Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@09:34:52 GMT

خیابان پرستار نیازمند مراقبت ترافیکی است

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۰۱۳۱

خیابان پرستار نیازمند مراقبت ترافیکی است

مشهد- سال‌هاست که درد خیابان هایی که نبض درمان کلانشهر مشهد در آن‌ها می‌زند، بی درمان مانده است انگار تحمل این درد کهنه باعث شده تا همه عادت کنند، بسوزند و بسازند تا بیماری، دستش به دکتر برسد.

قدس آنلاین-گروه استان ها-مهناز خجسته نیا: کسانی که بناچار گذرشان مدام در این خیابان است در همه این سال‌ها رنج و مشقتی را به جان خریده‌اند به امید بهبود اوضاع وخیم این درد! خیابان‌هایی که درد آن را بیماران با پوست و استخوان خود درک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محدوده‌ای که حال و روزش آنچنان وخیم است که نیاز به گفتن ندارد؛ فقط کافی است، روزی سر وکارت به آنجا بیفتد.
اینجا همه هنوز هم امیدوارانه در انتظار معجزه‌اند، معجزه‌ای از جنس پارکینگ!

جای خالی پارکینگ

ناگفته همه شما نام این خیابان‌ها را حدس زده‌اید. آخر یکی دو تا که نیستند، بلکه حالا به منطقه‌ای تبدیل شده که وسعت آن رو به افزایش است.
از خیابان عدالت گرفته تا عارف از محتشمی تا پرستار همه درگیر دردی شده‌اند که نبودِ پارکینگ است.
غیرممکن است که در ساعت‌های پیک ترافیک راهی برای رد شدن عابر پیاده در این خیابان‌ها باشد زیرا خودروها چنان به هم قفل‌ پارک کرده‌اند که چاره‌ای جز رد شدن از وسط خیابان نیست!
هر راننده برای زود رساندن مسافر بیمارش به مطب پزشک معالجش عجله دارد، اما با گره کور ترافیک اغلب این تلاش‌ها بی فایده است.
گره کوری که باز کردن آن با زنجیری از خودروهای به صف شده تنها کار یک مأمور راهنمایی و رانندگی است.
ناگفته نماند که در این خیابان‌ها اغلب رهگذران، کسانی هستند که در نهایت بی اعصابی نسخه به ‌دست می‌چرخند و مدام زیرلب غر می‌زنند.
با همه اوضاعی که برای این خیابان‌ها وصف کردیم، حالا تصور کنید، اینجا حادثه‌ای رخ بدهد و مأموران امداد و نجات بخواهند، مردم گرفتار را نجات دهند و یا اینکه آمبولانسی بخواهد، بیماری را جابه‌جا کند. در این شرایط ناخودآگاه اعصاب همه به هم خواهد ریخت و بلبشویی به وجود خواهد آمد که نگو و نپرس.

مستثنیات قانونی

گزارشگر ما برای یافتن پاسخ این دغدغه‌ها به سراغ معاون شهرسازی شهرداری منطقه یک مشهد می‌رود.
مهندس احسان شریعتی که اوهم دل پردردی از این موضوع دارد، در گفت‌وگو با گزارشگر ما می‌گوید: همه مشکلات به وجود آمده در این منطقه از قانونی آب می‌خورد که حدود ۴۰ سال از عمر آن می‌گذرد.
به گفته وی براساس بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها که مصوب سال ۱۳۵۲ است و مجلس شورای ملی انقلاب نیز در سال ۵۸ آن را تأیید کرده است، مطب پزشکان مشمول قانون تغییر کاربری نیستند.
وی با بیان اینکه این در حالی است که در صورت تغییر کاربری مسکونی برای هر اقدامی شهرداری ملزم به پلمب آن واحد است، می‌افزاید: اما صنوفی چون پزشکی، محضردارها و وکلا از این قانون مستثنا هستند.
وی از بازنگری نشدن این قانون به عنوان یک خلأ جدی یاد می‌کند و اظهار می‌دارد: آن زمان مطب پزشکان غالباً خانه‌های ویلایی و یک طبقه مسکونی خود پزشکان بود، اما الآن مطب پزشکان، ساختمان هایی چند طبقه شده که عمدتاً هم در مناطقی خاص تمرکز کرده‌اند.
این مقام مسوول با بیان اینکه شهرداری هم به استناد این قانون نمی‌تواند از تغییر کاربری این واحدها ممانعت کند، می‌افزاید: به همین دلیل هیچ کدام از مطب‌های پزشکان از شهرداری مجوز ندارند.
وی با بیان اینکه هیچ‌کدام از پروانه‌های ساخت و ساز صادر شده در خیابان‌های درمانی مشهد برای ساخت مطب نبوده و تنها مجوز مسکونی برای این ساختمان‌ها صادر شده، می‌گوید: متأسفانه اغلب پس از ساخت، نسبت به تغییر کاربری اقدام می‌کنند و همین امر سبب بروز مشکل ترافیک در محدوده خیابان‌های عارف، محتشمی و پرستار شده است.
معاون شهرسازی شهرداری منطقه یک مشهد در ادامه با اشاره به مصوبه سال ۹۲ کمیسیون ماده ۵ می‌گوید: طبق این مصوبه هر پرونده ساخت و ساز در این منطقه از نظر کسر پارکینگ به کمیسیون ماده ۵ ارسال می‌شد.
به گفته وی، در قالب این مصوبه هر گونه ساخت و سازی که از کاربری مسکونی به پزشکی تغییر کاربری می‌داد، ملزم به رعایت ضوابط پارکینگ پزشکی می‌شد یعنی برای مطب پزشکان سه برابر واحد مسکونی می‌بایست ظرفیت پارکینگ ایجاد می‌شد.
شریعتی با بیان اینکه طبق این مصوبه هر واحد با ۵۰ متر مربع مساحت می‌بایست ۶۲ و نیم متر مربع پارکینگ ایجاد می‌کرد، می‌گوید: برای واحدهای بالای ۱۵۰ متر مربع هم علاوه بر ۱۵۵ متر پارکینگ بایستی به تناسب هر ۵۰ متر مربع اضافه ۹۳ متر دیگر پارکینگ ایجاد می‌شد.

وی با ابراز تأسف از ابطال این مصوبه بنا به رایزنی پزشکان با حکم دیوان عدالت در سال ۹۵ می‌افزاید: این در حالی است که طبق این مصوبه قرار بود، مطب هایی که براساس مصوبه کمیسیون ماده ۵ نمی‌توانند، ظرفیت مصوب پارکینگ پزشکی را تأمین کنند از پارکینگ‌های عمومی که توسط شهرداری ساخته می‌شود به عنوان کسری پارکینگ به آن‌ها واگذار شود، اما با این روند ساخت پارکینگ عمومی توسط شهرداری در این مناطق هم توجیه اقتصادی ندارد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، از آخرین وضعیت اجرایی پارکینگ‌های طبقاتی گلستانی، اعتماد، جوادیه و باقری بازدید میدانی به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، ظهر امروز جعفر تشکری هاشمی - رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران - در جریان این بازدید میدانی به همراه شهریار افندی‌زاده - مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، مسعود حق لطفی - مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران و جمعی از مدیران ارشد شهری، به بررسی آخرین وضعیت اجرایی پروژه‌های احداث پارکینگ‌ گلستانی، پارکینگ اعتماد، پارکینگ جوادیه و پارکینگ باقری پرداخت و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه‌ها بحث و تبادل نظر شد.

تشکری هاشمی در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از روند پارکینگ‌سازی شهرداری تهران، ساخت پارکینگ های گلستانی، اعتماد، جوادیه و باقری در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده شهری را اقدامی اثربخش خواند و ضمن تاکید بر تداوم این کار، از مدیریت شهری پایتخت به دلیل تلاش برای افزایش فضای پارک خودرو در این محلات قدردانی کرد. 

در ادامه این بازدید حق لطفی ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت پروژه‌های مذکور بر ادامه نهضت پارکینگ‌سازی در این سازمان تاکید کرد و گفت: سازمان عمرانی مناطق بخش اعظمی از فعالیت‌های خود را به ساخت پارکینگ های طبقاتی در سطح شهر تهران اختصاص داده و امید است با تکمیل آن‌ها بخشی از مشکلات شهروندان تهرانی در زمینه فضای پارک خودرو برطرف شود.

افندی‌زاده  نیز ضمن تشکر از اهتمام ویژه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در ساخت پارکینگ در شهر تهران، خواستار تسریع در ساخت و تحویل این پروژه‌ها شد.

گفتنی است، پارکینگ گلستانی که در منطقه ۱۰ شهرداری تهران و در زمینی به مساحت ۱۵۷۵ مترمربع و با زیربنای ۱۱ هزار و ۴۰۰ مترمربع در حال احداث است، شامل سازه‌ای ۹ طبقه (۱ طبقه زیر زمین، ۱ طبقه همکف و ۷ طبقه روی زمین) با ظرفیت ۲۶۷ خودرو می‌شود. پارکینگ اعتماد نیز که در زمینی به مساحت ۲۶۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۰ هزار و ۴۰۰ متر در همین منطقه در حال احداث است، شامل ۴ طبقه زیرزمینی با گنجایش ۲۷۳ خودرو می‌شود.

همچنین پارکینگ جوادیه با گنجایش ۱۰۰ خودرو در زمینی به مساحت ۲۱۰۰ متر مربع در منطقه ۱۶ شهرداری تهران در حال احداث است. پروژه احداث پارکینگ باقری  نیز در زمینی به مساحت ۳۲۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۱ هزار متر مربع در منطقه ۱۸ شهرداری تهران واقع شده و شامل سازه‌ای ۷ طبقه (۲ طبقه زیر زمین، ۱ طبقه همکف و ۴ طبقه روی زمین) با گنجایش ۳۶۴ خودروست.

به گزارش ایسنا، بهره برداری از پروژه‌های فوق در محله‌های پرتراکم جمعیتی، موجب افزایش سرانه پارکینگ‌های عمومی سطح شهر تهران به ویژه در مناطق ۱۰، ۱۶ و ۱۸ می‌شود و بخشی از مشکلات مربوط به تامین محل پارک خودروها را برطرف خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴