Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - استاندار یزد گفت: عدم حل مشکلات مربوط به استان هم اهانت به دولت است و هم دهن کجی به بخش خصوصی چراکه ادامه این روند و عدم حل مشکلات را به ضرر استان می دانیم.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمود زمانی قمی شامگاه شنبه در دیدار با فعالان اقتصادی استان یزد ضمن تشکر از تلاش های استاندار پیشین یزد اظهار داشت: جلسات زیادی در طول این سال ها با صنعتگران در مناطق مختلف داشتم اما این جلسه با سایر دیدارها تفاوت داشت و تیم اقتصادی دولت باید از این سخنانی که صنعتگران استان بر زبان اوردند استفاده کرده و به عنوان راهکارهای موثر در نظر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید در اجرا نسبت به حل مشکلات اقدام کرد، افزود: مشکلات صنعت و تولید استان را با اولویت بندی حل می کنیم و این نشست ها باید  نهادمند و هدفمند باشد  و باید برای حل مشکلات با تشکل ها جلسه داشته باشیم و از رهنمودهای آنها استفاده کنیم چراکه مجموعه ای از چالش ها بیان شد و باید در فایل هایی گوناگون دسته بندی شود و مشخص باشد که می خواهیم چه کار کنیم.

 زمانی قمی تصریح کرد: در استانی که بودم هیچ دستگاه خدمت رسانی حق نداشت ارائه خدمت را به بخش صنعت قطع کند، و طبیعتا برای وصول مطالبات نیز مکانیزمی طراحی می کردیم اما عمیقا معتقدم نباید برای کمک به اقتصاد و ایجاد اشتغال و چرخیدن چرخ اقتصادی درسطح کشورانرژی مورد نیاز واحد تولید را قطع کرد و واحدها نباید دغدغه این را داشته باشند که با نگه داشتن واحدها در شرایط رکود شرکت های خدمت رسان نیز بدون اطلاع حتی آن را قطع کنند.

استانداریزد افزود: هرخوشه صنعتی باید دغدغه ها و موضوعات مرتبط با خود را جمع بندی و اعلام کند تا به راهکار اجرایی برسیم و ببینیم که چگونه می توان از این مشکلات خارج شد، و مسائل را اولویت بندی کنیم و ببینیم چند مورد را در استان می توانیم حل کنیم و اینکه دستگاه های استانی برای ارائه خدمات چگونه برخورد دارند.

زمانی قمی گفت: سازمان صنعت باید تمامی طرح ها را با شناسنامه و به صورت ریز برای استانداری آماده کند تا بدانیم که هر فرصت شغلی چه اندازه ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری نیاز دارد به این سازمان دستور می دهم که مسائل مرتبط با خوشه ها را هرچه زودتر بررسی و دسته بندی کنند و نباید فقط به شنیدن دغدغه ها عادت کرد و عمل نکرد لذا باید با حل حتی چند مورد از این دغدغه ها، برای سال آینده تکرار آن را شاهد نباشیم بلکه با کاهش آن مواجه باشیم.

وی با تاکید بر پیشگیری از بحرانی شدن مشکلات در عرصه صنعت و اقتصاد استان اظهار داشت: باید اورژانس صنعتی در استان داشته باشیم و این اورژانس مشکلات صنعت را رصد کند تا پیش از بحرانی شدن وضعیت بتوان برای رفع آن اقدام گرد و از افزایش مشکلات نیز جلوگیری کرد.

این مسئول ادامه داد: باید برای نگرانی صنعتگران نگران باشیم و اگر مدیران استان این نگرانی را نداشته باشند که چرا بخش خصوصی نگرانی دارند نشانه عدم موفقیت است و مگر می شود حوزه اقتصاد این همه دغدغه را روی میز بگذارد و ما شب سر راحت بر بالین بگذاریم و فکر کنیم موفق هستیم.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه واحدهایی که دارای رکود هستند نیز شناسایی و معرفی کنید گفت: برنامه یکساله و دو ساله نمی دهیم چون به میزان کافی تجربه وعده دادن داریم و عمل نشده اما اجازه بدهید اعتمادسازی کنیم وبر اساس قانونمندی و ضابطه ها کار کنیم و نه بر اساس روابط.

وی خاطرنشان ساخت: اینکه گمرک آمار ریز را برای تحلیل های صادراتی نمی دهد اشتباه است و باید این موضوع باید عارضه یابی شود چراکه باید بدانیم در صادرات باید در چه کالایی و در چه منطقه ای فعالیت بیشتری داشته باشیم و گمرک نیز موظف است که چنین اقدامی انجام دهد و این را در جلسه اقتصاد مقاومتی مطرح و مصوب خواهم کرد.

استاندار با تاکید بر لزوم تبدیل ایده به ثروت و توجه به شرکت های دانش بنیان گفت: روی شرکت ها و اقتصاد دانش بنیان در استان یزد باید فعالیت جدی تری داشته باشیم و سامانه ای تعریف کنیم تا با کمک دانشگاه نیز این اقدام پیگیری و به نتیجه برسد چون استان یزد ظرفیت های بالایی دارد و اگر به سراغ این ظرفیت ها و نخبگان استان نرویم قطعا متضرر خواهیم شد.

زمانی قمی افزود: برای نمایندگی صندوق بیمه معادن نیز مشکلی که مطرح شد باید بررسی کرد که گیر کار در کجاست و برای استان زشت است که نتواند مختصر جایی را برای نمایندگی این ساختمان فراهم کند و من معتقدم نباید در گذشته متوقف شویم، فعالان اقتصادی از گنجینه های استان هستند و باید در استان برای حل مشکلات کمک کنند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۵۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ضمن تأکید بر ضرورت حمایت ملی از زیرساخت‌های استان خراسان رضوی و شهرستان مشهد اظهار کرد: برای صیانت از هویت مشهد که منتسب به امام مهربانی‌ها است، شایسته است که تمامی برنامه‌ها به‌ویژه برنامه‌هایی که با حضور زائران و کیفیت سفر آنان ارتباط دارد متناسب با هویت امام هشتم (علیه‌السلام) باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه دولت مهم‌ترین جریانی است که می‌تواند از پیک‌های زیارتی مشهد گره‌گشایی کند، افزود: در ایام نوروز و ایام سوگواری دهه آخر صفر از تمام کشور زائر به مشهد می‌آید که با توجه به تشرف میلیونی این حجم از زائران نیاز به داشتن نگاه ملی و حمایت دولتی نسبت به زیرساخت‌های این شهر بیشتر احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه ضروری است تا نواقصی که در مسیر حمل‌ونقل جاده‌ای زائران وجود دارد برطرف شود، ادامه داد: مساله حمل‌ونقل از جمله عرصه‌های حیاتی و حساس زندگی مردم است. چه حمل‌ونقل هوایی و چه ریلی و جاده‌ای، عمده خانواده‌ها برنامه‌ریزی برای چگونگی رسیدن به مقصد خود در یک سفر را از جمله محورهای تصمیم‌گیری خود در نظر می‌گیرند و در این میان، تردد جاده‌ای از اولویت نخست برخوردار است.

علم الهدی با اشاره به نادیده گرفته شدن حضور میلیونی زائران و ترددهای چشمگیر در جاده‌ها در تصمیم‌گیری‌های وزارت راه و شهرسازی افزود: در این راستا ضروری است تا تأمین منابع مالی آزادراه حرم تا حرم هر چه سریع‌تر انجام شود. این جاده که پیرامون آن تلاش‌های بسیاری در حال انجام است همچنان به مرحله اجرا نرسیده است که این موضوع باعث شده رسیدن زائر امام رضا (ع) به مشهد مقدس با گرفتاری و سختی همراه باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌ضرورت ایمن‌سازی جاده‌های استان خراسان رضوی ابراز کرد: یکی از نقاط حادثه‌خیز استان جاده سبزوار به شاهرود است که بیشترین تصادفات جاده‌ای نیز در آن رخ می‌دهد، در این خصوص نیز باید راهکاری از سوی وزارت و راه شهرسازی اتخاذ شود تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.

وی با انتقاد از نا به سامانی وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی در ایام پیک مسافری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام که مسافران زیادی قصد تشرف به مشهد الرضا (علیه‌السلام) را دارند، برخی از شرکت‌های هواپیمایی نرخ بلیت‌های مسافربری را افزایش می‌دهند و یا در حمل‌ونقل ریلی که وسیله تشرف قشر متوسط جامعه است زائران برای تهیه بلیت با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند که گاهی درخواست‌ها برای اضافه کردن یک رام قطار فوق‌العاده نیز در این خصوص بی‌نتیجه مانده است.

کد خبر 6090361

دیگر خبرها

  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • گام عملی برای جهش تولید
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار