Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- قفل سایت ثبت سفارش همچنان پس از وعده‌های متعدد مسئولان بسته است و مشخص نیست مسئولان چه زمانی آن را بازگشایی خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، حدود پنج ماه از بسته شدن سایت ثبت سفارش توسط سازمان توسعه تجارت می‌گذرد و فعالان این بخش همچنان از واردات خودرو منع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسرو تاج قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره مسدود شدن سایت ثبت سفارش، گفت: این کار با هدف حمایت از تولید داخل صورت نگرفته، بلکه برای اصلاح منابع ارزی انجام شده است.

در حالی که ماه‌ها از بسته شدن سایت ثبت سفارش می‌گذرد که مسئولان سازمان توسعه تجارت برای بازگشایی آن وعده‌های متعددی دادند، اما هیچکدام به سرانجام نرسید.

علی آبادی مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با میزان در آخرین اظهارنظر در خصوص زمان بازگشایی سایت ثبت سفارش، اظهار کرد: زمان بازگشایی سایت ثبت سفارش مشخص نیست.

وی توپ را به زمین هیئت دولت انداخت و گفت: دستورالعملی در خصوص واردات خودرو برای هیات دولت ارسال شده که به محض اینکه تصویب و ابلاغ گردد، نسبت به بازگشایی سایت اقدام می‌کنیم.

در حالی مسئولان وعده‌های پی در پی می‌دهند که واردکنندگان از این تصمیم گیری بسیار شاکی هستند و معتقدند این کار خلاف قانون است.

رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو اعلام کرد: در پی توقف فعالیت سایت ثبت سفارش خودرو‌های وارداتی (موسوم به ثبتارش) نرخ این خودرو‌ها ۲۰ تا ۴۰ درصد گران شد و در برخی برند‌های معروف و پرطرفدار، افزایش ۶۰۰ میلیون ریالی قیمت رخ داد.

رهاد احتشام زاد افزود: تصمیم اشتباه دولت یازدهم در دخالت در بازار خودرو وارداتی در دی ماه پارسال سبب شده است این بازار در بلاتکلیفی فرو رود.

وی بیان کرد: ممنوعیت واردات از سوی شرکت‌های غیرنمایندگی در حالی ابلاغ شد که این شرکت‌ها به شفافیت کامل رسیده و حتی همه خودرو‌های وارداتی آن‌ها از گارانتی برخوردار بودند.

در مقابل مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در خصوص ممنوعیت واردات خودرو توسط شرکت‌های بدون نمایندگی گفت: بر اساس ابلاغیه دولت شرط واردات خودرو داشتن نمایندگی مجاز است.

علی‌آبادی تصرح کرد: اجرای این دستورالعمل هیچ انحصاری به وجود نمی‌آورد، هر شرکتی بتواند نمایندگی رسمی بگیرد و آیین‌نامه ضوابط فنی خودرو را رعایت کند می‌تواند اقدام به واردات خودرو کند.

در حالی که رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو توقف فعالیت سایت ثبت سفارش خودرو‌های وارداتی را علت افزایش قیمت خودرو‌های وارداتی عنوان کرده است اما، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشتر گفته بود، توقف ثبت سفارش به منزله توقف واردات خودرو نیست.

خسروتاج گفت: در حال حاضر واردات خودروی سواری از محل ثبت سفارش قبلی در حال انجام است و نسبت به سال قبل از نظر تعداد ۳۸ درصد رشد داشته است.

از طرفی وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز چندی پیش اعلام کرد: برای باز شدن سایت ثبت سفارش خودرو باید منتظر طی شدن این مسیر باشیم.

حال باید منتظر ماند و دید زمان بازگشایی سایت ثبت سفارش چه وقت فرا می‌رسد، بازگشایی که اکنون وزارت صنعت توپ آن را به زمین هیئت دولت فرستاده و مسئولیت آن را از دوش خود برداشته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران

معاون سازمان توسعه تجارت گفت: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰، وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشور‌های آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشور‌های مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور