Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: سال آینده با فرآورش ۸۲ درصد گاز در مجتمع گاز پارس جنوبی درآمد روزانه کشور به ۲۷۲ میلیون دلار افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، مسعود حسنی ظهر امروز در مراسم معارفه مدیر سایت 2 و مدیر فاز 19 پارس جنوبی با اشاره به اینکه مخزن مشترک پارس جنوبی از سرمایه‌های مهم کشور است اظهار داشت: مخزن مشترک پارس جنوبی دو برابر مخزن دوم روسیه است و این مهم یک ثروت عظیم و استثنایی برای کشورمان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تدوین سند چشم‌انداز مخزن پارس جنوبی خاطر نشان کرد: برای استفاده بهینه از مخزن مشترک پارس جنوبی باید یک چشم انداز و استراتژی بسیار مهم طراحی و تنظیم شود تا طبق برنامه گام برداشته شود.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه اکنون مجتمع گاز پارس در افق پیش رو باید بتواند با شرکت‌های بزرگ نفتی دنیا رقابت کند گفت: اکنون مجتمع گاز پارس جنوبی با سهم تولید بیش از 70 درصد نقش بسیار مهمی در صنعت نفت و گاز کشور دارد.

حسنی، تولیدات پالایشگاه‌‌های پارس جنوبی را معادل 2 میلیون و 243 هزار بشکه نفت خام دانست و تصریح کرد: با تکمیل طرح توسعه در پالایشگاه‌های پارس جنوبی ظرفیت تولید در فازهای پارس جنوبی، به معادل 5 میلیون بشکه نفت خام می‌رسد که این رقم دو برابر نفت شرکت بی پی است.

وی به افزایش تولیدات مجتمع گاز پارس جنوبی اشاره کرد و افزود: حجم تولیدات گاز در مجتمع پارس جنوبی با وارد مدار شدن فازهای جدید امسال افزایش بسیار چشمگیری دارد.

مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه سال آینده فرآورش گاز در مجتمع پارس جنوبی افزایش می‌یابد گفت: سال آینده با فرآورش 82 درصد گاز در مجتمع گاز پارس جنوبی درآمد روزانه کشور به 272 میلیون دلار می‌رسد. با این میزان فرآوری و در سایه دستاورد بسیار مهم، ارزش یک سال محصولات پارس جنوبی معادل 99 میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه در سال 95 میزان تولید اتان 42 درصد و تولید بوتان 5.5 درصد نسبت به سال ماقبل آن افزایش داشته است خاطرنشان کرد: تولید گوگرد سال گذشته حدود 31 درصد و میعانات گازی بیش از 14 درصد در مجتع گاز پارس جنوبی رشد داشته است.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از کاهش فلرینگ در پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی خبرداد و افزود: مجتمع گاز پارس جنوبی برای کاهش میزان فلرینگ پالایشگاه‌های ششم تا دهم در سال‌های اخیر، برنامه ریزی کرده و در 2 سال آینده میزان فلرینگ این پالایشگاه‌ها به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

حسنی با بیان اینکه پارس جنوبی در 2 سایت با 13 پالایشگاه طراحی شده گفت: نمی‌توان 13 پالایشگاه را همزمان اداره کرد از این نظر مجتمع گاز پارس جنوبی به دو سایت تقسیم شده و سید محمد مهدی هاشمی به عنوان مدیر سایت 2 منصوب می‌شود.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به ویژگی فاز 19 پارس جنوبی بیان کرد: فاز 19 پارس جنوبی یک فاز استثنایی و شاهکار بود چرا که در زمان تحریم‌ها شکل گرفت و 13 میلیارد مترمکعب در سال نخست تولید می‌کند.

وی با اشاره به انتصاب مدیر فاز 19 پارس جنوبی افزود: برای فاز 19 پارس جنوبی سهیل رفیعی به عنوان یک فرد متخصص در حوزه بهره برداری به عنوان مدیر این فاز منصوب می‌شود.

انتهای پیام/

R41363/P41362/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها

علی باستین روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز تفاهم نامه ۵ جانبه بین استانداری بوشهر، استانداری سمنان، پارک علم و فناوری خلیج فارس، پارک علم و فناوری سمنان و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منعقد شد که در زمینه تامین قطعات و تجهیزات صنایع پارس جنوبی همکاری شود.

وی افزود: ۵۰ درصد پتروشیمی‌های کشور در عسلویه قرار دارد و تامین قطعات و تجهیزات این صنایع، موجبات جلوگیری از خروج ارز از کشور شده و در ایجاد اشتغال پایدار نیز موثر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در سالی که به نام سال " جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده، استفاده از ظرفیت جوانان کشور در تولید به ویژه جوانانی که در شرکت‌های دانش بنیان عضو هستند، امری ارزشمند در تحقق عملی شعار سال است.

باستین در تشریح جزییات تفاهم نامه ۵ جانبه تصریح کرد: در این تفاهم نامه، مقرر شده که نسبت به راه اندازی و استقرار مرکز طراحی و تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز این صنعت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: راه اندازی مرکز مهندسی معکوس تامین قطعات و تجهیزات صنعت نفت و گاز و پتروشیمی از مفاد این تفاهم نامه است.

معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: این مهم ضمن اینکه از خروج ارز جلوگیری می‌کند، پشتیبانی و خدمات پس از فروش نیز خواهد داشت.

باستین از مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خواست در کمترین زمان ممکن نسبت به اختصاص فضای فیزیکی مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان ۲ استان بوشهر و سمنان اهتمام ورزد.

وی با بیان اینکه هر وقت به جوانان اعتماد کرده‌ایم، نتایج خوبی گرفته‌ایم افزود: امیدوارم در سال جاری بتوانیم از ظرفیت جوانان ۲ استان در توسعه صنعت بهره ببریم.

باستین ابراز داشت: دکتر صادقی معاون اقتصادی استاندار سمنان، پای کار است و با همکاری دو استان، شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی