Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: استان های اردبیل و آذربایجان شرقی می توانند در جهت توسعه روابط و هم افزایی و همدلی بیش از پیش حرکت کنند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل/ اکبر بهنامجو در دیدار با کارکنان استانداری اردبیل باحضور مجید خدابخش، استاندار سابق اردبیل افزود: باید از حضور آقای خدابخش به عنوان استاندار آذربایجان شرقی در جهت افزایش تعاملات و ارتباطات بهره بیشتری ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: حضور آقای خدابخش در استان آذربایجان شرقی نشان از عملکرد عالی وی در استان اردبیل بوده است و قطعاً وی توانسته گام های ارزنده‌ای را در خصوص توسعه استان بردارد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه در بحث معادن مطالعات خوبی انجام شده است، افزود: امیدوارم نتایج مطالعات معادن استان در آینده به ثمر بنشیند. 
وی تصریح کرد: آقای خدابخش در حوزه صنعت و پروژه مهار آب های مرزی بصورت توسعه ای و آینده‌نگری فعالیت کرده است که نتایج این رویکرد در سال های آتی منجر به نتیجه خواهد شد.
مجید خدابخش، استاندار سابق اردبیل و استاندار فعلی آذربایجان شرقی هم در این دیدار گفت: کارکنان استانداری اردبیل با مسئولیت های متعدد و متنوع در جهت حل مشکلات استانی گام بر می دارند.
وی با بیان اینکه کمبود منابع مالی دولت باعث شد در چهار سال گذشته چهار مگاپروژه از منابع غیر دولتی برای توسعه استان تعریف کنیم افزود: با افتتاح و بهره برداری از این پروژه ها به افزایش اشتغال در استان کمک خواهد شد.
خدابخش با بیان اینکه استان اردبیل هنوز هم متناسب با شأن مردم استان توسعه نیافته است و دولت نیز از نظر منابع مالی سال سختی را سپری می‌کند و به همین جهت باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل های بخش خصوصی استان استفاده کرد.
استاندار سابق اردبیل با اشاره به فعالیت ها و مسئولیت های بهنام جو استانداری فعلی اردبیل گفت: استاندار اردبیل در حوزه های عمرانی و گردشگری فعالیت های گسترده‌ای داشته است و حضور وی به مدت 7 سال در دولت های گذشته در استان می‌تواند در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها موثر باشد.
وی تصریح کرد: نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و نماینده ولی فقیه در استان می‌توانند در پیشبرد برنامه‌های استاندار یاریگر و همراه باشند .
خدابخش در پایان از همه همکاران و کارکنان استانداری اردبیل طلب حلیت کرد./

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار