اتباع خارجی مقیم استان باید به سامانه «سهما» مربوط به سازمان ملی مهاجرت مراجعه کرده و مشخصات خود را به صورت کامل وارد کنند. 

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد
  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳