Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین ستاد اربعین ناجا گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون، یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر مشتاق برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی از مرزهای سه‌گانه و همچنین مرز هوایی وارد کشور عراق شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، سردار محمد بابایی جانشین ستاد اربعین ناجا در مورد آخرین آمار عبور زائران اربعین حسینی از مرزهای کشور اظهار داشت: از ابتدای ماه صفر تا 12 ظهر شنبه(دیروز)، یک میلیون و 700 هزار نفر از مرزهای سه‌گانه و هوایی برای شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی عبور کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین ستاد اربعین ناجا تصریح کرد: 52 درصد از زائران از مرز مهران، 30 درصد از مرز شلمچه،‌ 8 درصد از مرز چذابه و 10 درصد از طریق خطوط هوایی از کشور خارج شده‌اند.

وی با بیان این مطلب که امروز شلوغ‌ترین روز تردد در فرودگاه امام خمینی(ره) بوده است، گفت: برای کنترل مدارک زائران و جلوگیری از توقف و کندی کار، هشت لاین مخصوص برای کنترل مدارک زائران اربعین در فرودگاه امام(ره) تخصیص داده‌ایم تا با سرعت و سهولت این امر انجام شود.

سردار بابایی در خصوص وضعیت تردد زائران در فرودگاه امام خمینی(ره)، اعلام کرد: هم‌اکنون تراکم در فرودگاه را شاهدیم اما توقف نیست و پیش‌بینی می‌شود که حجم تردد زائران در فرودگاه امام(ره) تا ساعت 23 امشب ادامه داشته باشد.

این مقام ارشد نیروی انتظامی در خصوص وضعیت مرز مهران، گفت: وضعیت مرز مهران کاملاً کم تراکم و پرتردد است؛ زائران با حجم بسیار به سرعت از مرز رد می‌شوند چرا که پلیس در محل‌های کنترلی قبل از نقطه صفر مرزی یعنی در میدان اربعین و پل زائر، گذرنامه و ویزای زائران را کنترل می‌کند.

سردار بابایی با رصد دوربین‌های کنترلی وضعیت نقطه صفر مرزی مهران اعلام کرد: در حال حاضر مشاهده می‌شود که هر یک نفر زائر با توقفی کمتر از 20 ثانیه از دالان‌های مرزی عبور می‌کند چرا که کنترل مدارک باعث شده که زائران با سهولت و سرعت هرچه بیشتر از مرز عبور کنند؛ همچنین بحث ویزای انفرادی نیز در تسهیل عبور زائران مؤثر بوده است.

وی گفت: افرادی که فقدان یا نقص مدرک داشته باشند از همان محل‌های کنترل برگردانده می‌شوند. 

جانشین ستاد اربعین ناجا تصریح کرد: برخی از افراد فاقد مدرک مسافرتی مجاز که در گیت‌های کنترلی مقاومت کرده بودند به مجموعه‌های قرنطینه‌ای منتقل شده و از آنجا با اتوبوس به سمت ایلام عودت داده شدند؛ این کار باعث خلوتی گیت‌های کنترلی به خصوص در پل زائر مهران شده است.

وی به افرادی که دارای نقص یا فقدان گذرنامه و ویزا هستند، توصیه کرد: از مراجعه به مرزها بپرهیزند چرا که به هیچ وجه امکان تردد بدون مدارک امکان‌پذیر نیست.

جانشین ستاد اربعین ناجا در ادامه صحبت‌های خود از اتباع افغانستان تشکر کرد و گفت: انصافاً اتباع افغانستان به صورت قانون‌مند و منظم همه به شلمچه مراجعه کرده و با نظم و احترام از این مرز عبور کردند که جا دارد از همکاری این دسته از زائران تشکر کنیم.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • بازگشت شهروندان افغانستانی به وطنشان
  • شهادت یک مرزبان در مرزهای غربی 
  • امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • اختصاص کمک یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به لبنان برای مهار موج مهاجران
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود