Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@20:22:16 GMT

واکنش میانمار به تحریم‌های احتمالی آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۲۴۷۵۹

واکنش میانمار به تحریم‌های احتمالی آمریکا

سخنگوی رهبر میانمار بر این باور است که اعمال تحریم‌های احتمالی و هدفمند آمریکا علیه فرماندهان ارتش میانمار، تبعات بدی را به همراه خواهد داشت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، سخنگوی آنگ سان سوچی رهبر میانمار روز جمعه در سخنانی گفت: تحریم های پیشنهادی آمریکا برای هدف قراردادن فرماندهان ارتش میانمار به خاطر بدرفتاری مسلمانان روهینگیا، مانع از آن خواهد شد تا دولت غیر نظامی میانمار بتواند قدرت را با ژنرال ها به اشتراک بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان ارشد جمهوریخواه و دموکرات روز پنجشنبه تحریم های هدفمند و ممنوعیت سفر را علیه مقام های ارتش میانمار به خاطر بدرفتاری و سرکوب مسلمانان روهینگیا پیشنهاد داده اند.

این تحریم ها که قبل از سفر دونالد ترامپ به آسیا اعلام شده، شامل اعمال مجدد برخی تحریم ها است که سال گذشته پس از بازگشت میانمار به دموکراسی، لغو شده بود. این تحریم ها مانع از ارائه و عرضه کمک های نظامی به ارتش میانمار خواهد شد، تا زمانی که ارتش میانمار عاملان اصلی کشتار مسلمانان روهینگیا را در قبال رفتار و اعمال خود پاسخگو کند.

این تخریم ها شامل ممنوعیت صدور ویزا و تحریم های هدفمند علیه مقام های ارشد ارتش میانمار خواهد بود. این تحریم ها همچنین به وزارت خزانه داری آمریکا دستور می دهد تا تنها از برنامه های کمک مالی بین المللی به میانمار حمایت کند که شرکت های متعلق به ارتش این کشور هیچ گونه مشارکتی نداشته باشند.

سخنگوی رهبر میانمار در واکنش به اقدامات واشنگتن گفت: ما نیاز به ثبات داخلی داریم تا اوضاع اقتصادی کشور را بهبود بخشیم. اعمال تحریم های بین المللی به طور مستقیم بر سفر افراد و سرمایه گذاری های اقتصادی و تجاری تاثیر می گذارد، و این تحریم ها تبعات بدی به همراه خواهد داشت.

وی افزود: مقام های رسمی میانمار قصد دارند تلاش های دولت در خصوص استان راخین را در جریان سفر 15 نوامبر رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا، توضیح دهند.

این مقام ارشد دولت میانمار اظهار داشت: ارتش میانمار باید در روند گذار سیاسی کشور دخالت داشته باشد. دولت هنوز باید با ارتش همکاری کند. دولت به تنهایی قادر به بازسازی کشور نیست. ارتش نیز باید مشارکت کند.

وی افزود: تحریم ها و فشارها بر فعالیت های دولت تاثیر منفی می گذارد. اگر آنها تحریم هایی اعمال کنند، این مساله نتیجه مثبتی نخواهد داشت. بی شک تحریم ها به سرمایه گذاری های تجاری آسیب می زند، البته نه فقط به شرکت هایی که مالکیت آنها در اختیار ارتش قرار دارد.

از 25 اوت تاکنون که موج تازه خشونت ها در میانمار آغاز شده، حدود 600 هزار مسلمان به سوی مرزهای بنگلادش گریخته اند.

انتهای پیام/

R1036247/P36447/S8,87,92,1115/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مقام سازمان ملل مدت زمان لازم برای تخلیه فلسطینیان از رفح را فاش کرد

یک مقام ارشد سازمان ملل به روزنامه «وال استریت ژورنال» گفت تخلیه غیرنظامیان از شهر رفح در جنوب نوار غزه قبل از حمله احتمالی رژیم صهیونیستی حداقل ۱۰ روز طول می کشد.

به گزارش ایسنا، این مقام ناشناس سازمان ملل افزود: اگر غیرنظامیان به مصر منتقل شوند، اوضاع می‌تواند سریعتر پیش رود، هرچند قاهره با چنین اقدامی مخالف است.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی می‌گوید در شرف آغاز عملیات زمینی به شهر مملو از آوارگان رفح است.

تحلیلگران تخمین می‌زنند روند تخلیه رفح هفته‌ها طول بکشد.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز سه‌شنبه با اشاره به پیشنهاد مصر در مورد تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه، تهدید کرد «ارتش اسرائیل با توافق یا بدون توافق درباره تبادل اسرا وارد رفح خواهد شد» و تاکید کرد که توقف جنگ قبل از دستیابی به اهداف آن غیرممکن است. 

در همین زمینه، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا تأکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی هنوز از ساکنان درخواستی برای تخلیه رفح نکرده است.

این مقام سازمان ملل خاطرنشان کرد: «نگرانی زیادی در غزه در مورد حمله نظامی به رفح وجود دارد».

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • یک مقام سازمان ملل مدت زمان لازم برای تخلیه فلسطینیان از رفح را فاش کرد
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد