Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از شهرداری قم، سیدعبدالله میرابراهیمی با بیان اینکه شهرداری قم در حال آغاز فرآیند تبدیل زباله‌ تر به کمپوست است، با اشاره به فرآیند مدیریت زباله شهر اظهار کرد: در این فرآیند نیاز به این داشتیم که پسماند تر را بهتر مدیریت کنیم که در این راستا امسال حدود ۲ هکتار کار زیرسازی و کوبش در سایت البرز انجام شده که یک هکتار کار بتن نیز انجام شده و سایت تخمیر آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه ۲ هزار مترمربع کار زیرسازی و کوبش در سایت البرز انجام شده تا یک هکتار را کار بتن انجام شود و سایت تخمیر آغاز به کار کند خاطرنشان کرد: سایت یک هکتار هم برای تبدیل شدن زباله به کمپوست نیاز دارد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با بیان اینکه شرایط کامل و کار تولید کمپوست آغاز شده است، گفت: برای بهتر انجام شدن کار نیاز به یک دستگاه همزن پسماند ‌تر و کمپوست داریم که مراحل کار اداری برای شناسایی پیمانکار در حال انجام است تا یک دستگاه به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خریداری شود.

وی با تأکید بر اینکه خرید سرند فاین با ارزش ۵۰۰ میلیون تومان اولویت دیگری است که باید برای تکمیل فرآیند تولید کمپوست انجام شود اظهار کرد: به دلیل وجود فلزات سنگین در زباله، برای مصرف کود کمپوست ملاحظاتی وجود دارد.

میرابراهیمی با بیان اینکه در حال حاضر شهرداری به دلیل اینکه تصمیم دارد کمربند سبز اطراف شهر قم ایجاد کند، مصرف‌کننده کمپوست محسوب می‌شود اضافه کرد: در فرآیند جمع‌آوری زباله از خانه‌ها، به این دلیل که تفکیک درست صورت نمی‌گیرد، هنوز پسماند خطرناک در کنار پسماند عادی انتقال پیدا می‌کند که حاوی فلزات سنگین و سموم است و این‌ها ناخواسته جذب قسمت ارگانیک زباله می‌شود.

true برچسب ها : سید عبدالله میر ابراهیمی شهرداری قم کارخانه کمپوست true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی

اسدالله عباسی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) بمناسبت هفته زمین پاک در آیین اهدای (کارت شهریار) همیار پسماند در شهر لاهیجان حضور یافت و با دانش‌آموزان فعال در حوزه تفکیک زباله از مبدا گفتگو صمیمی داشت.

 استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نقش آموزش در مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدا را بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: برگزاری چنین مراسماتی با مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش، بسیار در مدیریت پسماند و آموزش به دانش آموزان دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه خانواده و دانش آموزان باید مسئله تفکیک زباله از مبدا را جدی گرفته و آن را اجرایی کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش تولید زباله و مدیریت پسماند در گیلان است که با تلاش دولت سیزدهم در گیلان و با اقدامات صورت گرفته توسط فرمانداران، بخشداران و دهیاران در تمامی شهرستان‌های استان، هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در این استان موفق شدند تفکیک زباله از مبدا را آغاز و اجرایی کنند.


نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به  خطرات زیست محیطی در صورت عدم رعایت تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند بیان کرد: باید فرهنگ مدیریت پسماند را در بین دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی جا انداخت، زیرا اگر آنان بدانند که انجام چنین کاری چه میزان در کاهش مشکلات زیست محیطی مفید است قطعا به انجام آن روی خواهند آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود