Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طرح توسعه نیاز به بازنگری دارد گفت: اقداماتی که در گذشته برای طرح توسعه نهبندان انجام شده است اقداماتی روتین بوده است که بدون طرح نیز قابل انجام بوده و در سایر نقاط نیز انجام شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، جلسه طرح توسعه نهبندان با حضور نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، استاندار خراسان جنوبی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  افضلی نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تشکر از توجه استاندار به این موضوع و برگزاری جلسه، اظهارکرد: اقداماتی که در گذشته برای طرح توسعه نهبندان انجام شده است اقداماتی روتین بوده است که بدون طرح نیز قابل انجام بوده و در سایر نقاط نیز انجام شده است.     وی افزود: این اقدامات منجر به اشتغال و توسعه منطقه نشده و زمینه ماندگاری و پیشگیری از مهاجرت را در این شهرستان مهاجرت پذیر فراهم نکرده است.     نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طرح توسعه نیاز به بازنگری دارد، آنچه هست و آنچه باید بشود گفت: آنچه باید بشود فراهم شدن اشتغال مردم ؛ زیرساخت ها و مشوق های سرمایه گذاری کلانی است که منجر به ایجاد اشتغال می شود.     افضلی بیان کرد: باتوجه به سفروحضورمقام معظم رهبری انتظار توجه ویژه ستاد اجرایى فرمان امام، بنیادبرکت، بنیادعلوى، آستان قدس رضوى و همچنین قرارگاه پیشرفت وآبادانى به منظور توسعه پایدار منطقه راداریم.     وی با اشاره به اینکه توجه ویژه وزاتخانه ها و پیشنهاد طرح هاى کلان ملى از مواردى است که باعث استغالزایى  و ماندگارى مردم در حوزه انتخابیه خواهد شد اظهارکرد: توجه به پتانسیل های کشاورزی منطقه، رفع مشکلات شرکت سهامی زراعی سهل آباد، توجه به پرورش شتر و شترمرغ، کشتارگاه دام و مرغ از جمله نیاز های منطقه است.      نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زیرساخت های برق صنعتی برای نهبندان و همچنین برق برای معادن، توجه به ظرفیت عظیم معادن و فرآوری در محل و مشوق های سرمایه گذاری در این زمینه ضروری است.     افضلی بیان کرد: آبخیزداری منطقه، احیای قنوات و توجه به مجتمع های آبرسانی؛ با توجه به اینکه بیش از 100روستا با تانکر آبرسانی می شود، تعرفه گرمسیری برق برای نهبندان، ایجاد راههای مناسب روستایی، ایجاد باند دوم جاده نهبندان سربیشه و رفع مشکلات زیرساختی مخابراتی منطقه از موضوعات مهمی است که باید حل شود.      وی افزود: در حوزه آموزش و پرورش هم توجه به ماندگاری فرهنگیان در شهرستان، رفع مشکلات دانشکده معدن، پیگیری مجتمع عالی سلامت از جمله موضوعاتی قابل اهمیت است.     نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به ضرورت ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در شهرستان نهبندان و سربیشه گفت: همچنین راه اندازی پادگان نیمه رها شده نهبندان و ضرورت تبدیل فرمانداری نهبندان به فرمانداری ویژه از مسائلی است که نیازمند همت مسئولان بخصوص استاندار است.     انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی