Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل زندان‌های استان همدان اعلام کرد: جرم 51.5 درصد از زندانیان همدان، موادمخدر و روانگردان‌هاست.

به گزارش ایسنا، حسن محمدیاری در بازدید رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه از اداره‌کل زندان‌ها و بازداشتگاه همدان، اظهار کرد: اداره‌کل زندان‌های استان دارای ۷ زندان شامل زندان‌های مرکزی همدان، نهاوند، ملایر، تویسرکان، اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی، کانون اصلاح و تربیت و بازداشتگاه همدان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به آمار موجودی زندانیان اشاره کرد و با بیان اینکه 97.96 درصد از مددجویان زندان‌های استان را مردان و 2.04 درصد را زنان تشکیل می‌دهند، افزود: از این آمار، 62.37 درصد زندانیان متأهل، 37.63 درصد زندانیان مجرد، 88.99 درصد بومی و 11.01 غیربومی هستند .

محمدیاری به جرائم موجود در زندان‌های استان اشاره کرد و ادامه داد: بالاترین آمار مربوط به موادمخدر و روانگردان‌ها با 51.5 درصد است سپس سرقت، علیه اشخاص، جرائم مالی، اموال و مالکیت و منافی عفت به ترتیب در رده‌های بعدی قرار می‌گیرند .

وی با اشاره به اینکه کمترین آمار جمعیت زندانیان با 4 درصد مربوط به افراد زیر ۱۹ سال و بالاترین آمار زندانیان با 30 درصد مربوط به افراد با سن ۳۳ تا ۳۹ سال است، اضافه کرد: ساخت زندان جدید ملایر، بهسازی کلیه زندان‌ها، بهسازی و تکمیل واحدهای بهداری و بستری و غربالگری و کنترل بیماری‌ها از دیگر اقدامات انجام شده در این مجموعه است .

مدیرکل زندان‌های همدان در ادامه از راه‌اندازی ۵۰ رشته حرفه‌آموزی و از رشد ۱۵ درصدی اشتغال و حرفه‌آموزی در سالجاری اداره‌کل خبر داد و به فعال بودن ۷شعبه حل اختلاف در استان اشاره و اظهار کرد: ۹۵۲ فقره پرونده طی امسال مورد رسیدگی قرار گرفته که ۸۹۷ مورد آن مختومه شده به طوریکه از این تعداد، ۷۵ درصد منجر به صلح و سازش شده است و طی دو سال و نیم گذشته ۲۸ نفر رضایت قتل داشتیم .

وی استفاده از ۳۲ روحانی در زمینه آموزش قرآن، نهج‌البلاغه، احکام و کسب ۱۳۹ مقام استانی، منطقه‌ای و کشوری طی سه سال اخیر و آموزش مهارت‌های اساسی زندگی برای پیگشیری از اعتیاد و طلاق همسران زندانیان را از اهم اقدامات فرهنگی و تربیتی این مجموعه عنوان کرد .

محمدیاری در بخش دیگری از سخنانش به عملکرد انجمن حمایت زندانیان و ستاد دیه استان اشاره کرد و گفت: ۲۲۰۱ خانواده زندانی تحت پوشش انجمن حمایت زندانیان استان است و در 6 ماهه نخست امسال ۱۴۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از زندان آزاد شدند .

وی در ادامه به نقاط قوت این مجموعه اشاره و خاطرنشان کرد: تعامل بسیار خوب با مراجع قضایی به ویژه رئیس دادگستری که همواره حامی این اداره‌کل بوده‌، تعامل خوب با سایر نهادهای دولتی و انعقاد تفاهم‌نامه با استانداری در زمینه کاهش آسیب و انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت پیشگیری از جرم دادگستری از نقاط قوت این مجموعه است .

محمدیاری در ادامه انعقاد تفاهم‌نامه با شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، اوقاف، آموزش و پرورش، دانشگاه پیام‌نور و دانشگاه علمی کاربردی برای ادامه تحصیل در مقطع آموزش عالی، بانک‌های عامل به منظور اعطای تسهیلات به زندانیان آزاد شده، کتابخانه‌ها، مساجد و نهضت سواد آموزی را از دیگر نقاط قوت مجموعه زندان‌ها بیان کرد .

وی انعقاد تفاهم‌نامه با فنی‌وحرفه‌ای، منابع‌طبیعی، شهرداری، کانون وکلا برای ارائه مشاوره رایگان به زندانیان، به‌کارگیری نیروهای متخصص در امر اصلاح و تربیت و ارتقای سطح تحصیلات کارکنان، تعامل، همدلی و همکاری خوب بین کارکنان و سلامت قابل قبول کارکنان از جنبه‌های مختلف و وجود مرکز آموزش منطقه دو زندان‌های کشور که طی امسال 11 هزار و 422 نفر ساعت و مدیران ۹۱۰ نفر ساعت آموزش دیده‌اند را از دیگر نقاط مثبت مجموعه اداره‌کل زندان‌های استان برشمرد .

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه که در سفر دور روزه خود به استان همدان به منظور حضور در آئین تکریم و معارفه رئیس جدید حفاظت و اطلاعات دادگستری کل همدان به این استان سفر کرده بود، در حاشیه سفر خود از اداره‌کل زندان‌ها  و بازداشتگاه همدان نیز بازدید کرد .

در این بازدید خطیب و هیئت همراه در ابتدا در محل بازداشتگاه همدان حضور یافتند و از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده این مجموعه قرار گرفتند سپس به دیدار چهره به چهره و گفت‌وگو با زندانیان این مجموعه پرداختند .

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه ضمن تسلیت به مناسبت ایام عزا و مصیبت و سوگواری اباعبدالله‌الحسین(ع) و اصحابش از عملکرد و فعالیت مدیرکل زندان‌های استان همدان و کارکنان در ارائه خدمات ابرازرضایت و قدردانی کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدمهدی مجذوبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز ماما با اشاره به نقش مامایی در پروسه سلامت مادر و نوزاد، اظهار داشت: با وجود تلاش جامعه مامایی و مراقبین سلامت، حدود 47 درصد زایمان‌های انجام شده در سال گذشته طبیعی بوده که مستلزم فرهنگ‌سازی و اقدامات گسترده‌تری برای افزایش این مهم است.

وی به نقش اثرگذار ماما در روند زایمان و سلامت مادر و نوزاد، اشاره کرد و گفت: اخلاق حرفه‌ای در روند کار ماما عنصری بسیار مهم است به ویژه در محور جوانی جمعیت و حفظ کرامت مادری، اخلاق حرفه‌ای بسیار مهم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه مامایی با اغلب شاخص‌های جهانی سلامت از جمله سزارین، زایمان طبیعی، مورتالیتی نوزاد و مادر در ارتباط است، تصریح کرد: بنابراین تقویت توانمندی این قشر موضوع مهمی است که یاید مورد توجه قرار گیرد.

مجذوبی از برگزاری دوره‌های مهارتی برای ماماها و به‌روزرسانی آن‌ها خبر داد و گفت: بدون شک بخش مهمی از موفقیت در حوزه مراقبت‌های سلامت، مرهون تلاش خانواده مامایی است.

وی با تاکید بر اینکه هنوز روند جمعیت با کاهش مواجه است، اما شیب کاهشی کند شده، عنوان کرد: نقش ماماها در افزایش و طرح جوانی جمعیت انکارناپذیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه سبک زندگی به عنوان عامل اصلی بحران جمعیت مطرح است، تصریح کرد: علوم‌ پزشکی در کنار دیگر دستگاه‌ها وظایفی در این خصوص دارد به ویژه در شهرستان‌ها باید مطالبه از دستگاه‌های اثرگذار مشخص شود‌.

مجذوبی به مسائل و دغدغه‌های قشر ماما اشاره کرد و گفت: برخی مشکلات جامعه مامایی مانند مشکل جذب نیرو منبعث از  سیاست‌گذاری‌های کلان کشور است‌. موضوع فوق‌العاده خاص که طرحی ملی است در طول دو سال گذشته پیگیری می‌شد که در هفته‌های آتی با جزییات ابلاغ خواهد شد و به‌نظر می‌رسد مشمول گروه مامایی نیز خواهد بود.

وی گفت: با توجه به تعدد خدماتی که جامعه مامایی ارائه می‌دهند،  لازم است حمایت‌ها از این قشر پر تلاش و اثرگذار با حمایت مدیران ستادی سر و سامان بیشتری بگیرد.

540 مورد انصراف از سقط در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی در این مراسم، اظهار داشت: این جمع مؤثر مجموعه‌ای ارزشمند، فاخر و اثرگذاری در حوزه سلامت ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در تناسب جمعیتی دانشگاه، حضور مؤثر بانوان ماما باعث تقویت عملکرد حوزه سلامت شده است، تصریح کرد: از حضور تک تک شما در حرفه و نقش‌های مامایی قدردانی می‌کنم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برای افق پیشرو، برنامه‌های متعددی پیش‌بینی شده است که با حضور همه ارکان سلامت به ویژه جامعه مامایی به آن‌ها دست خواهیم یافت، گفت: در حال حاضر 60 درصد مادران باردار، حین بارداری به مراکز  بهداشت مراجعه کرده و از مراقبت‌های مامایی بهره‌مند می‌شوند.

ترکمان اسدی افزود: باید تلاش کنیم تا افراد بیشتری قبل از بارداری به مراکز ما مراجعه کنند و مراقبت‌های بارداری را مبتنی بر مشاوره‌های لازم قبل و حین بارداری دریافت کنند.

وی از فوت 8 مادر باردار در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا باید شاخص‌های مراقبت حین بارداری افزایش کمی و‌ کیفی داشته باشد و امیدواریم که هیچ مادر بارداری به دلیل مسایل مرتبط با بارداری از دست نرود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه حاملگی در گروه سنی ویژه، مستلزم مراقبت ویژه و بیشتر است و باید به صورت تیمی در بخش خصوصی و دولتی از این مراقبت‌ها بهره‌مند شوند، گفت: بنابراین از ماماهای بخش خصوصی درخواست داریم در تقویت مراقبت‌های گروه ویژه، همکاری بین‌بخشی بیشتری با ما داشته باشند.

ترکمان اسدی با بیان اینکه به لطف خدا و همت همکاران حوزه بهداشت، در سال گذشته 540 مورد انصراف از سقط داشتیم، تصریح کرد: در این راستا مشاوره‌های فرزندآوری و ازدواج باید ارتقا یابد و منشور کرامت مادری هم در بخش خصوصی و هم دولتی باید مورد توجه باشد. 

وی با اشاره به این ضرورت که قداست و حرمت رشته مامایی با ارتقای توانمندی‌ها حفظ می‌شود و لازم است با تقویت توانمندی‌های این قشر زحمتکش با قوت و قدرت در تداوم توفیقات حوزه سلامت بکوشیم، افزود: از جمله پرچمداران ابربحران جمعیت و سالخوردگی ماماها هستند که لازم است در کنار مدیران عرصه سیاستگذاری و برنامه‌ریز حضور و فعالیت مؤثری داشته باشند تا در کنار هم کشور را از این بحران برهانیم.

رسول سلیمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان  نیر در این مراسم، با اشاره به اینکه حدود پنج درصد از جمعیت کارکنان حوزه درمان دانشگاه معادل 715 نفر را ماماها تشکیل می‌دهند اظهار داشت: یکی از معضلات اساسی جامعه امروز، جوانی جمعیت و کرامت مادری است که ماما در رفع این معضل نقش اساسی دارد.

وی گفت: ماما در کیفیت بارداری و زایمان مادر و نوزاد نقش برجسته‌ای دارد که با حفاظت و حراست از جایگاه مامایی می‌تواند به تقویت کیفیت این پروسه کمک کرد.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • خروج موادمخدر از دایره ۱۰ جرم اول تهران
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای