Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان اعلام کرد: این کتابخانه به عنوان اولین مرکز چند رسانه ای در شهر روزانه پاسخگوی نیازهای بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان است.

سید حمیدرضا میرپویا در گفتگو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: در این کتابخانه که با زیربنایی بالغ بر ۱۲ هزار مترمربع و در ۵ طبقه احداث شده است، خدمات مختلفی به علاقمندان کتاب ارایه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان علاوه بر امانت کتاب، بخش سالن مطالعه، سالن دیداری و شنیداری، بخش اینترنت و کتب نفیس، با بیش از ۷ هزار جلد کتاب خطی در خدمت شهروندان اصفهان است.

مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در بخش مرجع این کتابخانه حدود ۱۲ هزار جلد کتاب در قالب کتاب های فارسی و لاتین موجود است، اظهارکرد: این کتاب ها شامل کتب فرهنگی، دایره المعارف ها، اطلس ها و واژه نامه ها و مواردی برای استفاده دانشجویان است که برای انجام تحقیق و پایان نامه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: کاربردی ترین رده ای که در این بخش وجود دارد شامل هنر، معماری و اصفهان شناسی است که در این رده کتاب های مرجع بسیار خوبی وجود دارد و افراد می توانند از آنها استفاده کنند.

میرپویا یادآور شد: بخش مرجع کتابخانه نیاز به عضویت ندارد و افراد با ارایه کارت شناسایی معتبر می توانند به این بخش که در طبقه منهای یک واقع شده، مراجعه کنند.

مدیر کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان ساعت کاری این کتابخانه را از ۸ صبح تا ۸ شب به صورت یکسره اعلام کرد و گفت: کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان به عنوان اولین مرکز چند رسانه ای در شهر روزانه پاسخگوی نیازهای بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان است.

وی افزود: شهروندان می توانند جهت کسب اطلاع از برنامه ها و امکانات کتابخانه با شماره تلفن های ۳۲۲۳۹۹۳۸ و ۳۲۲۰۳۶۹۸ تماس بگیرند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه درصدد هستیم در سال جاری نیز ۱۵ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده آب در منطقه اردستان بازسازی و نوسازی شود، اظهار داشت: در سال گذشته هدر رفت آب در منطقه اردستان از ۲۷ درصد به ۲۴ درصد کاهش یافت که این روند کاهشی همچنان در دستور کار قرار دارد.

تأمین ۷۵ درصد نیاز آبی اردستان از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ

وی به چگونگی تأمین ۲۰۰ لیتر در ثانیه نیاز آبی منطقه اردستان پرداخت و خاطر نشان کرد: حدود ۷۵ درصد نیاز آبی این منطقه از طریق طرح آبرسانی اصفهان بزرگ و مابقی آن به وسیله ۵۰ حلقه چاه و ۱۵ باب قنات تأمین می‌شود، این در حالی است که نیاز آبی منطقه اردستان در پیک مصرف به ۲۶۷ لیتر در ثانیه افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به تأمین پایدار آب شرب سه شهر و ۱۰۹ روستا در منطقه اردستان تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در راستای تأمین پایدار آب شرب این منطقه اجرایی شده، اصلاح و بازسازی دو باب ایستگاه پمپاژ است چرا که هم اکنون میزان انتقال آب از خط آبرسانی اصفهان بزرگ به اردستان حدود ۷۵ لیتر درثانیه است که پیش بینی می‌شود با اصلاح پمپ‌های شناور این ایستگاه‌های پمپاژ، دبی انتقال آب به ۹۰ لیتر درثانیه افزایش یابد.

اکبریان افزود: این در حالی است که عملیات اجرایی این پروژه تا پایان خرداد ماه سال جاری به پایان می‌رسد.

اکبریان خاطرنشان کرد: تکمیل خط آبرسانی به مجتمع روستایی همبرات و برزاوند، حفر چاه در منطقه زواره و تکمیل سیستم تله متری تأسیسات آبرسانی، دیگر اقداماتی است که در راستای تأمین پایدار آب شرب منطقه اردستان عملیاتی شده است.

کد خبر 6096829

دیگر خبرها

  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه