Web Analytics Made Easy - Statcounter

رم - ایرنا - وزرای بهداشت و سلامت گروه جی 7 در نشستی در شهر میلان در شمال ایتالیا ضمن بصدا در آوردن زنگ خطر تغییرات اقلیمی هشدار دادند که تغییرات آب و هوایی تا سال 2050 میلادی منجر به یک میلیارد نفر پناهنده اقلیمی می شود.

به گزارش ایرنا ، 'بئاتریجه لورنتزین' وزیر بهداشت و سلامت ایتالیا روز دوشنبه در سندی که در نشست دو روزه وزرای سلامت گروه جی 7 در شهر میلان ارایه کرده است، اعلام کرد که پدیده پناهندگان اقلیمی تا سال 2050 به یک میلیارد نفر خواهد رسید که تاثیرات منفی اقتصادی و اجتماعی به همراه خواهد داشت بنابراین بهترین روش برای کمک به این افراد در خانه آنها و کاهش گازهای گلخانه ای و فشار بر پدال توسعه پایدار در مناطق فقیرتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تغییرات اقلیمی یک واقعیت است ولی اگر با سرعت با آن مقابله کنیم می توانیم خسارات را محدود کنیم. تاثیرات گرمای زمین مشهود است و کافی است به خشکسالی ها و طوفان های پیاپی فکر کرد که همواره بیشتر می شوند.
در گزارش بنیاد آکسفام ' Oxfam International ' آمده است که از ماه ژانویه تا سپتامبر امسال 15میلیون نفر در جهان مجبور به ترک خانه خود برای فرار از رویدادهای اقلیمی شدند که 14 میلیون نفر آن از کشورهای کم درآمد بودند. از سال 2008 تا 2016 بطور متوسط شمار پناهجویان اقلیمی به 21 میلیون 800 هزار نفر در سال رسید.
کشورهای بنگلادش، هند و نپال متحمل بیشترین خسارات شدند، حتی جزایر کوچک در اقیانوس آرام که شاهد طوفان 'وینستون' در 2015 و در جزایز فیجی که منجر به فرار هزاران نفر شد.
آکسفام 'Oxfam' یکی از بزرگترین گروه‌های بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی، متشکل از ۱۵سازمان در ۹۸کشور، است.
سازمان های غیر دولتی و حامیان محیط زیست نیز همواره از خطر مهاجرت های بزرگ اقلیمی هشدار داده و حتی نیروهای مسلح آمریکا و کارشناسان امنیت جهانی نیز این زنگ خطر را بصدا درآورده اند.
مطالعات نشان می دهد که امروز مساله پناهندگان اقلیمی متوجه یک تا 2 میلیون نفر در سال است و اگر اوضاع بدتر شود به 10 الی 20 میلیون نفر می رسد که سعی بر عبور از دریای مدیترانه خواهند کرد و نهایتا تا سال 2050 یک میلیارد پناهنده اقلیمی وجود خواهند داشت. این مساله فرای تاثیرات اقتصادی و اجتماعی ، بر روی سلامت جهانی نیز با موج گرما و آلودگی هوا و شیوع بیماری هایی که تاکنون در مناطق گرمسیر وجود داشت، تاثیر می گذارد.
نشست دو روزه وزیران بهداشت و سلامت کشورهای عضو گروه جی 7 از روز گذشته به ریاست وزیر بهداشت و سلامت ایتالیا و با حضور وزرای بهداشت کشورهای کانادا، آمریکا، انگلیس، ژاپن، آلمان، فرانسه و ایتالیا و کمیسر بهداشت اتحادیه اروپا و مدیران سازمان جهانی بهداشت، فائو، سازمان جهانی بهداشت حیوانات، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا در محل موزه علوم و فناوری 'لئوناردو داوینچی' میلان آغاز شد. در این نشست درباره تاثیر عوامل اقلیمی و محیطی برروی سلامت بحث و گفت وگو شد.
شبک**اروپام**461**1708**انتشار**علیرضا ارشادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد

 دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی یکی از معضلات در برخی از محله‌های شهر سراوان است که با توجه به گرمای هوا برای شهروندان مشکلاتی را به همراه داشته است.
 
انتشار بوی نامطبوع، تجمع حیوانات موذی و ولگرد از جمله مواردی است که با رهاسازی فاضلاب خانگی در معابر ایجاد می‌شود.
 
رهاسازی فاضلاب به صورت غیر بهداشتی در معابر علاوه بر مشکلات فوق باعث می‌شود سلامت شهروندان به خاطر افتد و از سوی دیگر سیمای شهر را نازیبا می‌کند.
 
در همین راستا برخی از شهروندان سراوان سراوانی ضمن انتقاد از وضعیت نامطلوب در برخی از معابر سطح شهر که علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع تردد را برای کودکان و زنان با مشکل مواجه کرده خواستار برخورد با افراد خاطی از سوی متولیان امر شدند.
 
علی اصغر عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: به مناسبت سومین روز از هفته سلامت، روز سلامت خانواده و سلامت زمین، طرح تشدید کنترل فاضلاب‌های خانگی در منطقه آسپیچ توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز محمدی به اتفاق شورا و دهیار منطقه اجرا شد.  
 وی افزود: جهت خاطیان دفع غیر بهداشتی ۱۵ اخطاریه نوبت اول و۴ اخطاریه پیگیری صادر شد.
 
رئیس مرکز بهداشت سراوان تصریح کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود جهت حفظ سلامت خود و جلوگیری از تخریب زیر ساخت‌های شهری از هدایت آب وفاضلاب به کوچه و معابر جدا خودداری نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب