Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@00:29:21 GMT

عادت‌های آنلاین نادرستی که قاتل خلاقیت است!

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۲۶۸۶۰

،خلاقیت، چیز جالبی است. برخی از افراد تمام روز سر خود را مشغول می‌کنند و فکر می‌کنند خلاق و کارآمد هستند. اما در واقع تمرکز روی چند موضوع می‌تواند نتیجه‌ای نامطلوب داشته باشد و راضی کننده نباشد. بعضی‌ها نیز ترجیح می‌دهند رفتارهای خود را آنچنان با دقت بررسی کنند که ببینند چه کاری را اشتباه انجام می‌دهند و چه کاری را می‌توانند بهینه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویکرد درستی است البته اگر بخواهید برخی از عادت‌های بدتان را ترک کنید و در تمام زمینه‌ها موفق باشید.

عادت‌های آنلاینی شما، مثال بسیار خوبی است. کارهایی که هنگام کار کردن با لپ تاپ‌تان یا حین استفاده از اینترنت انجام می‌دهید می‌تواند تمرکز و توجه‌تان را نابود کند. برای تغییر دادن چنین وضعیتی، اول باید این فعالیت‌های وقت تلف کن و تمرکز کُش را شناسایی کنید، فعالیت‌هایی که روی کارآمدی شما تاثیر می‌گذارند.

بی‌هدف صفحه باز می‌کنید

داشتن تب‌های باز شده‌ی زیاد در بروزر هنگام کار کردن، یک سناریوی معمول است. بی هدف صفحه‌ی جدیدی را باز می‌کنید، چیزی می‌خوانید و تمرکزتان را بهم می‌زنید. بعد از یک مدتی، می‌بینید به سختی می‌توانید به کاری که در حال انجامش بودید برگردید. این باعث می‌شود ساعت‌ها وقت تلف شده داشته باشید که اگر فقط یک بررسی هفتگی انجام دهید و این زمان‌های تلف شده را تخمین بزنید خواهید دید چه مقدار زمان شگفت انگیزی خواهد شد.

چه باید کرد؟

اگر واقعا به دنبال یک راه حل فوری هستید، می‌توانید یک نرم افزار نصب کنید که دسترسی شما به یک سری از پلت فورم‌ها را مسدود کند. همچنین اگر در حال انجام کاری هستید که نیازی به جستجو کردن ندارد می‌توانید در بروزرتان را مسدود کنید. ابزارهای زیادی وجود دارد که می‌تواند این کار را برای شما انجام بدهد و حتی به شما تذکر بدهد که در حال استفاده از وب‌سایت‌های نامرتبط هستید یا از وب‌سایتی زیاد استفاده می‌کنید. برخی از ابزارها حتی این امکان را به شما می‌دهند که مشخص کنید تا چه مدتی می‌خواهید چیزهایی را بلاک یا مسدود کنید تا بتوانید روی کارهای مهم‌تان تمرکز کنید.

به اندازه‌ی کافی انتخاب‌ گر نیستید

اگر نمی‌دانید باید چه بکنید پس چرا کاری انجام می‌دهید؟! نهایتا غرق در یک سری فعالیت‌های بی‌ثمر خواهید شد. تماشای ویدیوهای تصادفی یوتیوب، کلیک کردن روی لینک‌های اسپم، خواندن خبرنامه‌ها و چک کردن نوتیفیکشین‌های غیر ضروری در شبکه‌های اجتماعی همه و همه می‌توانند تمرکز، انرژی و وقت شما را ببلعند.

وقت آن است که از چیزهای غیرضروری خلاص شوید تا بتوانید روی ضروری‌ها تمرکز کنید. این کار به شما کمک می‌کند هنگام کار کردن، نتیجه‌ای دو برابر بگیرید. علاوه بر توصیه‌هایی که به شما کردیم، نکات زیر نیز به شما کمک می‌کنند تا به آرامش ذهنی بهتری دست پیدا کنید.

وقتی آنلاین هستید، به این چیزها «نه» بگویید:

. ثبت نام‌تان را در هر سایت یا سرویسی که برای‌تان خبرنامه یا آفر می‌فرستد، لغو کنید. از این به بعد اگر به چیزی نیاز داشتید، فقط آدرس وب سایت مورد نظر را تایپ کرده و چیزی که می‌خواهید را ببینید.

. تبلیعات وب سایت‌ها را بلاک کنید. شما می‌توانید با نصب یک برنامه‌ی ad blocker این کار را انجام دهید. این برنامه‌ها با توجه به بروزر شما متفاوت هستند اما همه‌ی آنها به اندازه‌ی کافی به شما کمک خواهند کرد.

. نوتیفیکیشن‌های فیس بوک و سایر صفحات اجتماعی را خاموش کنید. وارد تنظیمات شوید و ببینید چه چیزهایی را می‌توانید مسدود، غیرفعال یا حذف کنید. با این کار دیگر این ابزارها، مزاحم‌تان نخواهند شد و حواس‌تان را پرت نخواهند کرد.

به ایمیل به چشم یک حواس پرت کن نگاه کنید

ایمیل یک ابزار ارتباطی قدرتمند است، اما اگر نتوانید اینباکس‌تان را به خوبی مدیریت کنید، به قیمت اتلاف وقت و تمرکزتان تمام خواهد شد.

برای اینکه این وضعیت را تغییر دهید، محدودیت‌هایی وضع کنید. می‌توانید تصمیم بگیرید که چک کردن ایمیل، اولین کاری نباشد که با روشن کردن سیستم‌تان انجام می‌دهید و برای چک کردن ایمیل‌های ضروری‌تان، زمان مشخصی از روز را تعیین کنید، مثلا بعد از انجام مهم‌ترین کارهای روز و یک بار دیگر در ساعات پایانی روز وقتی که دیگر مشغله ندارید.

بدانید که چه زمانی باید با دنیا قطع ارتباط کنید

وقتی بیست و چهار ساعت شبانه روز و هفت روز هفته آنلاین هستید، نمی‌توانید کارآمد و خلاق باشید. ذهن شما نیاز دارد تا زمانی از تکنولوژی و شلوغی‌های آن فاصله بگیرد و بهترین ساعت برای این کار، حدودا دو ساعت قبل از فرارسیدن زمان خواب است. یعنی نه تنها باید تمام ابزارهای مرتبط با تکنولوژی و ارتباطات آنلاین را کاملا کنار بگذارید، بلکه حتی به آنها فکر هم نباید بکنید. این کاری است که نیاز به دیسیپلین و زمان دارد.

در آغاز ممکن است مدام وسوسه شوید سری به صفحه مجازی‌تان بزنید یا قبل از خواب از لپ تاپ‌تان استفاده کنید. یادتان باشد که این ابزارها می‌توانند تا ساعت‌ها بعد از کنار گذاشته شدن نیز مغزتان را فعال نگه دارند و در نتیجه به خواب رفتن را برای شما دشوار کنند. برای تغییر چنین حالتی، هر روز عصر بعد از اینکه کارهای ضروری‌تان را تمام کردید، با دنیا قطع ارتباط کنید! صبح بعد از بیدار شدن از خواب هم بلافاصله سراغ این ابزاها نروید، شما صبح هم نیاز دارید تا چیزی حواس‌تان را پرت نکند و در ساعات ابتدایی روز، کمی تنهایی و تمرکز و خویش آگاهی را تجربه کنید.

شما تنها زمانی باید آنلاین باشید که وقت کار کردن است، آنهم با شرایطی که گفته شد!

این تمرین‌ها به شما کمک می‌کنند نه تنها عادت‌های نادرست آنلاینی‌تان را تغییر دهید، بلکه برنامه‌ی بسیار بهتری برای تمام روزتان داشته باشید، زمان بیشتری برای خودتان صرف کرده و ذهنی متمرکزتر برای انجام کارها در مدت زمانی کوتاه‌تر داشته باشید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • تجمع دانشجویان فرانسوی مقابل مدرسه عالی روزنامه نگاری
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • دفن جسد زن جوان در باغ شخصی یک مرد | نمی‌خواستم او را بکشم