Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای توسـعه صادرات و همکاری‌ها و تعاملات علمی، فناورانه و نوآورانه بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان، پاویون ملی محصولات دانش بنیان را در نمایشگاه Europort 2017 برگزار می کنند.

به گزارش روز شنبه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این پاویون با همکاری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی برای حمایت از حضور شرکت‌های دانش بنیان در عرصه های بین‌المللی و معرفی دستاوردها و توانمندی های کشور برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نمایشگاه یوروپورت هلند محلی را برای نمایش تجربیات جهانی و بروز فناوری های مختلف در زمینه های دریایی و دریانوردی برای بازدیدکنندگان و مشارکت کنندگان فراهم آورده است. ساختار نمایشگاه یوروپورت به گونه ای تعریف شده که تمامی متخصصان و نمایندگان بخش های مختلف، فروشندگان و خریداران، اپراتورها و مالکان و کلیه بخش های صنعت دریایی را در گرد هم آورده‌اند تا محل مناسبی برای ملاقات، داد و ستد و افزایش دانش در این حوزه و کسب و کار فراهم شود.
به طور کلی یوروپورت در زمینه ها و حوز ه های «بنادر و کشتیرانی»، «توسعه و ساخت بنادر و تاسیسات بندری»، «کشتیرانی»، «نفتکش و بانکرینگ»، «ساخت و تعمیر کشتی»، «انواع شناورهای کانتینری»، «شناورهای حمل گاز و فراورد ه های نفتی»، «شناورهای مسافربری و تفریحی»، «شناورهای لایروب، یدک کش و سوخت رسان»، «شناورهای صیادی و ماهیگیری»، «شناورهای نظامی، صنایع فراساحلی، سکوها و تأسیسات نفت و گاز»، «تجهیزات انتقال و نصب سکوها»، «خدمات دریایی و بندری»، «تجهیزات مخابراتی، رادارها و سیستم های مانیتورینگ»، «هدایت و ناوبری دریایی»، «ساخت و تعمیر ژنراتورها»، «ترانسفورماتورها»، «تعمیر، تجهیز و نگهداری موتورها»، «شفت ها»، «پروانه ها و پیشرانه های دریایی»، «طراحی، مهندسی و مدیریت پروژه های دریایی»، «ساخت انواع شناورها» و غیره فعالیت می کند.
تمرکز خاص بر روی کشتی هایی با هدف و کاربری خاص، نمایشگاه یوروپورت را از دیگر رویدادهای دریایی متمایز می سازد.
در نمایشگاه Europort 2017 ، 7 شرکت دانش بنیان در پاویون ملی جمهوری اسلامی ایران حضور خواهند داشت. پاویون جمهوری اسلامی ایران با عنوان پاویون دریایی ایران در سالن 6 نمایشگاه و در کنار پاویون کشورهای «بلژیک»، «رومانی»، «کرواسی»، «دانمارک»، «کره» و «پاناما»، به مساحت 100 متر مربع قراردارد. هزینه های اجاره غرفه و غرفه آرایی برای حضور شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پرداخت می‌شود.
پاویون دریایی ایران که به صورت جزیره در نمایشگاه قرار دارد، به صورتی طراحی شده است که همه شرکت‏های حاضر در این پاویون بتوانند از فضای در نظر گرفته شده به نحو احسن استفاده کنند. ضمناً در مرکز این پاویون فضایی تحت عنوان اتاق جلسات با ظرفیت 10 نفر طراحی شده است تا در صورت لزوم هر یک از مشارکت کنندگان بتوانند جلسات احتمالی خود را در آن برگزار کند.
تخصیص فضای مناسب به مساحت 100 متر مربع در نمایشگاه برای پاویون ایران، اعزام هیاتی متشکل از حدود 110 نفر از مدیران و کارشناسان بخش‌های دولتی و خصوصی جهت شرکت در پاویون، حضور نمایندگانی از 22 موسسه و شرکت دریایی و 7 شرکت دانش بنیان دریایی و برنامه‌ریزی جهت بازدیدها و مذاکرات تخصصی هیات فوق از 5 مرکز صنعتی و تحقیقاتی دریایی هلند از جمله اقدامات صورت گرفته کارگزار جهت برپایی هرچه مفیدتر پاویون است.
سی و هشتمین نمایشگاه دوسالانه Europort، در تاریخ 16 تا 19 آبان 1396 (7-10 November 2017) در شهر رتردام هلند برگزار می شود.
علمی**9031*1440
خبرنگار: عادل پازیار**انتشار: گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴