Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار میرجاوه از برگزاری مذاکرات با دولت پاکستان برای تسهیل عبور زوار این کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمیهنی در گفت و گو با خبرنگار لادیز،اظهار کرد: با توجه به مشکلات پیش آمده برای زائرین پاکستانی در مرز تفتان، اعم از کمبود پرسنل گمرک، کندی روند عبور زائرین و فقدان آب آشامیدنی و مواد غذایی در خاک پاکستان جلسه ای برای حل این مشکلات با حضور مرزبانان ایران و پاکستان در محل گروهان مرکزی میرجاوه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شب گذشته قریب به ۳ هزار نفر در نقطه مرزی بدون اتوبوس و کاروان سالارحضور داشتند و ناچار به اسکان آنها شدیم، افزود: طی نشستی که با مرزبانی پاکستان داشتیم از طرف مقابل خواستیم تا ورود زوار از خاک پاکستان به مرز ایران به گونه ای انجام شود که کاروان،امیر سالار و کلیه مسافران به همراه یکدیگر وارد خاک ایران شوند تا از معطلی زائرین در پایانه مرزی میرجاوه جلوگیری شود.

وی افزایش پرسنل گمرک پاکستان را امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: از آنجایی که کمبود نیروی گمرک پاکستان یکی از علل اصلی ایجاد این شرایط بحرانی در خاک پاکستان است از طرف پاکستانی خواسته شد تا کار انتقال زوار از مرز این کشور را تسریع کند و طرف پاکستانی نیز اعتراف کرد که پیش بینی چنین جمعیت زائری را نداشته و مرزبان درجه یک پاکستان برای حل این بحران در مرز مستقر شده است.

میهنی با اشاره به امدادرسانی نیروهای بسیج مردمی ایران به زائرین در آن سوی مرز، تاکید کرد: طی این نشست به دولت پاکستان اعلام کردیم با توجه به اینکه شرایط بحرانی ایجاد شده همانند بحران هایی مانند سیل و زلزله نیازمند مشارکت و امدادهمگانی است، نیروهای مردمی ایران آمادگی امدادرسانی و پذیرایی از زائرین را در آن سوی مرز دارند اما دولت پاکستان اعلام کرد که پذیرایی از زائرین را در خاک خود انجام می دهند و پیشنهاد کمک نیروهای مردمی ایران را نپذیرفت.

فرماندار میرجاوه با بیان اینکه امیدواریم با توجه به جلسه برگزار شده، روند عبورزوار و اتوبوس ها تسهیل شود، اذعان کرد: شیهک بلوچ مرزبان درجه یک پاکستان اعلام کرده است تا در کمترین زمان ممکن نتیجه عمیاتی تصمیمات اتخاذشده را به اطلاع جمهوری اسلامی ایران می رساند.

وی درباره موضوع کتک زدن زوار توسط نیروهای پلیس پاکستان، عنوان کرد: مسئله ضرب و شتم و اهانت به زائرین نیز به مرزبان درجه یک پاکستان گوشزد شد و دراین باره مذاکراتی داشتیم اما طرف مقابل زیر بار پذیرش این موضوع نرفت.

میهنی با اشاره به عبورخودروهای تراتزیتی از پایانه مرزی میرجاوه ، ادامه داد: با توجه به بحران ایجاد شده در نقطه صفر مرزی پاکستان، عبور خودروهای ترانزیتی از محل پایانه مرزی میرجاوه،عبور و مرور اتوبوس های زوار را دچار مشکل می کند و قرار شد با هماهنگی گمرک و گذرنامه پاکستان، خودروهای ترانزیتی از مسیر دیگری عبور کنند.

وی با بیان اینکه پایانه مرزی میرجاوه برای اسکان موقت زائرین درنظرگرفته شده است، افزود: تمام تلاش مسئولین این است تا زوار در اسرع وقت به زاهدان منتقل شوند چرا که پایانه مرزی میرجاوه برای اسکان زائرین درنظر گرفته نشده اما شب گذشته به دلیل بی برنامگی دولت پاکستان، ناچار شدیم سه هزار و 64 زائر را در مرز میرجاوه اسکان دهیم.

میهنی با بیان اینکه عمده خدمات مردمی است، تصریح کرد: با توجه به حضور چند هزار زائر در مرز میرجاوه و بحران ایجاد شده نیازمند کمک های مردمی و هیئت های مذهبی و تهیه آب شرب، کنسرو، نان و پتوهستیم تا خدمات بهتری به زوار ارائه دهیم و با این روند باید امادگی پذیرش و اسکان روزانه  پنج هزار زائررا داشته باشیم چراکه بیش از ۲۰ هزار زائرپاکستانی در شهر تفتان منتظر ورود به  خاک کشور هستتند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۳۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران

به گزارش صدای ایران از ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • طرز تهیه چاپلی کباب توسط آشپز خیابانی اهل پاکستان (فیلم)
  • تجارت ایران و پاکستان چقدر است؟ | جزئیات تجارت ایران و پاکستان را ببینید
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • همایش بزرگ زائران حج تمتع منطقه کاشان برگزار شد
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران