Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: لغو و یا هر گونه تغییر در طرح های بالا دستی شهری در حوزه اختیارات شهرداری نیست.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی معاونت عمرانی استانداری مرکزی، عزیر فیلی افزود: طرح 55 متری اراک از جمله طرح های بالادستی شهری است که لغو آن در حوزه اختیارات شهرداری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: رئیس شورای اسلامی و شهردار اراک در روزهای گذشته در نشستی با جمعی از مالکان طرح 55 متری اراک نظر موافق به لغو طرح امیرکبیر را داده اند اما این امر در حیطه اختیارات آنان نیست و باید اگر قرار بر لغو باشد باید مراحل قانونی آن طی شود و شهرداری و شورای اسلامی شهر به عنوان یک عضو، دارای یک حق رای بوده و به هیچ عنوان اختیار قانونی لغو طرح را ندارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: طرح بزرگراه 55 متری اراک توسط اداره کل راه و شهرسازی به عنوان دبیرخانه کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی این استان با انتخاب مشاور ذی صلاح تهیه و در قالب طرح جامع و تفصیلی شهر اراک در سال 1383 پس از طی فرایند قانونی در کمیته های کارشناسی به تصویب کارگروه رسیده و سپس به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارجاع و با رای اکثریت این شورا مصوب و در نهایت به تایید و تصویب شورای عالی شهرسازی کشور رسیده است.
فیلی اظهار کرد: اجرای این طرح به عنوان یک تکلیف قانونی به شهرداری اراک ابلاغ شده و ملغی نمودن آن به صورت یک جانبه از سوی هیچ یک از اعضای کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی که شهرداری اراک هم یکی از اعضای آن است، امکان پذیر نیست.
وی گفت: اگر شورای اسلامی شهر و شهرداری اراک خواستار لغو این طرح هستند، باید پیشنهاد مستدل خود را به دبیرخانه کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی ارائه دهند که در صورت موافقت اعضای این کارگروه و در فرآیند قانونی، لغو یا طرح جایگزین آن تنها توسط شورای برنامه ریزی و توسعه استان و شورای عالی شهرسازی کشور امکانپذیر خواهد بود.
رئیس کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی تاکید کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهرها در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی و کمیسیون ماده 5 استان به عنوان یک عضو حق رای دارند و می توانند اعلام نظر و مشورت کارشناسی ارائه کنند.
طرح 55 متری اراک با هدف روانسازی ترافیک و ایجاد روند تکمیل شبکه معابر شهری از سال 81 پیش بینی و توسط شورای عالی شهرسازی و معماری کشور مصوب و ابلاغ شد.
بر اساس مختصات این طرح تملک 218 پلاک به شعاع 2 کیلومتری از میدان ولی عصر(عج) تا خیابان میرزای شیرازی در دستور کار بوده که با گذشت بیش از 15 سال هنوز اجرایی نشده است.
3005/3075/خبرنگار: معصومه صفری *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند