Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@08:34:52 GMT

آشنایی با درد دیواره سینه

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۶۸۷۳۶

آشنایی با درد دیواره سینه

خبرگزاری میزان- درد دیواره سینه یا درد سینه عضلانی‌اسکلتی یکی از دلایل شایع درد سینه غیر قلبی است. این درد با عضلات و استخوان های قفسه سینه مرتبط است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، درد در ناحیه سینه همواره نشانه‌ای هشدار دهنده محسوب می‌شود، زیرا به طور معمول ترس از ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آشنایی با درد دیواره سینه

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "وری ول"، از آنجایی که درد سینه ممکن است نشانه‌ای از آنژین یا دیگر مشکلات قلبی باشد، همواره بهترین گزینه مراجعه به پزشک و بررسی دقیق شرایط است. اما بیماری قلبی تنها یکی از شرایط مختلفی است که می‌تواند موجب احساس درد در ناحیه سینه شود.

دلایل شایع درد قفسه سینه

درد دیواره سینه یا درد سینه عضلانی‌اسکلتی یکی از دلایل شایع درد سینه غیر قلبی است. این درد با عضلات و استخوان‌های قفسه سینه مرتبط است.

دلایل مختلفی برای درد دیواره سینه وجود دارند، و خوشبختانه، در بیشتر موارد دلیل زمینه‌ای درد دیواره سینه خوش خیم و بی نیاز از درمان است. با این وجود، برخی انواع درد دیواره سینه ممکن است به یک مشکل جدی اشاره داشته باشند و از این رو به درمان خاصی نیاز باشد.

شایع‌ترین دلایل درد دیواره سینه شامل موارد زیر می‌شوند:

آسیب سینه

آسیب دیواره سینه می‌تواند موجب رگ به رگ شدن یا کشیدگی عضلانی، کبودی ها، یا ترک خوردگی دنده‌ها شود. آسیب ممکن است به واسطه برخی رویداد‌های شدید، مانند یک حادثه ورزشی یا تصادف خودرو، و یا برخی موارد خفیف‌تر، مانند بلند کردن یک جسم سنگین، که در صورت شکل گیری با تاخیر درد یادآوری آن نیز دشوارتر است، شکل بگیرد.

کوستوکندریت

کوستوکندریت که به نام سندرم کوستواسترنال (دندهای-جناغی) نیز شناخته می‌شود، صرفا به درد و حساسیت به لمس در مفصل کوستوکندرال، ناحیه‌ای در امتداد استخوان سینه، که دنده‌ها به آن متصل شده اند، اشاره دارد.

درد به طور کلی به نقطه‌ای خاص، بیشتر در سمت چپ استخوان سینه، محدود می‌شود. درد کوستوکندریت به طور معمول می‌تواند با اعمال فشار روی ناحیه تحت تاثیر قرار گرفته افزایش یابد. دلایل کوستوکندریت تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده اند.

این سندرم در کودکان و افراد جوان گاهی اوقات با کشیدگی یا ضعف عضلات بین دنده‌ای مرتبط است، که پیرو فعالیت‌های تکراری و ایجاد تنش در این عضلات، مانند حمل کیف‌های سنگین، شکل می‌گیرد.

در برخی موارد، کوستوکندریت به نظر می‌رسد با دررفتگی خفیف یک دنده مرتبط است. دررفتگی ممکن است در قسمت پشت، جایی که دنده و ستون فقرات به یکدیگر پیوند می‌خورند، شکل گرفته باشد. این جابجایی خفیف موجب پیچش دنده شده و در نتیجه احساس درد را موجب می‌شود.

سندرم درد دنده پایینی

سندرم درد دنده پایینی که به نام سندرم دنده لغزنده نیز شناخته می‌شود، قسمت پایینی دنده‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. افراد مبتلا به این شرایط به طور معمول از درد در قسمت پایینی سینه یا در قسمت شکم شکایت می‌کنند. در این سندرم یکی از دنده‌های پایینی (هشتم، نهم یا دهم) به طور معمول پس از یک آسیب دیدگی، از محل اتصال خود به استخوان سینه شل می‌شود. حرکت دنده اعصابی که در نزدیکی آن قرار دارند را تحت تاثیر قرار داده و درد شکل می‌گیرد.

سندرم گرفتگی جلو قلب

سندرم گرفتگی جلو قلب یک شرایط کاملا خوش خیم و بسیار شایع است، که به طور معمول در کودکان یا افراد جوان دیده می‌شود. در این حالت درد سینه ناگهانی و تیز شکل می‌گیرد، که به طور معمول در سمت چپ سینه رخ داده و برای چند ثانیه تا چند دقیقه ادامه دارد. این شرایط معمولا در زمان استراحت رخ می‌دهد و طی آن تنفس موجب افزایش درد می‌شود. پس از چند ثانیه یا چند دقیقه درد به طور کامل از بین می‌رود. دلیل این شرایط نامشخص است.

فیبرومیالژیا

فیبرومیالژیا سندرمی نسبتا شایع متشکل از درد‌های عضلانی‌اسکلتی پخش شونده و مختلف است. احساس درد روی سینه در این شرایط شایع است. فیبرومیالژیا اغلب با نشانه‌های بیشتری افزون بر درد همراه است که از آن جمله می‌توان به خستگی، اختلالات خواب، و علائم معدی‌روده‌ای اشاره کرد.

بیماری‌های روماتیسمی مرتبط با درد دیواره سینه

درد دیواره سینه مرتبط با التهاب ستون فقرات یا مفاصل دنده را می‌توان در تعدادی از بیماری‌های روماتیسمی، به طور خاص آرتریت روماتوئید، اسپوندیلیت انکیلوز و آرتریت سوریاتیک مشاهده کرد. در شرایطی که درد سینه به طور معمول تنها نشانه این بیماری‌ها محسوب نمی‌شود، درد سینه غیر قابل توضیح، به ویژه اگر ارزیابی‌های پزشک به این نکته اشاره داشته باشند که با آرتریت یا دیگر اختلالات التهابی مرتبط است، احتمال در نظر گرفتن یک بیماری روماتیسمی به عنوان دلیلی ممکن را افزایش می‌دهد.

شکستگی‌های استرسی

شکستگی‌های استرسی دنده‌ها را می‌توان در ورزشکارانی که درگیر انجام حرکات شدید و تکراری در قسمت بالا تنه خود هستند، مشاهده کرد. شکستگی‌های استرسی می‌توانند در افراد مبتلا به پوکی استخوان یا کمبود ویتامین D. نیز مشاهده شوند.

سرطان

مراحل پیشرفته سرطانی که به دیواره سینه حمله می‌کند می‌تواند درد قابل توجهی را موجب شود. سرطان پستان و سرطان ریه دو نوع شایع سرطان هستند که این شرایط را ایجاد می‌کنند. سرطان دنده‌ها بیماری فوق العاده نادری است که می‌تواند موجب درد دیواره سینه شود.

بحران سلول داسی شکل

اکنون باور بر این است که درد دیواره سینه که در بیماران مبتلا به بیماری سلول داسی شکل دیده می‌شود، ممکن است به واسطه انفارکتوس‌های کوچک در دنده‌ها شکل گرفته باشد. پس از زیر کنترل گرفتن بحران سلول داسی شکل، درد دنده معمولا تقریبا بلافاصله برطرف می‌شود.   منبع:عصر ایران   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۸۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است

تین نیوز

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: عرضه خودرو همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت های پیشین بازگشت. 

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از  رقم ۶۵ هزار تومان بود. 

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش چهار تا پنج درصدی را تجربه کرده است. 

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود. 

قیمت انواع خودرو 

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز  انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژو پارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است: 

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون 

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون 

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده ای ۷۶۰ میلیون تومان 

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان 

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان 

تارا دنده ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان 

کوئیک دنده ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • قیمت روز انواع شاهین، امروز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فریدونکنار قهرمانی مسابقات پرس سینه مازندران
  • مسابقات قهرمانی پرس سینه خراسان شمالی برگزار شد
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است