Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمدناصر نیکبخت ظهر امروز در آئین افتتاح بخش اورژانس سرپایی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی اظهار داشت: 13 آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی می‌داریم.

وی با اشاره به اینکه سلامت از مهم‌ترین الطاف و عنایات خداوند است، افزود: حفظ این لطف و عنایت می‌تواند مهم‌ترین وظیفه هر مسئول خدمت گذاری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکبخت با بیان اینکه سلامت از جمله دارایی و نعمت‌هایی است که در عین داشتن قدر آن را نمی‌دانیم، عنوان کرد: به محض مواجه با کوچک‌ترین عارضه‌ای یا مشکلی قدر سلامتی و امنیت را می‌دانیم.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و وزارت بهداشت برای حوزه سلامت اهمیت خاصی قائل هستند، تصریح کرد: به خصوص در دولت تدبیر و امید با حمایت‌های رئیس‌جمهور و اقدامات وزارت بهداشت طرح تحول نظام سلامت در کشور در حال اجرا است.

نیکبخت با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت نه تنها در ایران بلکه در قاره آسیا نیز بی‌سابقه است، تأکید کرد: با اجرای این طرح به سلامتی و هزینه‌های درمانی مردم توجه شده و حمایت و پشتیبانی‌هایی از زندگی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه برای مثال با قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت عمل قلب در با 30 میلیون تومان هزینه انجام می‌شد، ابراز کرد: اما امروزه با اجرای این طرح حداکثر هزینه صرف شده برای عمل قلب یک‌میلیون و 500 هزار تومان است.

نیکبخت در خصوص موضوع عدم پرداخت کارانه پرستاران و کادر پزشکی در چند ماه اخیر، بیان کرد: قطعاً هرچه رضایت پزشکان، کادر پزشکی و پرستاران را به جا آوریم به وظیفه خود عمل کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه امروز حاضرم اگر هر هزینه یا کمکی که مجموعه علوم پزشکی از ما درخواست کند تقبل کنم، افزود: با حضور کادر پزشکی مجرب در همدان حضور بیمارانی از استان‌های هم‌جوار در بیمارستان‌های همدان سبب خوشنودی و خوش‌حالی ما و موفقیت بخش بهداشتی و درمانی استان است.

استاندار همدان با بیان اینکه با این اقدامات و توسعه بخش‌های درمانی استان شایستگی دارد که قطب پزشکی غرب کشور شود، تصریح کرد: هر چه قدر از زحمات و اقدامات مجموعه علوم پزشکی تشکر کنیم باز هم کم است.

نیکبخت در خصوص ایجاد بخش جراحی در بیمارستان بهشتی تأکید کرد: این بخش چه در بیمارستان بهشتی و چه در خارج از این مجموعه احداث شود 50 درصد از هزینه‌ها را پرداخت می‌کنم.

وی با اشاره به نیاز به دستگاه و بخش‌های دیالیز در استان بیان کرد: دستگاه و بخش دیالیز نیاز ضروری است که نباید چه دستگاه و چه بخش از هم جدا باشند و طبق برآوردهای دانشگاه که هزینه ایجاد این بخش 500 میلیون تومان است 300 میلیون تومان از این هزینه بنده تقبل کرده و 200 میلیون تومان را علوم پزشکی تأمین کند.

استاندار همدان با بیان اینکه احداث 290 پروژه بهداشتی به مجموعه علوم پزشکی استان واگذار شد، تأکید کرد: در طول نه ماه 140 پروژه به بهره‌برداری رسیده و تا 22 بهمن امسال باقی پروژه‌ها به بهره‌برداری می‌رسند.

901

محمدناصر نیکبخت اورژانس شهید بهشتی مرکز آموزشی درمانی استاندار همدان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، گفت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

او افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

او با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند
  • اسرائیل تبدیل به بلای جان آمریکا شده است
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد