Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امروز به خیر جمعی بیش از هر چیز دیگری نیاز داریم عنوان کرد: امروز دیگر فقرا دیده نمی شوند و لابه لای لایه‌های اجتماعی پنهان شده اند و مسأله ما چگونگی مساعدت به آنهاست.

به گزارش  خبر گزاری ایمنا به نقل از ایسنا،   علی ربیعی در اولین همایش نیکوکاری و خیرجمعی که در مرکز خیریه معلولان وحدت برگزار شد با اشاره به ضرورت خیر جمعی گفت: کار خیر در همه جوامع جاری و ساری است و در همه دوران‌ها وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دورانی هستیم که سنت های دیرین و نهادهای سنتی ما نقش های زیادی چون وقف ایفا کرده اند. جامعه به سرعت پوست اندازی کرده و امروز نیاز داریم نهادهای معین را برای گسترش خیر جمعی اضافه کنیم و در عین حال نهادهای سنتی را از دست ندهیم.

وی با بیان اینکه امروز به خیر جمعی بیش از هر چیز دیگری نیاز داریم عنوان کرد: امروز دیگر فقرا دیده نمی شوند. قبلا خانواده ها از همدیگر اطلاع داشتند و فقرا دیده می‌شدند، اما امروز فقرا لابه لای لایه‌های اجتماعی پنهان شده‌اند و مسأله ما چگونگی مساعدت به آنهاست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه فقرا توده وار شده‌اند گفت: حاشیه نشینی شهری نوع جدیدی از فقر را بوجود آورده است. وی با اشاره به آثار فقر در مسائل اجتماعی عنوان کرد: باید گونه‌های فقر شدید و مطلق را مورد توجه قرار داده و روی آن متمرکز شویم. امروز بیش از هر دوره دیگری نیازمند خیرجمعی هستیم.

ربیعی ادامه داد: در دوره گذار و شکل جدید زندگی در جوامع، تنهایی بیش از گذشته است. حرکت فردی و انزوا گرایانه بیش از گذشته شده است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه زمانی می توانیم فرهنگ را گسترش دهیم که کیفیت زندگی برای همگان گسترش یابد عنوان کرد: در بحث فرهنگ خیرجمعی باید بیش از گذشته فعالیت کنیم. اکنون در آمریکا ۶۲۱ میلیارد دلار در خیرجمعی هزینه می شود و در آلمان ۱۱۸ میلیارد دلار. در دولت اقداماتی انجام می‌شود اما حسابداری خیرجمعی در جامعه نداریم.

وی افزود: ۱۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در دو نهاد حمایتی بودجه صرف می کنیم.   ۱۵ هزار میلیارد هزینه بیمه سلامت همگانی است و در طول چهارسال گذشته پنج هزار میلیارد تسهیلات ارائه کردیم. نزدیک به هزار میلیارد تومان صرف بسته های غذایی می شود.

ربیعی با تاکید بر ضرورت تسهیل گری و راحت کردن فعالیت های مرتبط با امور خیرجمعی گفت: امروز باید نوعی موسسات هماهنگ خیرجمعی بواسطه خود خیران ایجاد کنیم و ساماندهی بهتری انجام دهیم. خیرجمعی فقط پول دادن نیست بلکه تقدیم لبخند و مهربانی یک ایرانی به ایرانی دیگر است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سال ها به دنبال آن بودم بهزیستی و مسجد را با یکدیگر همراه کنم. باید ارزش های دینی و ایرانی اسلامی را  مورد توجه قرار دهیم. ربیعی با بیان اینکه در این راستا ۸۰۰۰ خیر برای کمک مالی و ۴۵ هزار خیر چون وکلاء، معلمان و پزشکان برای ارائه خدمات تخصصی ثبت نام کرده اند گفت: تلاش می کنیم نظام داوطلبی خیرجمعی را در صنوف ایجاد کنیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۲۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم با معرفی نفرات برتر در استان به کار خود پایان داد.

دبیر جشنواره گفت: این جشنواره در زمینه فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی با محوریت نوجوان سالم، یاری گران زندگی و مدیریت مورد با کُلیات خودمراقبتی دانش اموزان در مقابل با کاهش، کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شد.

منصوری افزود: بیش از شش هزار و ۵۰۰ اثر از فرهنگیان و دانش آوزان استان به دبیرخانه با محوریت نوجوان سالم ارسال شد که بیش از ۱۰۰ اثر برگزیده شدند و از آنها تجلیل شد.

او گفت: در کنار برترین‌ها یاری گران زندگی مدارس و همچنین مدیریت مورد نیز دانش آموزان توانمند در زمینه شغل‌های علمی، فناوری و افتخارات علمی و پزوهشی و اجتماعی آثار خود را ارسال کردند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در این آیین، جشنواره نوجوان سالم را فرصتی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و خود مراقبتی دانست و گفت: تلاش ما بر این است با سالم سازی محیط و با استفاده از تاثیر گروه همسالان، مربیان و معلمان بتوانیم دانش آموزان را به سمت مسیر صحیح زندگی، هدایت و زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را در جامعه فراهم کنیم.

مولوی مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این آیین آشنایی دانش آموزان با مشارکت اجتماعی و ترویج زندگی سالم و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را از اهداف این جشنواره بیان کرد و گفت: یاری گران زندگی در مدرسه باید دانش آموزان سالم باشند و نگذارند آسیب‌های اجتماعی چه در مدرسه و چه در جامعه گسترش یابد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • هستی گهواره من/ اضطراب مرگ معنا بخش زندگی / گریز از مرگ با مد و دفن شدن در نقش اجتماعی
  • قدردانی از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان سازی جمعیت
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • رادان: مردم افتخار کنید رئیس‌جمهوری دارید که برایش تکلیف مهم است/ بیشترین کسانی که در طرح نور و لایحه عفاف و حجاب تلاش کردند، نمایندگان اصفهان بودند/ ما به سبک خودمان آزادی برای احیای دینمان را ایجاد می‌کنیم
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • مهلت ۲ هفته‌ای برای انتقال نمایشگاه‌های خودرو به شهرک صنفی کاوه در مهاباد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام