Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز ،محمد رستگاری با بیان اینکه علت آلودگی هوای تهران در روزهای اخیر گرد و غبار بود، اظهار کرد: بخشی از این گرد و غبار از عراق وارد کشور شده بود و بخشی دیگر به سبب وزش بادشدیدی که در داخل کشور داشتیم از مناطق مرکزی ایران مثل استان مرکزی وارد تهران شده بود.


برخی کانون‌های گرد و غبار داخل استان تهران هستند

وی با اشاره به اینکه منشأ اصلی گرد و غبار اخیر تهران،خارجی بود، تصریح کرد: در استان تهران مراکزی وجود دارد که می‌توانند به عنوان کانون‌های گرد و غبار در نظر گرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله کانون‌های گرد و غبار داخلی، فعالیت‌های عمرانی هستند که برخی از مناطق استان تهران را به کانون گرد و غبار تبدیل کرده‌اند و یکی از عوامل ایجاد گرد و غبار در این استان هستند.

رستگاری افزود: مناطق شرقی و جنوب غربی استان تهران همچنین اراضی اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) از جمله کانون‌های گرد و غبار در استان تهران هستند همچنین فعالیت‌های معدنی نیز در آلودگی هوای این استان تاثیر دارند چرا که سطح پوشش گیاهی خاک را از بین می‌برند.

امکان تعطیلی فعالیت‌های معدنی و صنعتی در استان تهران وجود ندارد

معاون نظارت و پایش اداره حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: هر فعالیت عمرانی که در استان تهران انجام می‌شود خود یک کانون گرد و غبار است حتی ساختمان سازی می‌تواند منشأ گرد و غبار در این استان باشد ولی نمی‌توان فعالیت‌های عمرانی و معدنی را در این استان تعطیل کرد چرا که ساخت و ساز بخشی از فعالیت‌ اقتصادی شهرهاست همچنین اگر فعالیت معادن در استان تهران را ممنوع کنیم برای انجام فعالیت‌های عمرانی مجبور هستیم که مصالح را از مناطق دورتر به این استان وارد کنیم که حمل و نقل این مصالح خود باعث آلودگی هوا می‌شود.

رستگاری با تاکید بر اینکه فعالیت‌های معدنی و عمرانی باید مطابق با استانداردهای زیست محیطی باشد، گفت: تمهیداتی که در جلسه کمیته هماهنگی شرایط ویژه آلودگی هوا اندیشیده می‌شود برای این است که عوامل آلاینده بر افزایش میزان آلودگی اثرگذار نداشته باشند نه اینکه سبب کاهش آلودگی هوا شوند.

وارونگی دما در آلودگی هوای استان تهران اثرگذار نبود

وی با بیان اینکه طی چند روز گذشته موضوع وارونگی دما به طور جدی مطرح نبود، گفت: طی این چند روز وزش باد در استان تهران پیش بینی شده بود و سازمان هواشناسی انتظار بارندگی داشت و این به معنی آن است که وارونگی دما طی این مدت در آلودگی هوای استان تهران اثرگذار نبوده است.

رستگاری افزود: این گرد و غبار نه تنها استان تهران بلکه بسیاری از شهرهای کشور را تحت تاثیر قرار داده بود.

وی در ادامه افزایش آگاهی مردم درمورد آلودگی هوا را علت حساس شدن آن‌ها نسبت به آلودگی هوا دانست و تصریح کرد: طی چند سال اخیر آگاهی درباره اثرات سوء آلاینده‌ها افزایش پیدا کرده و همین موضوع، عامل نگرانی بیشتر شهروندان نسبت به آلودگی هوا و روزهای آلاینده است.

کاهش ۲۰ درصدی روزهای آلاینده در تهران

معاون نظارت و پایش اداره حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: اندازه گیری‌ها و بررسی‌های ما نشان می‌دهد که غلظت آلاینده‌ها هر سال نسبت به سال قبل کاهش پیدا کرده است به طوری‌که در سال‌های گذشته ۴۴ درصد از سال هوای آلوده تنفس می‌کردیم در حالی‌که این میزان در سال ۹۵ به ۲۴ درصد رسید. این مسئله نشان می‌دهد اقداماتی که برای کاهش آلودگی هوا در تهران انجام شده اثرگذار بوده است.

تمام نیروگاه‌های استان تهران صد درصد از گاز طبیعی استفاده می‌کنند

وی در پایان با اشاره به اینکه تمام نیروگاه‌های استان تهران در حال حاضر صددرصد از گاز طبیعی استفاده می‌کنند، گفت: تاکید همه دستگاه‌ها به ویژه استانداری تهران این است که این کار ادامه داشته باشد و محیط زیست نیز به طور جدی پیگیر این موضوع است.

705

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران کاهش غلظت آلاینده‌های پارامترهای هواشناسی محمد رستگاری محمد رستگاری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای سلماس ناسالم برای گروه‌های حساس 
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد