Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@16:00:10 GMT

کمبود بودجه مهم‌ترین چالش سازمان میراث‌فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۴۰۲۳

کمبود بودجه مهم‌ترین چالش سازمان میراث‌فرهنگی است

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی کمبود بودجه را مهم‌ترین چالش سازمان میراث‌فرهنگی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، احمد انارکی محمدی نماینده رفسنجان و انار و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: «گردشگری ظرفیت‌های بسیار زیادی برای تحقق اهداف مدنظر در اقتصاد مقاومتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین راهکار برای حل مسئله اشتغال نیز توسعه گردشگری است. در واقع ما برای توسعه کشور راهی جز تمرکز بر روی گردشگری نداریم.»

او با بیان اینکه گردشگری صنعتی ارزان و سودده است گفت: «کشور ظرفیت‌های خوبی برای توسعه گردشگری دارد و چهارفصل است و باید از این ظرفیت‌ها ویژه بهترین استفاده را برای توسعه گردشگری برد. با وجود این‌که کشور ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه‌های مختلف دارد که می‌توان از آن برای توسعه گردشگری استفاده کرد، نتوانسته‌ایم به‌اندازه کافی گردشگری را توسعه دهیم، گردشگر جذب کنیم و اشتغال را در این حوزه توسعه دهیم.»

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری پیرو جلسات متعددی، به‌دنبال یافتن راهکاری برای توسعه اقتصاد گردشگری هستند. می‌توان از ظرفیت مجلس شورای اسلامی در بحث قانون‌گذاری و تسهیلگری و بودجه استفاده کرد، سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌تواند روی حمایت نماینده‌ها برای توسعه گردشگری حساب باز کند، ما نیز سعی می‌کنیم ابزارهای لازم را در اختیار این سازمان قرار دهیم.»

او افزود: «امسال 1.5میلیارد دلار امکان برداشت از صندوق توسعه ملی برای توسعه اشتغال در مناطق محروم، روستای و شهرهای کوچک اعلام شد اما باید بررسی کرد چه میزان از این پول برای توسعه گردشگری در این مناطق اختصاص داده شده است. مجلس شورای اسلامی نیز به‌دنبال این است که این اعتبارات برای توسعه گردشگری در این مناطق اختصاص داده شود.»

انارکی محمدی خاطرنشان کرد: «راه‌ برون‌رفت کشور از بحران اقتصادی و قرار گرفتن در مسیر پیشرفت توسعه گردشگری است.»

او مهم‌ترین چالش پیش روی سازمان میراث‌فرهنگی را بودجه دانست و گفت: «همچنین باید بخش‌هایی مثل فرش و زیورآلات را که از صنایع‌دستی جدا شده‌اند به صنایع‌دستی برگردانیم، زیر اگر این هنرصنعت متولی خوبی مثل سازمان میراث‌فرهنگی داشته باشد می‌توانیم شاهد رونق صادرات باشیم، مجلس شورای اسلامی نیز حمایت لازم برای تحقق این مسئله را خواهد داشت.»

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

سعید شاهرخی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با تشریح همکاری اتاق بازرگانی با میراث فرهنگی و گردشگری استان و در ادامه با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه رویداد کرمان ۱۴۰۴ در اتاق بازرگانی افزود: اتاق بازرگانی یکی از مهمترین نهادها برای تحقق شعار امسال است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

وی با اشاره به رقابت کرمان و فارس برای میزبانی از سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی عنوان کرد: برای انتخاب میزبان ۲۵ شاخص مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قرعه به نام کرمان افتاد. گفتنی است که نقش اتاق بازرگانی استان در انتخاب کرمان به عنوان میزبان بسیار موثر بوده است.

شاهرخی گفت: از دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه جاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کلید خواهد خورد و احتمالا آبان ماه اختتامیه آن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همه مفاخر علمی، هنری، موسیقی و رسانه‌ای کشور برای معرفی کرمان بسیج می‌شوند و همه شهرستان‌های استان میزبان این گروه‌ها برای اجرای رویدادها خواهند بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: همایش بین المللی راه ابریشم در کرمان و کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در بم، سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت و اختتامیه رویداد کتیبه سرباز و رویداد چوگان از جمله رویدادهایی است که امسال در استان کرمان برگزار خواهند شد.

وی با اشاره به وجود حدود ۴۰۰۰ اثر تاریخی استان کرمان در موزه ملی تصریح کرد: امسال اشیاء و عناصر تاریخی استان کرمان که در موزه ملی نگهداری می‌شوند با نظر و انتخاب کارشناسان به استان کرمان منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند