Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی سازمان تعاون روستایی استان یزد، در هفته دوم آبان ماه سال ۱۳۹۶ مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد به شهرستان مهریز عزیمت و با برگزاری جلسات مشترک با فرماندار، مدیریت جهاد کشاورزی و رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان در خصوص تشکیل شرکت تعاونی سهامی زراعی، اجرای طرح اصلاح باغات و تشکیل تعاونی تخصصی زعفران کاران شهرستان بحث و تبادل نظر نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


" علی جهازی" مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد در این سفر ضمن دیدار با فرماندار و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهریز در خصوص ضرورت تشکیل تعاونی‌های تخصصی محصولی در شهرستان اظهار داشت: در صنعت نوین کشاورزی دیگر فعالیت‌های سنتی و خرده مالکی جایگاهی ندارد و مقرون به صرفه نیست؛ کشاورزی سنتی دیگر برای تولیدکننده و مصرف کننده جوابگو نیست و باید با تشکیل تعاونی‌های تخصصی محصولی با مشارکت و فعالیت جمعی روستاییان و کشاورزان منطقه هزینه تولید را با بالا بردن راندمان، کاهش داده و به این ترتیب حاشیه امنیت اقتصادی کشاورزان و روستاییان افزایش یابد.
جهازی در ادامه تصریح نمود: با شکل گیری تعاونی‌های تخصصی محصولی ضمن تکمیل زنجیره‌های تولید تا مصرف و بازاررسانی محصولات توسط تعاونی‌هایی با عضویت کشاورزان، می‌توان به از بین رفتن واسطه‌ها و دلالان این عرصه امیدوار بود.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد در بخشی از جلسات کارشناسی با فرماندار و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مهریز ضمن اشاره به وضعیت قنوات و میزان سطح زیرکشت زراعی و باغی و تعداد بهره برداران بخش کشاورزی منطقه، در خصوص طرح اصلاح باغات و اراضی کشاورزی شهرستان در قالب یک تعاونی سهامی زراعی با عضویت و مشارکت کشاورزان منطقه اذعان داشت: به منظور اجرای هماهنگ عملیات کاشت تا برداشت در کلیه مزارع و باغات شهرستان و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های متعدد در راستای ارتقاء سطح کمی کیفی محصولات و استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی موجود، افزایش بهره وری، بهبود وضعیت جاری باغات شهرستان و همچنین سودآور نمودن و اقتصادی کردن کشاورزی در منطقه ضروری است با تشکیل جلسات توجیهی با کشاورزان منطقه و جلب مشارکت و همراهی مسئولین ارشد شهرستان و کشاورزان در خصوص تشکیل تعاونی سهامی زراعی در منطقه و اجرای طرح اصلاح باغ شهر شهرستان مهریز اقدام شود.
گفتنی است در شهرستان مهریز یک شرکت تعاونی تولید، پنج شرکت تعاونی روستایی، ۴ شرکت تعاونی کشاورزی (به تفکیک شرکت تعاونی کشاورزی دامداران، گلخانه داران، زنبورداران و شتر مرغ داران)، یک نظام صنفی کار‌های کشاورزی و یک تشکل خبرگان کشاورزی با بیش از ۱۲ هزار نفر عضو، سرمایه‌ای بیش از ۱۸ میلیارد ریال و ذخیره قانونی‌ای قریب ۸ میلیارد ریال تحت نظارت اداره تعاون روستایی شهرستان در حال فعالیت در بخش کشاورزی می‌باشند که به منظور ارزیابی وضعیت تشکل‌های تحت نظارت، مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد به شهرستان مهریز عزیمت و با برگزاری جلسات کارشناسی با حضور رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و اعضای هیات مدیره شرکت‌های تعاونی روستایی آزادی و توحید، تعاونی تولید غدیر بهادران و تعاونی کشاورزی دامداران شهرستان مهریز به ارزیابی وضعیت جاری، ظرفیت ها، عملکرد و مسایل و مشکلات تشکل‌های مذکور پرداختند.
همچنین در بخشی از این سفر یکروزه به شهرستان مهریز از دفتر کار نظام صنفی کار‌های کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان و تعدادی از ظرفیت‌های تشکل‌های روستایی و کشاورزی منطقه نظیر فروشگاه مصرف شرکت تعاونی روستایی توحید بازدید شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال

علیرضا غیاثی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات اجرایی آبرسانی شرب به روستاهای دارای تنش آبی استان گیلان طی قراردادی با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، در پنج دیماه ۱۴۰۰ در قالب طرح محرومیت زدایی، جهت اجرای عملیات در ۸ مجتمع آبرسانی و ۶ تک روستا در سطح استان گیلان با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان توسط دو معین قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس استان گیلان آغاز شد.

وی افزود: اجرای یک هزار و ۶۲۶ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب شرب؛ احداث ۷۴ باب مخزن ذخیره به حجم ۲۵ هزار و ۱۷۰ مترمکعب، احداث ۷۱ باب ایستگاه پمپاژ، حفر ۳۱ حلقه چاه، بهسازی ۱۱ دهنه چشمه احجام عملیاتی این طرح می‌باشد.

غیاثی ادامه داد: تا به امروز طرح محرومیت زدایی با پیشرفت فیزیکی ۳۳ درصدی، در ۹۰ روستای استان با صرف اعتباری بالغ بر ۳۴۱ میلیارد و ۶۸۳ میلیون تومان به اتمام و بهره برداری رسیده است، عملیات اجرا شده شامل حفر ۱۴ حلقه چاه، لوله گذاری یک هزار و ۸۸ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب شرب، احداث ۶ باب ایستگاه پمپاژ؛ بهسازی ۱۱ دهنه چشمه، ساخت ۱۰ باب مخزن ذخیره به حجم ۲ هزار و ۹۰۰ مترمکعب بوده است.

مدیرعامل شرکت آبفای گیلان ضمن اشاره به تعهد شرکت برای اتمام اجرای ۳۷۲ پروژه دیگر از این طرح تا پایان سال ۱۴۰۳ گفت: با اجرا و افتتاح این پروژه‌ها ۱۶۹ هزار و ۹۲۳ مشترک روستایی از نتایج آن بهره مند و تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان گیلان قرار خواهند گرفت.

کد خبر 6094029

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان