Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

در جهت افزایش ایمنی سفرهای جاده‌ای هموطنان مسیرهای منتهی به چهار پایانه مرزی مورد تردد زائران اربعین حسینی  بهسازی و علائم و تجهیزات ایمنی آنها ارتقاء یافت.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای حیدر مطاعی مدیرکل نگهداری راههای این سازمان با اعلام این که احداث باند دوم ایلام –مهران به طول 30 کیلومتر قبل از آغاز سفر به عتبات عالیات هموطنان انجام شده است، افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی(ع) در سال 1396، انجام عملیات خط‌کشی به طول 1100 کیلومتر، روکش آسفالت و لکه‌گیری محورهای منتهی به مرز مهران به طول 65 کیلومتر ، همچنین تهیه و نصب تابلوهای اطلاعاتی، انتظامی و اخطاری و نصب حفاظ بتنی نیوجرسی در طول محورهای منتهی به مرز مهران از جمله این اقدامات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این خصوص ساماندهی و آشکارسازی تقاطع‌ها  و مقاطع مورد نیاز با اجرای خاکریز و عملیات ایمن‌سازی و آشکارسازی جهت ایمن‌سازی محورها در راه‌های منتهی به مرز مهران و نصب حفاظ پلها انجام شده است خاطرنشان کرد : انجام راهداری مستمر ، مسدود نمودن کلیه دسترسی‌های غیرمجاز در محور مهران – پایانه‌ مرزی ، احداث پارکینگ در دو طرف  محور کمربندی  شرقی مهران و محور  بانرحمان و احداث پل خرپایی در محور بانرحمان ، همچنین عملیات روشنایی کمربندی شرقی ایلام  و روشنایی نقطه‌ای ورودی پارکینگ‌ها و تقاطع‌ها و انجام تعمیرات لازم در پایانه مرزی و نصب دوربین‌های نظارت تصویری ازجمله بخشی از مهمترین اقدامات انجام شده در جهت تامین ایمنی سفر زائران عتبات عالیات از  مسیرهای منتهی به پایانه مرزی مهران انجام شده که با صرف اعتباری بالغ بر 80 میلیارد تومان اجرا شده است.

مطاعی همچنین به انجام اقدامات انجام شده در زمینه بهسازی و ارتقای ایمنی در مرز خسروی با صرف اعتباری بالغ بر 90 میلیارد تومان اشاره کرد و افزود : با توجه به اینکه مقرر بود این مرز نیز جهت تردد زائران محترم بازگشایی گردد، احداث باند دوم محور اسلام آبادسرپل ذهابقصر شیرین به طول 32 کیلومتر،  انجام عملیات خط‌کشی به طول 1200 کیلومتر ، تهیه و نصب تابلوهای اطلاعاتی ، انتظامی و اخطاری ، آشکارسازی  و اصلاح نقاط پرتصادف و نصب حفاظ بتنی نیوجرسی در طول محورهای منتهی به مرز با سرعت و جدیت بانجام رسید.

وی گفت : انجام عملیات روکش و لکه گیری محورهای منتهی به مرز خسروی به طول 90 کیلومتر، احداث 90 چشمه سرویس بهداشتی در پایانه مرزی خسروی و نصب 17 گیت عبور و مرور و خرید 5 دستگاه کانکس سرویس بهداشتی سیار، همچنین خرید، نصب و راه‌اندازی 5 دستگاه دوربین نظارت تصویری جدید و افزایش دوربین‌های موجود به 35 دستگاه و احداث دو مورد دوربرگردان در شهرستان قصر شیرین، ساماندهی 4 باب  پلیس راه و اجرای 4 سیستم روشنایی نقطه‌ای، انجام تعمیرات در پایانه مرزی خسروی از جمله دیگر اقداماتی است که در مرز خسروی  انجام شده است.

نماینده وزارت راه و شهرسازی در ستاد اربعین در ادامه به اهم اقدامات انجام شده در مرز شلمچه و چزابه با هدایت  کمیته زیر ساخت ستاد اربعین حسینی (ع) با صرف اعتباری بالغ بر 75 میلیارد تومان اشاره کرد و افزود :

در مرز شلمچه و چزابه، احداث باند دوم محور اهواز سوسنگرد – بستان – چزابه به طول 25 کیلومتر ، انجام عملیات خط‌کشی به طول 1250 کیلومتر ، تهیه و نصب  تابلو اطلاعاتی ، انتظامی و اخطاری ، نصب حفاظ بتنی نیوجرسی در محورهای منهتی به مرز ، انجام روکش آسفالت و لکه‌گیری محورهای منتهی به مرزهای شلمچه و چزابه به طول 80 کیلومتر ، ساماندهی و آشکارسازی تقاطع‌ها و تعمیر و بهسازی روشنایی این مرزها انجام شده است.

وی در بخش دیگری از توضیحات خود با تاکید بر آمادگی کامل راهداران در سه استان خوزستان، ایلام و کرمانشاه جهت ارائه  خدمات و همراهی با مسافران و زائران حضرت اباعبدا... الحسین (ع) به صورت شبانه روزی و آماده باش کامل تا پایان مراسم و روزهای پس از اربعین خاطرنشان کرد :

انجام عملیات راهداری ، اصلاح نقاط پرتصادف و تعریض  کمربندی بستان – چزابه و تکمیل جاده جدید پایانه مرزی چزابه و انجام تعمیرات در پایانه‌های مرزی چزابه و شلمچه و نصب دوربین‌های نظارت تصویری از جمله دیگر اقدامات انجام شده ویژه اربعین حسینی در مرز یاد شده است و امید است مردم شریف با رعایت قوانین و مقررات رانندگی و با صبر و حوصله و توجه به اطلاعیه‌ها و پیام‌ها، سفری ایمن و سالم در کنار بهره‌مندی از معنویات این حماسه بزرگ و جاودان را داشته باشند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۷۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی گفت: امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری ظهر امروز در نشست ستاد اربعین استان مرکزی با اشاره به اعزام بیش از 65 هزار نفر به عتبات عالیات در سال گذشته، اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در ستاد اربعین است‌ و‌ از آنجایی که در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و زائران قرار دارد و کریدور شمال به جنوب است باید تمهیدات لازم برای اعزام زائران از استان را بیندیشد همچنین در مسیر بازگشت نیز استان مرکزی به همین میزان باید پذیرای زائران حسینی باشد.

وی افزود: امسال به دلیل ملاحظات امنیتی، تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران چه در استان، مرز مهران و عراق نیز براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین استان و ستاد عتبات عالیات استان باید صورت گیرد بنابراین اگر مجموعه‌هایی قرار است موکب مربوط به خود را راه‌اندازی کنند باید از مسیر ستاد اربعین پیگیری شود و در مکانی که از سوی ستاد اربعین مشخص می‌شود نیز مستقر شوند. همچنین اداره کل غله و خدمات بازرگانی نیز مطلقا به مطالبات موکب‌ها در خصوص تامین نیاز مواد غذایی نیز پاسخ ندهند.
 
رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: تمام شرکت‌ها، دستگاه‌های اداری و اجرایی و کارخانجات استان مکلف هستند برای همایش بزرگ جهان تشیع ظرفیت‌های لازم را پای کار بیاورند تا مردم به مسالک دینی خود بپردازند؛ مسالک دینی که اکنون خاری بر چشم دشمنان است، بنابراین امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد. 

نظری عنوان کرد: اقدامات داخلی دستگاه‌ها از زمان کنونی باید آغاز شود و مدیران  و مسئولان باید برنامه ریزی داشته باشند تا بهترین خدمات برای زائران امام حسین (ع) ارائه شود. سال گذشته اقدام خوب و هماهنگی در ستاد اربعین استان صورت گرفت و ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد. بنابراین پایه و اساس ستاد اربعین امسال اقدامات سال گذشته است و باید تمام توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها در ستاد اربعین سال 1403 باید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود، گفت: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریعتر ستاد اربعین را تشکیل دهند و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز نسبت به برگزاری جلسات با صنایع و با حضور نمایند‌ه‌ ستاد اربعین اقدام داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت پخش و پالایش نفتی استان موظف است همه نیازمندی‌های مواکب در حوزه سوخت اعم از کامیون داران و گاز را پیگیری کند و نتیجه مربوطه را به ستاد اربعین استان مرکزی ارائه کند و در اعزام کامیون‌ها در ایام اربعین حساسیت در خصوص مسدود شدن کارت سوخت کامیون دارها وجود نداشته باشد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در گیلان
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند