Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار وسایل گرمایشی با شروع فصل سرما نسبتا رونق گرفته است که در این میان محصولات ایرانی و خارجی هر کدام مشتریان خاص خود را دارند. اما محصولات ایرانی به دلیل کیفیت بالا، ارائه خدمات پس از فروش و همچنین قیمت مناسب‌تر امکان رقابت خوبی با برندهای خارجی دارند و بیشتر مشتریان را جذب کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گفته فروشندگان بخاری و رادیاتور، برندهای ایرانی توانسته اند با برندهای خارجی رقابت کنند و در بازار از تقاضای نسبتا مناسبی برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته آن‌ها، کیفیت برندهای ایرانی دست کمی از برندهای خارجی ندارد و این در حالی است که قیمت محصول ایرانی در مقایسه با برندهای خارجی ارزان‌تر است. از سوی دیگر نیز خدمات پس از فروش خوبی هم دارند.  

بخاری‌ها در بازار رنج قیمتی متفاوتی بسته به تجهیزات، رده انرژی و میزان کالری مصرف و ... دارند. مشاهدات از بازار بخاری نشان می دهد که قیمت انواع بخاری رنج قیمتی از حدود ۲۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار تومان دارد. به عنوان نمونه بخاری گازی دودکش دار با تغذیه گاز طبیعی و ۸۰۰۰ کالری در ساعت ۳۳۵ هزار تومان فروخته می شود.

بخاری گازی ساده با رده انرژی D، دودکش دار ۳۱۵ هزار تومان عرضه می شود. بخاری گازی بدون دودکش ۲۸۰ هزار تومان و بخاری گازی با دودکش با ۸۱۰۰ کیلو کالری در ساعت ۶۱۵ هزار تومان قیمت دارد. همچنین بخاری بدون دودکش کپسولی ۲۷۰ هزار تومان فروخته می شود. بخاری گازی دودکش دار با ۶۵۰۰ کیلو کالری بر ساعت ۳۴۰ هزار تومان در بازار عرضه می شود.

بخاری گازی با طراحی شومینه، دودکش دار و با ۵۹۰۰ کیلو کالری بر ساعت ۴۷۰ هزار تومان قیمت دارد. بخاری بدون دودکش دیواری نیز با ۷۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت ۲۵۰ هزار تومان عرضه می شود.

در بازار رادیاتور نیز برندهای ایرانی از جایگاه خوبی برخوردار هستند و به طور متوسط هر پره بین ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان قیمت دارند. این در حالی است که در میان برندهای خارجی محصولات کشور ایتالیا در بازار قابل توجه است که به طور متوسط هر پره آن ۳۶ هزار تومان فروخته می شود.

در زمینه پکیج‌ها هم شرکت‌های ایرانی پیشتاز هستند. قیمت پکیج‌های ایرانی از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و به یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان هم می‌رسد که بیشتر این پکیج‌ها برای خانه‌های ۶۰ تا ۱۲۰ متری مناسب هستند. پکیج‌های خارجی نیز که عمدتا در اختیار برندهای ایتالیایی است با میانگین قیمتی دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

به گفته تعدادی از فروشندگان بازار رادیاتور و پکیج، اقبال مردم به سوی کالاهای ایرانی در این بازار بیشتر از کالاهای خارجی است و با وجود آنکه پکیج‌ها و رادیاتورهای خارجی از کیفیت بهتری برخوردارند، پکیج‌ها و رادیاتورهای ایرانی با قیمتی پایین‌تر می‌تواند جوابگوی نیاز مردم و خانه‌هایشان باشد.

فروشندگان معتقدند که خدمات پس از فروش بخاری ها، رادیاتور و پکیج های ایرانی دست کمی از همتایان خارجی‌شان ندارد و این یکی از فاکتورهایی است که مصرف کنندگان تمایل بیشتری دارند که برندهای ایرانی که قیمت های پایین تری هم دارند، بخرند. البته به گفته دست‌اندرکاران بازار، به دلیل اینکه بازار مسکن هنوز از رکود خارج نشده، بازار پکیج و رادیوتور هم به تبع آن از رونق زیادی برخوردار نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • همکاری با ۵۰ برند و برگزاری ۱۲ کمپین موفق/ پلاتین دستاوردهای خود را جشن گرفت