Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری مازندران گفت که صدور مجوز برای 10 اسکله تفریحی در سواحل استان صادر شده است.

دلاوربزرگ نیا شنبه شب در نشست علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود : برای دریافت مجوز اسکله تفریحی از 16 دستگاه متولی استعلام لازم دریافت شد و این اسکله ها برای کارکرد تفریحی و گردشگری در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد : 90 درصد از هدف سفر به این خطه شمال کشور بهره گیری از دریاست و ایجاداسکله تفریحی می تواند زمینه ساز اشتغال و افزایش زمان ماندگاری مسافران شود.
وی ایجاد اسکله تفریحی را با نگاه جذب گردشگران دریایی دانست و اضافه کرد : هم اکنون 337 کیلومتر از سواحل خزر در حوزه استحفاظی مازندران قرار دارد و جانمایی مناسب برای ایجاد اسکله در این سواحل شناسایی شده است.
بزرگ نیاز با اشاره به وجود 12 بنا تاریخی و فرهنگی در شهر ساری مرکز مازندران گفت که 3 بنا در اختیار گردشگری قرار داشت که تاکنون 2 بنا به بخش خصوصی واگذار شد و بزودی نیز مجموعه تاریخی فرح آباد نیز به سرمایه گذار خصوصی واگذار می شود.
اسکله تفریحی مجموعه‌ای است که امکانات تفریحی از قبیل جت اسکی، قایق های پدالی (با ظرفیت چهارنفر)، قایق های ماهیگیری، قایق های پارویی، سه چرخه های آبی، امکانات غواصی وسایر تجهیزات است که مورد استفاده گردشگران دریایی قرار می گیرد.
نخستین اسکله تفریحی ایران نخستین بار در سال 85 در جزیره کیش ساخته شد.
طبق آمار حدود 10 اسکله تفریحی در استان های ساحلی کشور وجود دارد.
** ساری شهر بدون طرح گردشگری
رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این نشست گفت که ساری در چند سال اخیر به عنوان پنج شهر برتر در حوزه گردشگری شناخته شد.
سید مسعود مدینه در نشست علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود : با این وجود هنور این شهر مرکز استان فاقد طرح جامع گردشگری است و نبود طرح جامع برنامه ریزی برای جذب توریست را با مشکل مواجه کرد.
وی معافیت 100 درصدی پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در شهر ساری را از مشوق های شورای اسلامی برای سرمایه گذاران این حوزه اعلام کرد.
شهر ساری افزون بر 350 هزار نفر جمعیت دارد.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟

استاندار مازندران با تاکید بر برخی اختلافات در روند تکمیلی طرح نیروگاه زباله سوز ساری گفت: موانع پیش روی تکمیل نیروگاه زباله سوز رفع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیست و پنجمین نماینده عالی دولت در مازندران در راستای بازدید از ظرفیت‌های مهم استان، نخستین بازدیدش را عصر و شامگاه پنج شنبه 6 اردیبهشت، از زباله‌سوز ساری در شهرک شهید مصطفی خمینی و نیروگاه نکا آغاز کرد.

یوسف نوری در حاشیه این بازدید از اختلافات جزئی بین کارفرما و پیمانکار خبر داد و گفت که دستور دادیم این شرایط در اسرع وقت حل شود.

وی همچنین گفت: درصد کمی از تجهیزات باقی مانده که از چین در راه ایران است، به زودی به مقصد رسیده و نصب می‌شود.

استاندار مازندران همچنین اعلام کرد: بخش‌های اجرایی از جمله محوطه و راه دسترسی و برخی دیگر از زیرساخت‌ها از سوی بسیج سازندگی دنبال می‌شود.

پیشرفت 97 درصدی پروژه در بخش ابنیه

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران نیز در همین ارتباط گفت: پروژه زباله‎سوز ساری با همکاری شرکت  T.T.S، شهرداری ساری و بسیج سازندگی در حال ساخت است و تاکنون در بخش ابنیه از حدود 42 درصد پیش از دولت سیزدهم به 97 درصد پیشرفت رسیدیم.

احمد توکلی افزود: در حوزه تجهیزات نیز تا امروز 90 درصد آن تأمین و نصب شده، مابقی که عمدتاً ابزار دقیق و تابلوی برق است نیز به زودی وارد کشور و استان می‌شود.

وی ادامه داد: برای راه دسترسی، آب و برق و خطوط انتقال نیز با همکاری بسیج سازندگی و کارفرمایی شهرداری ساری پیگیری انجام شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، عدم تأمین مالی پروژه را یکی از دلایل تأخیر در آن اعلام و تصریح کرد: برخی اقلام و تجهیزات به دلیل تحریم با تاخیر زمانی روبه‌رو شد و تلاش این است که در سال 1403 با راه‌اندازی نیروگاه 450 تنی و قابل افزایش تا 600تن، زباله‌ها را ساماندهی کنیم.

توکلی همچنین گفت: درصددیم با راه‌اندازی بحث کمپوست قائمشهر و سایر سایت‌ها مانند نور، بهشهر، و تنکابن بیش از 80 درصد از زباله‌های روزمره را مدیریت کرده و این معضل کهنه را به سامان برسانیم.

تامین 18 میلیون دلار از 30 میلیون دلار

شهردار ساری نیز گفت: اعتبار این طرح 30 میلیون دلار بود که 18 میلیون دلار توسط دولت و شهرداری و 12 میلیون دلار نیز از طریق شرکت طرف قرارداد باید تأمین می‌شد.

محمدحسین قبادی ادامه داد: شهرداری به کمک وزارت کشور و استانداری مازندران 18 میلیون دلار را تأمین کرده است و اکنون پیمانکار باید به تعهداتش عمل کند.

شهردار ساری با اشاره به پیشرفت سریع ابنیه که از 42 درصد به 97 درصد رسیده و به زودی تمام خواهد شد، از حضور مؤثر و پرشتاب سازمان بسیج سازندگی و سپاه کربلا در این پروژه قدردانی کرد.


 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد/ هشدار درباره وقوع فاجعه در رفح
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان